Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το Νάρκισος Ι περίπου 2-3 χρόνια και είναι εξαιρετικό. Αφαίρεσα λίγο απο το καουτσούκ του. 

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, murcielago580 είπε

Λογω θεματος στον αυχενα που μου εμφανιστηκε πριν περιπου 3 χρονια, δοκιμασα διαφορα μαξιλαρια, απο απλα του 15-20ευρου μεχρι cocomat και tempur. κανενα δεν με βολεψε οπως ενα κλασσικο πουπουλενιο απο ικεα των 15ευρω τοτε, το οποιο αναλογα πως κοιμαμαι ανασκελα πλαγια η μπρουμητα το κανω εγω οσο ψηλο θελω καθοσον το πουπουλο το διαμορφωνεις εσυ αναλογα (δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτος). Ολα τα υπολοιπα με αφρο μνημης κ.α. απο οτι εχω καταλαβει ειναι για να κοιμασαι ειτε μπρουμητα ειτε ανασκελα ειτε στο πλαι. Μονο εγω γυρναω γυρω γυρω? παντως πολυ μεγαλο θεμα το μαξιλαρι, και το δυσκολο ειναι οτι και να το δοκιμασεις 1-2 λεπτα σε καταστημα αν δεν κοιμηθεις σε αυτο για ωρες δεν μπορεις να δεις αν οντως βολευεσαι η οχι!

Σε αυτο το μαξιλαρι οσο και να θες μπρουμητα δεν γινεται να κοιμηθεις. ειναι για ανασκελα η στο πλαι. 

Αυτά θα έγραφα σαν και σένα. Έχω πάρει πανάκριβα μαξιλάρια που τελικά δεν είχαν καμία χρησιμότητα. 

Παίζει ρόλο στον άνθρωπο η στάση σώματος, το βάρος και η ηλικία. Στο μαξιλάρι το υλικό, σχήμα, ύψος κλπ.

Πραγματικά δύσκολο να επιλέξεις κάτι σωστό που σου ταιριάζει απόλυτα. Θέλει χρήματα, χρόνο και δοκιμές πολλές.

Όταν είσαι 20 κοιμάσαι και σε πλάκες πεζοδρομίου και ξυπνάς μια χαρά, λίγα χρόνια μετά είσαι τυχερός αν απλά κοιμάσαι. 

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, adi32 είπε

Γελαει ο κοσμος

Μαξιλαρι μονο τετοιου τυπου συστηνουν οι γιατροι αν θες υγεια στον αυχενα 

images.jpg

Ισχυει εχει συγγενικο μου προσωπο προβλημα στον αυχενα και το εχει παρει και ειναι μια χαρα τωρα, οταν μου το εδειξε το δοκιμασα παιδια δεν με βολεψε καθολου😅αλλα νταξει ειναι για ειδικες περιπτωσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Ισχυει εχει συγγενικο μου προσωπο προβλημα στον αυχενα και το εχει παρει και ειναι μια χαρα τωρα, οταν μου το εδειξε το δοκιμασα παιδια δεν με βολεψε καθολου😅αλλα νταξει ειναι για ειδικες περιπτωσεις

Έχει διαφορετικά μεγέθη, ύψη και πυκνότητες. Και εγω σε τέτοιο κατέληξα τελικά.  

Δημοσ.

Γενικα τα cocomat θεωρουντε αν και ακριβα vfm και ποιοτικα.

Τωρα στο θέμα του μαξιλαριού μπορει σε καποιον να καθετε καλυτερα μαξιλαρι του 5ευρου παρα του 200ευρου οποτε δυστηχως θελει δοκιμη.

Και οπως τα στρωματα με την δοκιμη στο καταστημα δεν θα καταλαβεις εαν σου κανει σιγουρα, απλα θα καταλαβεις εαν δεν σου κανει κατευθειαν.

Υ.Γ Ειχα ψιλοπαιδευτει και εγω με μαξιλαρια -ηξερα μονο οτι ηθελα πουπουλενιο*-και ειχα παρει 5-6 (αναμεταξυ τους ενα απο cocomat) αλλα αυτο που μου εκτασε ηταν τελικα ενα απο το ikea στο 25ευρω.

Οποτε δοκιμάστε τα πρωτα εαν εχετε την δυνατοτητα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, @topos είπε

Τωρα στο θέμα του μαξιλαριού μπορει σε καποιον να καθετε καλυτερα μαξιλαρι του 5ευρου παρα του 200ευρου οποτε δυστηχως θελει δοκιμη.

Και οπως τα στρωματα με την δοκιμη στο καταστημα δεν θα καταλαβεις εαν σου κανει σιγουρα, απλα θα καταλαβεις εαν δεν σου κανει κατευθειαν.

Υ.Γ Ειχα ψιλοπαιδευτει και εγω με μαξιλαρια -ηξερα μονο οτι ηθελα πουπουλενιο*-και ειχα παρει 5-6 (αναμεταξυ τους ενα απο cocomat) αλλα αυτο που μου εκτασε ηταν τελικα ενα απο το ikea στο 25ευρω.

Οποτε δοκιμάστε τα πρωτα εαν εχετε την δυνατοτητα

Για μαξιλάρια θεωρώ την μεγαλύτερη γκάμα την έχουν τα jysk ειδικά όταν έχουν ημέρες ύπνου και έχουν τα μαξιλάρια μισή τιμη. Είχα αγοράσει 3 για δοκιμή, ενα αφρού που πήρα δεν το αλλάζω πλέον. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και πως κοιμάται ο καθένας πιστεύω. Εάν κοιμάσαι στο πλάι, ανάσκελα, μπρούμυτα κτλ. 

3 ώρες πριν, @topos είπε

Κάνουν τεράστιες εκπτώσεις σε ξενοδοχεία και γενικότερα ενοικιαζομενα που ουσιαστικά κάνουν διαφήμιση στα στρώματα τους για το τυράκι της λιανικής. Vfm δεν είναι όταν κάτι είναι τόσο ακριβό. Στους θερμοσίφωνες και τα στρώματα το περιθώριο κέρδους των εταιρειών είναι τεράστιο ενώ οι περισσότερες εταιρίες στα στρώματα (για την cocomat δεν γνωρίζω) έχουν κοινούς προμηθευτές υλικών. Είτε από Τουρκία, είτε από Κίνα, είτε από χώρες της ΕΕ. 

Δεν είναι λογικό ένα στρώμα να κάνει χιλιάρικο ή ένα μαξιλάρι 400! Για να το πουλάει 1+1 και βγάζει κέρδος, μπορεί να φανταστεί κάποιος τι περιθώριο κέρδους έχει. Γιατί με χασούρα δεν το πουλάει στα σίγουρα. 

• Like 4
Δημοσ.
Στις 28/3/2023 στις 8:54 ΜΜ, james01gr είπε

Για μαξιλάρια θεωρώ την μεγαλύτερη γκάμα την έχουν τα jysk ειδικά όταν έχουν ημέρες ύπνου και έχουν τα μαξιλάρια μισή τιμη. Είχα αγοράσει 3 για δοκιμή, ενα αφρού που πήρα δεν το αλλάζω πλέον. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και πως κοιμάται ο καθένας πιστεύω. Εάν κοιμάσαι στο πλάι, ανάσκελα, μπρούμυτα κτλ. 

Κάνουν τεράστιες εκπτώσεις σε ξενοδοχεία και γενικότερα ενοικιαζομενα που ουσιαστικά κάνουν διαφήμιση στα στρώματα τους για το τυράκι της λιανικής. Vfm δεν είναι όταν κάτι είναι τόσο ακριβό. Στους θερμοσίφωνες και τα στρώματα το περιθώριο κέρδους των εταιρειών είναι τεράστιο ενώ οι περισσότερες εταιρίες στα στρώματα (για την cocomat δεν γνωρίζω) έχουν κοινούς προμηθευτές υλικών. Είτε από Τουρκία, είτε από Κίνα, είτε από χώρες της ΕΕ. 

Δεν είναι λογικό ένα στρώμα να κάνει χιλιάρικο ή ένα μαξιλάρι 400! Για να το πουλάει 1+1 και βγάζει κέρδος, μπορεί να φανταστεί κάποιος τι περιθώριο κέρδους έχει. Γιατί με χασούρα δεν το πουλάει στα σίγουρα. 

Πάντως πληροφοριακά τα μαξιλάρια τους υπάρχουν για δοκιμή στα καταστήματα. 

A , επίσης τα μαξιλάρια ΔΕΝ περιλαμβάνουν προστατευτικό , το πουλάνε έξτρα ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ilias78 είπε

Αν είναι να δώσω 400€ για μαξιλάρι  προτιμώ να κοιμάμαι όρθιος.

Τοσος κοσμος τα καταφέρνει με επιτυχία χρονια τωρα...

Εγω εχω το Σιθων 1 και ειμαι ευχαριστημένος 

Επεξ/σία από gorge18
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από αυτόν τον τύπο δε θα έπαιρνα ούτε οδοντογλυφίδες. Έχουμε πάθει overdose από την προβολή του σε τηλεόραση και youtube και την διαφήμιση του ποσο "γαμάτος" επιχειρηματίας είναι. Αν κρίνω από τα ποδήλατα ,τα οποία είναι μετριότητα κατασκευαστικά και με παράλογη τιμή απλά η συγκεκριμένη εταιρεία πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Επεξ/σία από panos98765
  • Like 5
Δημοσ.
11 ώρες πριν, panos98765 είπε

Αν κρίνω από τα ποδήλατα ,τα οποία είναι μετριότητα κατασκευαστικά και με παράλογη τιμή απλά η συγκεκριμένη εταιρεία πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες

κυριολεκτικά όμως, τα στρώματα του έχουν και φύκια μέσα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...