gkarako Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Θα πάρω ΑΒ αύριο να το τσεκάρω. Αν είναι αυτό χτυπάω 2 να υπάρχουν. Το ίδιο είναι πάντως, ίδια αρχική τιμη γράφουν και έχει την ίδια περιγραφή με το site της cocomat. Απλά υποτίθεται θέλει 10 κουπόνια αν και συνήθως τα δίνουν και χωρίς, ειδικά αν είσαι πελάτης η μετά από λιγο καιρο που παίζει η προσφορά. 1
ipal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλά ζητάνε 80-200-300€ για μαξιλάρι και δεν αναφέρουν περιεχόμενο, βάρος , αναλυτικά τα υλικά κλπ; Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. Btw εχει και το jysk εκπτώσεις στα μαξιλάρια αυτό το μήνα, όμως οι "εκπτώσεις" του στα φτηνά είναι λίγο πλασματικές (τσεκαρα τις αρχικές τιμές στα jysk.ie & jysk.de). Αλλά στα μαξιλάρια των 35-50€ έχει όντως καλές τιμές. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από ipal 1 1
Iamthagod Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δηλαδή για να καταλάβω, μπένεις στο site και στις διάφορες κατηγορίες αντί να αναφέρει τι στον κόρακα είναι το κάθε μαξιλάρι, έχει χαριτωμένες (sic) φωτογραφιούλες με άνδρες/γυναίκες να τα κρατάνε αγκαλιά! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;
chriskourou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Iamthagod είπε Δηλαδή για να καταλάβω, μπένεις στο site και στις διάφορες κατηγορίες αντί να αναφέρει τι στον κόρακα είναι το κάθε μαξιλάρι, έχει χαριτωμένες (sic) φωτογραφιούλες με άνδρες/γυναίκες να τα κρατάνε αγκαλιά! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;; Αναφέρει ακριβώς τι έχει μέσα κάθε μαξιλάρι. Αλλά τα μαξιλάρια, όπως και τα στρώματα, πρέπει να τα δοκιμάσεις για να δεις αν σου κάνουν. Εγώ -πρόπερσι που έπαιζε η ίδια προσφορά- δοκίμασα όλα τα μαξιλάρια, από το ακριβότερο μέχρι το φθηνότερο και κατέληξα πως το καλύτερο για μένα είναι το Σίθων ΙΙΙ. Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά σίγουρα υπάρχουν και εξίσου καλά μαξιλάρια σε καλύτερες τιμές. Πριν το Σίθων ΙΙΙ είχα πάρει ένα μαξιλάρι από το ΙΚΕΑ που έκανε 17 ευρώ και ήταν τέλειο, αλλά σε 6 μήνες ήταν για πέταμα. 1
SabotazNic Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, chriskourou είπε Αναφέρει ακριβώς τι έχει μέσα κάθε μαξιλάρι. Δεν αναφέρει όμως βάρος, και θα ήθελα και φωτογραφία από το πλάι. Ναι οκ, το ύψος δεν είναι στάνταρ, αλλά "φαίνεται" αν είναι ψηλό ή όχι σαν μαξιλάρι (αφού το 50χ70 είναι στάνταρ). Πάντως και εγώ θεωρώ άκυρες τις φωτογραφίες, αλλά Anyway. 1
Iamthagod Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, chriskourou είπε Αναφέρει ακριβώς τι έχει μέσα κάθε μαξιλάρι. Αλλά τα μαξιλάρια, όπως και τα στρώματα, πρέπει να τα δοκιμάσεις για να δεις αν σου κάνουν. Εγώ -πρόπερσι που έπαιζε η ίδια προσφορά- δοκίμασα όλα τα μαξιλάρια, από το ακριβότερο μέχρι το φθηνότερο και κατέληξα πως το καλύτερο για μένα είναι το Σίθων ΙΙΙ. Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά σίγουρα υπάρχουν και εξίσου καλά μαξιλάρια σε καλύτερες τιμές. Πριν το Σίθων ΙΙΙ είχα πάρει ένα μαξιλάρι από το ΙΚΕΑ που έκανε 17 ευρώ και ήταν τέλειο, αλλά σε 6 μήνες ήταν για πέταμα. Καταλαβαίνω φίλε τι λες και όντως ισχύει πως πρέπει να τα δοκιμάσεις, όπως και εγώ με τη σύζυγο όταν αγοράσαμε τα μαξιλάρια memory foam της media strom που έχουμε πήγαμε στο κατάστημα και τα δοκιμάσαμε. Αν μπεις σε αντίστοιχες εταιρείες του τομέα πχ candia γράφει σε κάθε μαξιλάρι σε τι τύπο ανθρώπου απευθύνεται, χωρίς καν να μπεις μέσα σε συγκεκριμένο μαξιλάρι, πχ: 2 1
ipal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Πάντως το Σιθων Ι όταν το πουλούσε ο ΑΒ το είχε στα 27€ (+10 κουπόνια ) τιμη "προσφοράς"... 😉
SabotazNic Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 44 λεπτά πριν, ipal είπε Πάντως το Σιθων Ι όταν το πουλούσε ο ΑΒ το είχε στα 27€ (+10 κουπόνια ) τιμη "προσφοράς"... 😉 Ναι, αλλα ηθελες κουπονια αλλιως αρχικη τιμη ηταν ιδια (με την τοτε τιμη σε περιπτωση που ανεβηκαν)
Glarobats Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Το Σίθων VII είναι ιδανικό να το πάρεις μαζί σου όταν είναι να κάνεις την θητεία σου. 1
insomniac01 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Cocoματ και η ίδια ακριβώς ποιότητα ξύλου κλπ στην Αν. Ασία κοστίζει $25.
adi32 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Γελαει ο κοσμος Μαξιλαρι μονο τετοιου τυπου συστηνουν οι γιατροι αν θες υγεια στον αυχενα 2
achilles_g_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, ipal είπε Πάντως το Σιθων Ι όταν το πουλούσε ο ΑΒ το είχε στα 27€ (+10 κουπόνια ) τιμη "προσφοράς"... 😉 Και μετά το έβγαλε με επιπλέον 30% έκπτωση. Ξεστοκάρισμα
andreas1gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, ipal είπε Btw εχει και το jysk εκπτώσεις στα μαξιλάρια Θα συμφωνήσω και εγώ… μετά από αρκετές αποτυχημένες αγορές σε μαξιλάρια (ακόμα και με φτερά - πούπουλα) κατέληξα σε μαξιλάρι με αφρό μνήμης από το Jysk… *Η περσινή προσφορά από τον ΑΒ… Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από andreas1gr
murcielago580 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Λογω θεματος στον αυχενα που μου εμφανιστηκε πριν περιπου 3 χρονια, δοκιμασα διαφορα μαξιλαρια, απο απλα του 15-20ευρου μεχρι cocomat και tempur. κανενα δεν με βολεψε οπως ενα κλασσικο πουπουλενιο απο ικεα των 15ευρω τοτε, το οποιο αναλογα πως κοιμαμαι ανασκελα πλαγια η μπρουμητα το κανω εγω οσο ψηλο θελω καθοσον το πουπουλο το διαμορφωνεις εσυ αναλογα (δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτος). Ολα τα υπολοιπα με αφρο μνημης κ.α. απο οτι εχω καταλαβει ειναι για να κοιμασαι ειτε μπρουμητα ειτε ανασκελα ειτε στο πλαι. Μονο εγω γυρναω γυρω γυρω? παντως πολυ μεγαλο θεμα το μαξιλαρι, και το δυσκολο ειναι οτι και να το δοκιμασεις 1-2 λεπτα σε καταστημα αν δεν κοιμηθεις σε αυτο για ωρες δεν μπορεις να δεις αν οντως βολευεσαι η οχι! 1 ώρα πριν, adi32 είπε Γελαει ο κοσμος Μαξιλαρι μονο τετοιου τυπου συστηνουν οι γιατροι αν θες υγεια στον αυχενα Σε αυτο το μαξιλαρι οσο και να θες μπρουμητα δεν γινεται να κοιμηθεις. ειναι για ανασκελα η στο πλαι. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από murcielago580 1
adi32 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, murcielago580 είπε Σε αυτο το μαξιλαρι οσο και να θες μπρουμητα δεν γινεται να κοιμηθεις. ειναι για ανασκελα η στο πλαι. Συνηθως στο πλαι και ανασκελα κοιμαμαι και μπρουμητα καποιες φορες Ειχα μεγαλο προβλημα με κοιλες αυχενα και με αυτο και το γυμναστηριο σωθηκα μια για παντα Οπου παω διακοπες το παιρνω μαζι γιατι δεν μπορω να κοιμηθω σε αλλο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις