WaxOnWaxOff Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Βαζεις και καποιο κωδικο ? Η στελνουν αυτοι δυο μαξιλαρια απο μονοι τους ? Το πιο μαματο , ΤΝΤ μεταφορικη 1 τεμαχιο 9.57 , τα 2 τεμαχια 16.24
SabotazNic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε Βαζεις και καποιο κωδικο ? Η στελνουν αυτοι δυο μαξιλαρια απο μονοι τους ? Το πιο μαματο , ΤΝΤ μεταφορικη 1 τεμαχιο 9.57 , τα 2 τεμαχια 16.24 1 μαξιλαρι επιλεγεις και στελνουν αλλο 1 ιδιο εκτος αν βαλεις στις πληροφοριες παραγγελιες το δωρο ιδιας ή χαμηλοτερης αξιας. Ετσι θα εχεις μεταφροικα για 1 μαξιλαρι Ξερουμε αν ισχυουν αυτοι οι χρονοι, σε περιπτωση που κανουμε Online παραγγελια? Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από SabotazNic
terry308 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Με κιτρινο το 1+1 στα μαξιλαρια, για αυτο δεν φαινεται Από κινητό δε βλέπω κανένα 1+1 μαξιλάρια, τέλος πάντων ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από terry308
klainmein Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως που έχω πάρει με memory foam, γύρω στα 30+ ευρώ, δεν ξύπνησα ποτέ ξανά πιασμένος, χωρίς να υπερβάλλω. Σε 2-3 μέρες συνήθισα το ύψος του κι έπειτα δεν το αλλάζω. Το βρήκα Mobiak-Aloe-Vera memory foam. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από klainmein 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 15 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε Βαζεις και καποιο κωδικο ? Η στελνουν αυτοι δυο μαξιλαρια απο μονοι τους ? Το πιο μαματο , ΤΝΤ μεταφορικη 1 τεμαχιο 9.57 , τα 2 τεμαχια 16.24 Εχει και μεταφορικα δηλαδη; Ζητησα απο τον TS να βαλει και τιμη διπλα απο καθε προιον ωστε να ειναι λειτουργικη η αναρτηση.
M A T R I X Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 18 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ξερουμε αν ισχυουν αυτοι οι χρονοι, σε περιπτωση που κανουμε Online παραγγελια? Ναι τόσο πάει περίπου σε χρόνους
Rattlehead Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 29 λεπτά πριν, klainmein είπε Εγώ πάντως που έχω πάρει με memory foam, γύρω στα 30+ ευρώ, δεν ξύπνησα ποτέ ξανά πιασμένος, χωρίς να υπερβάλλω. Σε 2-3 μέρες συνήθισα το ύψος του κι έπειτα δεν το αλλάζω. Το βρήκα Mobiak-Aloe-Vera memory foam. Οπότε προτείνεις το μέτριο ή σε κάτι άλλο;
WaxOnWaxOff Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 24 λεπτά πριν, matrixxx είπε Εχει και μεταφορικα δηλαδη; Ζητησα απο τον TS να βαλει και τιμη διπλα απο καθε προιον ωστε να ειναι λειτουργικη η αναρτηση. Τι νομιζεις , οτι ειναι κανας τριτοδευτερος ο κοκοματ ? Ακομα και το μαξιλαρι με τα 400ε , εχει εξοδα αποστολης 10ε 😆
Boubis1411 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Και γω το ίδιο πρόβλημα είχα με τα προηγούμενα. 'Έδινες 60-80€ και έπαιρνες μαξιλάρι το οποίο βρίσκεις και με 19,99€. Από περιέργεια, τι έχεις δοκιμάσει; Εχω δοκιμάσει όλη την σειρά golden από τα γνωστά σουηδικά μαγαζιά. Εχω δοκιμάσει από το skroutz έως 120 ευρω όλα αυτά που είχαν 5 αστέρια. Εχω δοκιμάσει από τα media κατά καιρούς προσφορες που βγάζουν με 50-60 ευρώ. Τα μαξιλάρια των 20 ευρώ καμιά σχέση με των 60-80 ευρώ. Τώρα θέλω να πάρω μαξιλάρι από πούπουλα 1 αλλά είναι πανάκριβα. Γενικά σε ικεα, bath and bed κλπ με ξέρουν ως περίεργο με τα μαξιλάρια. Εχω πάρααααα πολλά και στο κρεβάτι ή γυναίκα έχει μονο 1 και εγώ 5 και τα αλλάζω ίσως και κατά την διάρκεια του ύπνου. Καβατζα δίπλα μου δηλαδή στο πάτωμα στο χαλάκι και κάνω αλλαγές μέχρι να βρω το σωστό. Τώρα τελευταία κοιμάμαι με 2,ενα με γέμιση χήνας και ένα strorm eco GREEN. Γενικά θα έλεγα σε όσους έχουν θέμα με τον ύπνο να επενδύουν λεφτά σε μαξιλάρια μέχρι να βρουν αυτά που τους ταιριάζουν, αξίζει ένας 8ωρος καλός ύπνος. 20 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Οπότε προτείνεις το μέτριο ή σε κάτι άλλο; Προσοχή με τα memory στο ύψος που θα επιλέξεις. Εγώ με 12αρια δεν τα βρίσκω και αναγκαστικά πήγα σε 14ρια. 1
klainmein Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Οπότε προτείνεις το μέτριο ή σε κάτι άλλο; Α, ναι το μέτριο πήρα. Δεν έχω δοκιμάσει όσα ο φίλος, απλά εμένα με βόλεψε και είδα αποτέλεσμα άμεσα και μόνιμα. Η γυναίκα ας πούμε δεν το αντέχει, το θεωρεί πανύψηλο. Είναι μεγάλο, όντως, είναι ογκώδες, αλλά επειδή βουλιάζει όσο χρειάζεται στον ύπνο, εμένα τελικά με ξεκουράζει... 28.48 είχε βγει με τα μεταφορικά. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από klainmein 1
gkarako Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Το Σιθων 1 πάντως το έχει(είχε?) ο Βασιλόπουλος με 26-27 ευρώ.
Boubis1411 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, gkarako είπε Το Σιθων 1 πάντως το έχει(είχε?) ο Βασιλόπουλος με 26-27 ευρώ. πως ξερεις οτι ειναι το ιδιο ? Γιατι αυτο σκεφτομαι να χτυπησω.
Sebu Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Ειχα παρει Cocomat μαξιλαρι πριν τις καραντινες. Η χειροτερη αγορα μου εβερ και πανακριβο για αυτο που ειναι. Συν του οτι αποδειχτηκε σκληρο και μου εβγαλε ενοχληση στον αυχενα. Κατεληξα να το χαρισω. Οπως προειπε και αλλους συνφορουμιτης δυστυχως το μαξιλαρι ειναι προσωπικη επιλογη και απαιτει χρονο χρησης να βρεις τι σου ταιριαζει δεν κανουν ολα σε ολους. Λ.χ. τωρα ειμαι με ενα του Lidl και εχω βρει την υγεια μου χωρις ενοχλησεις. Προφανως οταν κατσει θα θελει πεταμα και αλλαγη. Εχω δει 1-2 του ΙΚΕΑ που ειναι στο 50αρι αλλα πλεον τα θεωρω και αυτα πολλα λεφτα μετα την ηττα που εφαγα με την Cocomat.
gkarako Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 17 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε πως ξερεις οτι ειναι το ιδιο ? Γιατι αυτο σκεφτομαι να χτυπησω. Αφού έχει το ίδιο όνομα δεν πιστεύω ότι μπορεί να διαφορετικό και στην φωτογραφία στον κατάλογο ίδιο σχέδιο εχει. Αλλά αν έχει κάποιος αμφιβολία θα μπορούσε να ρωτήσει στην εταιρεία. 1
Boubis1411 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, gkarako είπε Αφού έχει το ίδιο όνομα δεν πιστεύω ότι μπορεί να διαφορετικό και στην φωτογραφία στον κατάλογο ίδιο σχέδιο εχει. Αλλά αν έχει κάποιος αμφιβολία θα μπορούσε να ρωτήσει στην εταιρεία. Θα πάρω ΑΒ αύριο να το τσεκάρω. Αν είναι αυτό χτυπάω 2 να υπάρχουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις