Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάθε μέρα καλού ύπνου είναι σημαντική!

Γι’ αυτό και όλο το μήνα Μάρτιο με την αγορά ενός μαξιλαριού COCO-MAT σας κάνουμε ΔΩΡΟ άλλο ένα!

Μαξιλάρια από φυσικό καουτσούκ: 

Νάρκισσος Ι  63€ 

Νάρκισσος ΙΙ  97€

Νάρκισσος ΙΙΙ  63€ 

Σίθων Ι  97€

Σίθων ΙΙ  125€

Σίθων VIII  263€

Σίθων IX  229€

Μαξιλάρια από πούπουλο ή μαλλί:

Μορφέας  63€

Νάρκισσος ΙΙ  97€

Σίθων ΙΙ  125€

Σίθων III  171€

Σίθων V  171€

Σίθων ΙΧ  229€

Σίθων VII  399€

Μαξιλάρια για παιδιά:

Σίθων Kids I  70€

Σίθων Kids II  100€

Όροι & Προϋποθέσεις
  • Η προσφορά ισχύει σε όλα τα καταστήματα της COCO-MAT και το e-shop
  • Το μαξιλάρι-δώρο πρέπει να είναι ίδιας ή χαμηλότερης αξίας με το μαξιλάρι που επιλέξατε για την αγορά σας
  • Για online αγορές, στην περίπτωση που επιθυμείτε ως ΔΩΡΟ ένα διαφορετικό μαξιλάρι ύπνου από αυτό της αγοράς σας , θα πρέπει να το αναφέρετε στο πεδίο “σχόλια” της παραγγελίας σας.
  • Δε συνδυάζεται με άλλες προσφορές
  • Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/03/2023

Επεξ/σία από improvgeek
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να πάρεις ένα Σίθων VII, να δει η πεθερά το κουνούπι στον τοίχο, να το σκοτώσει με το μαξιλάρι, να κλαις 2 χρόνια...

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, klainmein είπε

Να πάρεις ένα Σίθων VII, να δει η πεθερά το κουνούπι στον τοίχο, να το σκοτώσει με το μαξιλάρι, να κλαις 2 χρόνια...

Δεν εχω πατησει τους συνδεσμους παραπανω, αποφευγω ασκοπα κλικ.

Δηλαδη ποσο εχει το παραπανω μαξιλαρι μιας και δεν εχει βαλει τιμες ο TS; Κανενα 30αρι; 😛 

Δημοσ.
2 minutes ago, matrixxx said:

Δηλαδη ποσο εχει το παραπανω μαξιλαρι μιας και δεν εχει βαλει τιμες ο TS; Κανενα 30αρι;

400 ευρώ.

• Moderators
Δημοσ.

Οποιος εχει χρονο ας δει αν ειναι πραγματι προσφορα και ποσο εχουν αλλου. Αν δεν ειναι να φυγει.

Ευχαριστουμε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, matrixxx είπε

Οποιος εχει χρονο ας δει αν ειναι πραγματι προσφορα και ποσο εχουν αλλου. Αν δεν ειναι να φυγει.

Ευχαριστουμε.

Δεν ειναι οτι υπαρχουν αλλου. Τα μαξιλαρια της coco-mat ειναι της εταιρειας. Οποτε αν καποιος ηθελε να αγορασει απο εκει, μπορει να εκμεταλλευτει την προσφορα.

Ενημερωτικα παντως, επειδη ανεφερες 30 ευρω θεωροντας οτι τοσο θα εχει ενα ακριβο τους μαξιλαρι, ισως να πρεπει να αναθεωρησεις λιγακι το κοστος ενος μαξιλαριου. Τα ποιοτικα ξεκινανε απο 50-60 ευρω (οσο και τα πρωτα στο παρον thread)

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα  οτι βγαινουν ιδια τιμη αν τα παρρις με τα κουπονια του αβ, ισως μερικοι κωδικοι π εχει το σουπερ

Δημοσ.

Τα 400€ είναι υπερβολή. Μορφέας και Νάρκισσος στα 63/97€ είναι άψογα και συμφέρει η προσφορά. 
Αντίστοιχα μαξιλάρια που είχα πάρει στα 60-80 από άλλες εταιρίες βγήκαν μάπα

• Like 5
Δημοσ.

Έχω μαζέψει καμιά 20 μαξιλάρια και ακόμα να βρω το ιδανικό. Από ότι κατάλαβα θέλουν αλλαγή ανά έτος τα μαξιλάρια διότι κάθονται. Θα δοκιμάσω και κάποιο από αυτά, μακάρι να βγουν καλά. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Έχω μαζέψει καμιά 20 μαξιλάρια και ακόμα να βρω το ιδανικό. Από ότι κατάλαβα θέλουν αλλαγή ανά έτος τα μαξιλάρια διότι κάθονται. Θα δοκιμάσω και κάποιο από αυτά, μακάρι να βγουν καλά. 

Και γω το ίδιο πρόβλημα είχα με τα προηγούμενα. 'Έδινες 60-80€ και έπαιρνες μαξιλάρι το οποίο βρίσκεις και με 19,99€. Από περιέργεια, τι έχεις δοκιμάσει; 

Δημοσ.

Επειδη ειμαι εντελως ασχετος και καλο θα ηταν να αλλαξω το μαξιλαρι μου....

Ποιο υποτιθεται ειναι καλο ? Το ναρκισσος 3 μου φαινεται το πιο "αναγνωρισιμο" σχεδιο μαξιλαριου  😄

• Moderators
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν ειναι οτι υπαρχουν αλλου. Τα μαξιλαρια της coco-mat ειναι της εταιρειας. Οποτε αν καποιος ηθελε να αγορασει απο εκει, μπορει να εκμεταλλευτει την προσφορα.

Ενημερωτικα παντως, επειδη ανεφερες 30 ευρω θεωροντας οτι τοσο θα εχει ενα ακριβο τους μαξιλαρι, ισως να πρεπει να αναθεωρησεις λιγακι το κοστος ενος μαξιλαριου. Τα ποιοτικα ξεκινανε απο 50-60 ευρω (οσο και τα πρωτα στο παρον thread)

Δεν την γνωριζω καν, ουτε τις πιθανες τιμες της. 400 ευρω δεν γνωριζα και δεν φανταζομουν καν οτι μπορει να υπαρχει μαξιλαρι. Θα μου πεις γιατι οχι; 

Ακομα και να μην υπαρχουν αλλου, το ερωτημα παραμενει: Προ 1+1 τα μαξιλαρια ηταν στην αρχικη τους τιμη ή ηταν πχ με 40-50%; Να καταλαβουμε αν ειναι φτηνοτερα απο την συνηθη τιμη τους στην αγορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Προ 1+1 τα μαξιλαρια ηταν στην αρχικη τους τιμη ή ηταν πχ με 40-50%.

Ναι, αυτο δεν το γνωριζω, αλλα πχ και σε αλλο καταστημα που τα εχει τα coco-mat βλεπω ιδιες αρχικες τιμες, πχ https://www.kyrosdeco.gr/products/cocomat-3

3 λεπτά πριν, terry308 είπε

Δεν το έχει 😉 ή εγώ δεν το βλέπω 

Με κιτρινο το 1+1 στα μαξιλαρια, για αυτο δεν φαινεται

Spoiler

image.png.f7d7bb5907c00b54fe71389725606c4c.png

26 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Τα 400€ είναι υπερβολή. Μορφέας και Νάρκισσος στα 63/97€ είναι άψογα και συμφέρει η προσφορά. 
Αντίστοιχα μαξιλάρια που είχα πάρει στα 60-80 από άλλες εταιρίες βγήκαν μάπα

Βλεπω αυτα τα 2 και εγω. Για δοκιμη ειναι καλη ευκαιρια η συγκεκριμενη προσφορα. 

Γνωριζει κανεις σε απλα καταστηματα, αν μπορεις να τα δοκιμασεις (εστω να τα δεις απο κοντα). Εχω shop in shop κοντα μου

Επεξ/σία από SabotazNic
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...