life is music Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 19 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Ακριβό το Α54, με τόσα παίρνεις το S21 FE. Μόνο σε ενημερώσεις υπερτερεί. Κινητό για μένα χωρίς υποδοχή για κάρτα μνήμης τρώει άκυρο από εμένα 1
AntiCambeR Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 41 λεπτά πριν, life is music είπε Κινητό για μένα χωρίς υποδοχή για κάρτα μνήμης τρώει άκυρο από εμένα Δυστυχώς ούτε θύρα ακουστικών έχει.Ούτε καν φορτιστή, αν και αυτό είναι το μόνο που μπορείς να πάρεις. Μετά το A52s το χάος. Μακάρι να έβγαιναν τα A53+A54 με Snapdragon.Εγώ θέλω το κινητό all around, δηλαδή με θύρα ακουστικών και micro sd.Κάνω υπομονή να δω τι θα πάρω.Σκεφτόμουν να είχα αλλάξει κινητό απο τον Νοέμβριο του 2022 στα 4 χρόνια.
life is music Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε Δυστυχώς ούτε θύρα ακουστικών έχει.Ούτε καν φορτιστή, αν και αυτό είναι το μόνο που μπορείς να πάρεις. Μετά το A52s το χάος. Μακάρι να έβγαιναν τα A53+A54 με Snapdragon.Εγώ θέλω το κινητό all around, δηλαδή με θύρα ακουστικών και micro sd.Κάνω υπομονή να δω τι θα πάρω.Σκεφτόμουν να είχα αλλάξει κινητό απο τον Νοέμβριο του 2022 στα 4 χρόνια. Εγώ επειδή είμαι διαβητικός και χάλασε το κινητό μου το note 8t ... αναγκαστικά πήρα το 10 pro μετά συν του και τα πλιν του ...κινητό παιρνεις ....αν θες φωτογραφίες παίρνεις μια dslr
TSINE Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Στις 5/4/2023 στις 7:30 ΜΜ, emp87 είπε pixel 7 η 7a 7a που το βρήκες ????
kp1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Στις 31/3/2023 στις 10:17 ΠΜ, TSINE είπε Χμ τώρα έχουν μπερδέψει τα πράγματα . Ας το πιάσουμε αλλιώς γιατί και εγώ δεν θα βγάλω άκρη . Αν αφήσουμε τα updates στην άκρη και το πιάσουμε από θέμα hardware/value . Πιο κινητό είναι το value Κινητό με το καλύτερο hardware Έχουμε σύμφωνα με τις προτάσεις πιο πάνω : REALME GT 2 : 370 EYRO One plus 10t : 500 EYRO (ξεφευγει πολύ ) xiaomi 13 lite : 420 EURO SAMSUNG A54 : 430 EYRO (εξαρτάται το έχουμε και κάποια καταστήματα χαμηλά άλλα είναι λίγο αμφίβολα ) Χάνω κάποιο μοντέλο ? τσεκαρε και pixel 6a ενημερώσεις 3 χρόνια και 5 security updates από αμαζον 340€ με πολύ καλή κάμερα και στοκ Android αλλά δεν έχει προς το παρών στην Ελλάδα wi fi calling+5g..Με κοσμοτε έχει volte
TSINE Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Εκεί έχουν λυθεί όμως όλα τα bugs του tensor chip ? Αν εξαιρέσουμε το 5g wifi ? Δεν ξέρω και το s21 fe δεν το βρίσκεις σε καλή τιμή σε αξιόπιστα καταστήματα . Αν πάς σε αξιόπιστο μαγαζί το s21 fe ξεφευγει σε τιμή . 1
kp1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, TSINE είπε Εκεί έχουν λυθεί όμως όλα τα bugs του tensor chip ? Αν εξαιρέσουμε το 5g wifi ? Δεν ξέρω και το s21 fe δεν το βρίσκεις σε καλή τιμή σε αξιόπιστα καταστήματα . Αν πάς σε αξιόπιστο μαγαζί το s21 fe ξεφευγει σε τιμή . Το 5g δεν έχει λυθεί ούτε το wi fi αλλα λένε καλοκαίρι θα είναι οκ..bugs ο επεξεργαστής δεν το έχω ξανά ακούσει δεν έχω δει κάτι σε φόρουμ
TSINE Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, kp1 είπε Το 5g δεν έχει λυθεί ούτε το wi fi αλλα λένε καλοκαίρι θα είναι οκ..bugs ο επεξεργαστής δεν το έχω ξανά ακούσει δεν έχω δει κάτι σε φόρουμ εννοώ Εννοώ battery drain σε idle ..κάκη διαχείριση θερμοκρασίας ...κολλήματα όταν ανοίγεις πολλαπλές εφαρμογές και γενικά κάνεις βαριά χρήση με πολλές εφαρμογές στο back ground... Ξέρεις όλα τα παιδικά λαθοι που αναφέραμε τα review για το κινητό και τον νέο επεξεργαστή 1
Λύση TSINE Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Τελικά πήγα σε a54 5g . Γενικά καλή επιλογή άλλα με δεδομένο ότι όλα τα κινητά έχουν πάρει την ανηφόρα δεν ξέρω αν είναι καλό vfm άλλα σίγουρα είναι αξιολογώ κινητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα