SpEcTer Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχει προσπαθήσει κανείς να το συνδέσει με τον υπολογιστή? Γιατί εμένα δεν το αναγνωρίζει... Επεξ/σία 4 Απριλίου 2023 από SpEcTer
miltostammy Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Το θέλω για youtube, για cosmote tv και για stremio στο κρεβάτι για χαλάρωση. Και ίντερνετ να σερφαρω Να το πάρω η απλά να προσπεράσω? Να τα φάω KFC όπως είπε και ο φίλος παραπάνω. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2023 από miltostammy
SpEcTer Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 21 λεπτά πριν, miltostammy είπε Καλησπέρα παιδιά. Το θέλω για youtube, για cosmote tv και για stremio στο κρεβάτι για χαλάρωση. Και ίντερνετ να σερφαρω Να το πάρω η απλά να προσπεράσω? Να τα φάω KFC όπως είπε και ο φίλος παραπάνω. σε γενικές γραμμές είναι οκ. Απλά θα βλέπεις κοσμοτε 720p ... αν δεν σε πειραζει τσιμπα το
miltostammy Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, SpEcTer είπε σε γενικές γραμμές είναι οκ. Απλά θα βλέπεις κοσμοτε 720p ... αν δεν σε πειραζει τσιμπα το Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δεν με ενοχλεί το 720p. Αρκεί να μπορώ να το χρησιμοποιώ βασικά ως μονάδα ψυχαγωγίας. Πάνε τα KFC
Tol1as Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, SpEcTer είπε Εχει προσπαθήσει κανείς να το συνδέσει με τον υπολογιστή? Γιατί εμένα δεν το αναγνωρίζει... Δες οταν το συνδέεις αν σου βγάζει ειδοποίηση στο tablet. Σε 2 που έχω βγάζει και πρέπει να πατήσεις στην ειδοποίηση και να την ανοίξει και μετα σου δίνει κάποιες επιλογές, 1) Μόνο φόρτιση, 2) File transfer (ή MTP καπως έτσι) και μία τρίτη που δε θυμάμαι. Αν δεν επιλέξεις file transfer απο tablet δεν το βλέπει το pc. Επίσης έλεγξε και το usb με καμμιά άλλη συσκευή να σιγουρευτείς ότι δουλεύει. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Χρέπι από τα λίγα. Τελείως για πέταμα με αυτά τα specs το 2023! Ούτε για 50€ δεν είναι. 2
miltostammy Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Χρέπι από τα λίγα. Τελείως για πέταμα με αυτά τα specs το 2023! Ούτε για 50€ δεν είναι. Προφανώς φίλε μου δεν το συγκρίνει κανένας εδώ μέσα με ταμπλετ των 300 ευρώ και άνω. Γιαυτό οι περισσότεροι μιλάμε για απλά πράγματα. Youtube, ταινίες, σερφαρισμα. Εάν το έχεις πες μας σε τι από τα παραπάνω δεν είναι καλό και τι σου κάνει. Εγώ για να το παραγγείλω ρωτάω εάν έχεις δει παραπάνω και όχι να βρεθούμε σε αντιπαράθεση. Έχω το samsung Tab s6. Αλλά το έχω για τη δουλειά μου. Θέλω να αποφευγω να το ταλαιπωρω απλά πριν κοιμηθώ για να σερφαρω η να βλέπω ταινίες. Και προφανώς ξέρω ότι s6 δεν θα είναι με τη καμία. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2023 από miltostammy 1
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, miltostammy είπε Προφανώς φίλε μου δεν το συγκρίνει κανένας εδώ μέσα με ταμπλετ των 300 ευρώ και άνω. Γιαυτό οι περισσότεροι μιλάμε για απλά πράγματα. Youtube, ταινίες, σερφαρισμα. Εάν το έχεις πες μας σε τι από τα παραπάνω δεν είναι καλό και τι σου κάνει. Εγώ για να το παραγγείλω ρωτάω εάν έχεις δει παραπάνω και όχι να βρεθούμε σε αντιπαράθεση. Έχω το samsung s6. Αλλά το έχω για τη δουλειά μου. Θέλω να αποφοίτων να το ταλαιπωρω απλά πριν κοιμηθώ να σερφαρω η να βλέπω ταινίες. Και προφανώς ξέρω ότι s6 δεν θα είναι με τη καμία. Φυσικά, και όχι. Εννοείται ότι δε το λέμε για να έρθουμε σε ρίξη. Δε το είπα για να πικάρω, για να αποτραπεί ο κόσμος να το αγοράσει έγραψα. Δεν το βάζω καν σε τέτοια σύγκριση με το price range που λες, δε γίνεται κιόλας. Αλλά το hardware αυτο που έχει πάνω, με 3gb ram με 2 apps να τρέχουν, οτιδήποτε πάει άλλο να ανοίξει, τα ριπλέι στην τηλεόραση θα είναι πιο γρήγορα. Δεν έχω κάτι ως αντιπρόταση.
miltostammy Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Φυσικά, και όχι. Εννοείται ότι δε το λέμε για να έρθουμε σε ρίξη. Δε το είπα για να πικάρω, για να αποτραπεί ο κόσμος να το αγοράσει έγραψα. Δεν το βάζω καν σε τέτοια σύγκριση με το price range που λες, δε γίνεται κιόλας. Αλλά το hardware αυτο που έχει πάνω, με 3gb ram με 2 apps να τρέχουν, οτιδήποτε πάει άλλο να ανοίξει, τα ριπλέι στην τηλεόραση θα είναι πιο γρήγορα. Δεν έχω κάτι ως αντιπρόταση. Άρα προτείνεις για αυτά τα απλά που θέλω απλά να μην το πάρω σωστά?
SpEcTer Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 49 λεπτά πριν, Tol1as είπε Δες οταν το συνδέεις αν σου βγάζει ειδοποίηση στο tablet. Σε 2 που έχω βγάζει και πρέπει να πατήσεις στην ειδοποίηση και να την ανοίξει και μετα σου δίνει κάποιες επιλογές, 1) Μόνο φόρτιση, 2) File transfer (ή MTP καπως έτσι) και μία τρίτη που δε θυμάμαι. Αν δεν επιλέξεις file transfer απο tablet δεν το βλέπει το pc. Επίσης έλεγξε και το usb με καμμιά άλλη συσκευή να σιγουρευτείς ότι δουλεύει. δεν εμφανίζει τίποτα απλά φορτίζει..
Boubis1411 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Η αληθεια ειναι καπου στη μεση ! Για Youtube και κανα παιχνιδακι ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ η συσκευη. Πιστευω και netflix να του βαλεις παλι θα παιξει και οχι ρε Replay ! Οσο το δουλεψα δεν εφαγε κανενα κολλημα ειλικρινα. Τωρα εαν κοστιζε 120 ευρω θα πηγαινα σιγουρα σε samsung ! 1
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Πήρα και εγώ ένα για να διαβάζω κανένα pdf. Η οθόνη του είναι OK-ish για 90€. Πολύ αργό όμως. Επίσης από ότι καταλαβαίνω δεν έχει quick charge οπότε έκανε κάποιες ώρες για να φορτίσει πλήρως.
souxoumouxou Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Ρε παιδία είναι εγώ γκαντεμης ή το τάμπλετ είναι για πέταμα; Μου κάνανε αντικατάσταση το πρώτο λόγω μπαταρίας. Το δεύτερο έχει πρόβλημα η οθόνη με την αφή. Δεν κάνει σωστό κλικ όταν χρησιμοποιώ την μύτη του δακτυλου μου(πρέπει να το πατήσω 3-4 φορές για να το νιώσει). Όταν το πατάω με όλο το δάχτυλο ( με το δαχτυλίκο αποτύπωμα) λειτουργεί κανονικά. Επίσης δεν λειτουργεί σωστά με ένα πενάκι που πήρα. Τι να κάνω τώρα, έχω απηυδήσει.
Boubis1411 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, souxoumouxou είπε Ρε παιδία είναι εγώ γκαντεμης ή το τάμπλετ είναι για πέταμα; Μου κάνανε αντικατάσταση το πρώτο λόγω μπαταρίας. Το δεύτερο έχει πρόβλημα η οθόνη με την αφή. Δεν κάνει σωστό κλικ όταν χρησιμοποιώ την μύτη του δακτυλου μου(πρέπει να το πατήσω 3-4 φορές για να το νιώσει). Όταν το πατάω με όλο το δάχτυλο ( με το δαχτυλίκο αποτύπωμα) λειτουργεί κανονικά. Επίσης δεν λειτουργεί σωστά με ένα πενάκι που πήρα. Τι να κάνω τώρα, έχω απηυδήσει. φιλε εγω Εχω τεστερ τον μικρο-αν ειχε ολα αυτα ηδη θα το ειχε ΣΠΑΣΕΙ ! Οποτε μαλλον εισαι μαυρη γατα
georgexx Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Έχω πάρει στην κόρη μου πριν 2,5 χρόνια ένα blackview ,την έκδοση 4/64 κάπου στα 140 αν δεν κάνω λάθος.Αυτο που έχω να πω είναι ότι δουλευει μια χαρά ακόμα,με netflix , Disney μια χαρά και έχει φάει και αρκετό "ξύλο" και δεν έπαθε τίποτα ,το μόνο πρόβλημα στο καλώδιο του που μετά από λίγο καιρό πήγε στα σκουπίδια γιατί δεν φόρτιζε,σε έναν γνωστό μου του έβγαλε πρόβλημα ο φορτιστής και επίσης κάποια στιγμή μαύρισε η οθόνη και νόμιζε ότι ήταν χαλασμένο,αλλά τελικά κατέβαινε η φωτηνοτητα στο δικό του τόσο χαμηλά που μαύριζε η οθόνη 🤔
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα