oikpro Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δεν έχω βρει τρόπο να κάνω cast την οθόνη του ταμπλετ στη Samsung TV μου. Any ideas ? Καταρχήν γίνεται μ αυτήν τη συσκευή? 😁
SpEcTer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 47 λεπτά πριν, kostakis81 είπε ΜΑΓΚΕΣ Εχει playstore? googl4e εχει
satsok2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Πάντως blackview σε κινητό με έβγαλε 3 χρόνια. Σκυλί. το κρατώ ακόμα αν και με σπασμένη οθόνη. Το tablet το σκέφτομαι σοβαρά για pdf. 1
anonymGR Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Ήρθε και σε εμένα. Ευχαριστούμε για την προσφορά. Για τα λεφτά του , μια χαρά οθόνη έχει , το πληκτρολόγιο πολύ βολικό , το μέγεθος της οθόνης πολύ καλό. Ταχύτατο δεν είναι , αλλά 80 ευρώ το πήραμε. Εγώ είμαι ευχαριστημένος πάντως. 3
DownUNDERground Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, anonymGR είπε Ήρθε και σε εμένα. Ευχαριστούμε για την προσφορά. Για τα λεφτά του , μια χαρά οθόνη έχει , το πληκτρολόγιο πολύ βολικό , το μέγεθος της οθόνης πολύ καλό. Ταχύτατο δεν είναι , αλλά 80 ευρώ το πήραμε. Εγώ είμαι ευχαριστημένος πάντως. 90.
anonymGR Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 22 ώρες πριν, DownUNDERground είπε 90. 72 για την ακρίβεια με τιμολόγιο. 2
perlepes Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, anonymGR είπε 72 για την ακρίβεια με τιμολόγιο. 56 για την ακρίβεια αν αφαιρέσω και το φόρο που θα γλυτωσω λόγω κερδών. Αξίζει απο λίγο που το χρησιμοποίησα, ειδικά για παιδιά που το θέλω
imr Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Εμενα εφτασε στους γονεις αλλα καποια πληκτρα φαινεται να ειναι προβληματικα, πατιουνται 2 μαζι. Θα παρω απο αυριο στο you για αντικατασταση, γνωριζει καποιος καποια λυση για το θεμα πριν το στειλω? 1
souxoumouxou Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Εγώ το έστειλα για αντικατάσταση γιατί η μπαταρία από το 70% πήγαινε κατευθείαν στο 10%. Μου είπαν να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά της επιστροφής κάτι που θεωρώ ότι δεν είναι σωστό. Μπορώ να ζητήσω να μου το αποζημιώσουν; 12 ευρώ με ACS 1
ipal Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Το you έτσι χρεώνει τις επιστροφές , (όπου επίσης μπορεί να μη σου επιστρεψουν όλο το ποσό, την έχω πατήσει με ανεμιστήρα DOA όπου ήθελαν να με χρεώσουν επειδή "ανοιξα τη συσκευασια"). Γιατί δε το έστειλες service; Αλλά πάλι θα πλήρωνες κούριερ.
imr Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, ipal είπε Το you έτσι χρεώνει τις επιστροφές , (όπου επίσης μπορεί να μη σου επιστρεψουν όλο το ποσό, την έχω πατήσει με ανεμιστήρα DOA όπου ήθελαν να με χρεώσουν επειδή "ανοιξα τη συσκευασια"). Γιατί δε το έστειλες service; Αλλά πάλι θα πλήρωνες κούριερ. Που έχει σέρβις ξέρουμε?
souxoumouxou Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 50 λεπτά πριν, ipal είπε Το you έτσι χρεώνει τις επιστροφές , (όπου επίσης μπορεί να μη σου επιστρεψουν όλο το ποσό, την έχω πατήσει με ανεμιστήρα DOA όπου ήθελαν να με χρεώσουν επειδή "ανοιξα τη συσκευασια"). Γιατί δε το έστειλες service; Αλλά πάλι θα πλήρωνες κούριερ. Στο σέρβις το έστειλα. Cellcom λέγεται το σέρβις
WaxOnWaxOff Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, imr είπε Που έχει σέρβις ξέρουμε? 23 λεπτά πριν, souxoumouxou είπε Στο σέρβις το έστειλα. Cellcom λέγεται το σέρβις Στον Ρεντη βρισκεται το service center της infoquest - You Καλη τυχη με το μπακαλικο βεβαια ..... Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από WaxOnWaxOff 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα