DooM_STeR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, μια ερώτηση για τους γηραιότερους γιατι έχω χάσει τις σημειώσεις μου κάπου και ταλαιπωρούμαι. (τοτε ειχαμε μπλοκάκια με σημειώσεις, οχι google keep 😅 ) Εχω σε μια ISDN γραμμή 2 νούμερα , και εχω προγραμματίσει το netmod ωστε στην πρώτη αναλογική (AB1) να χτυπάνε και τα 2 MSN. Μπορώ με πρόθεμα να επιλέξω απο ποιό MSN θα πραγματοποιήσω την κλήση? Για την ώρα πραγματοποιώ την κλήση απο την κύρια γραμμή και απλά δέχομαι κλήσεις και απο το 2ο κρεμασμένο νούμερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Δες το pdf wind SupportPDF netMod https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.wind.gr/files/1/Support/Exoplismos/netmod_usb_gr.pdf&ved=2ahUKEwjH0d65nf39AhWDYPEDHelWDc8QFnoECBIQAQ&usg=AOvVaw3C2iYk2Od2uG9fatS39eTM Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Για το 2ο msn πληρώνεις πλήρες πάγιο ή μόνο για το νούμερο; Έχω κι εγώ isdn σε δύο διαμερίσματα και το κεφαλικό είναι στον 1ο όροφο ενώ το msn στον 2ο. Κάνω εξερχόμενες ανεξάρτητα και από τα δύο νούμερα αλλά επειδή πληρώνω μόνο για το νούμερο στο 2ο τηλέφωνο, όταν κάνω κλήση σε κάποιον από το 2ο φαίνεται πάντα το κεφαλικό (1ο) νούμερο. Αν ήθελα να φαίνεται το νούμερο κανονικά θα έπρεπε να πληρώνω το κανονικό πάγιο για την γραμμή και όχι τα περίπου 2€ που πληρώνω τώρα. Επίσης και τα δύο νούμερα μοιράζονται το ίδιο πρόγραμμα. Αυτά τα λέω γιατί αν είσαι κι εσύ έτσι δεν έχει σημασία από ποιο νούμερο θα κάνεις την κλήση γιατί θα φαίνεται στον αποδέκτη της κλήσης πάντα το βασικό νούμερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα