Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Longstory,short,ο Κιφερ βαρεθηκε να περιμενει τη FOX,πηρε μεταγραφη στο CBS και τον ιδιωτικο τομεα και ως συνηθως βρισκεται μεσα σ' ενα shitstorm.

Spoiler

Αν ελειπε και το σκηνικο στο αστυνομικο τμημα που εγιναν ολοι αοματοι,στο 2ο,θα τρωγοταν πιο ανετα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Eίδα τα πρώτα δύο επεισόδια, πολύ καλή αρχή.

Ρυθμός, ανατροπές, καλές ερμηνείες, ιστορία που κινείται σε διάφορα επίπεδα.

Έχω ορισμένες ενστάσεις, αλλά σίγουρα θα παρακολουθήσω το 3ο επεισόδιο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Kαλό και το τρίτο επεισόδιο, αν και στην τελευταία -κυριολεκτικά- σκηνή έχω ένσταση (πολύ σοβαρότερη της σκηνής στο τμήμα, στο πρώτο διπλό επεισόδιο).

Πάντως, έχει ενδιαφέρον, και ο Ντανς προσθέτει τη γνωστή του βαρύτητα στη σειρά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πάλεψα στα πρώτα επεισόδια, αν και η έλλειψη απλής λογικής στο σενάριο ήταν εμφανής, μέχρι που έφτασα στη μέση του τελευταίου και το παράτησα...

Spoiler

Ο super duper κακός με access στα πάντα, βρίσκει που είναι το κρησφύγετο των πρωταγωνιστών και στέλνει 2(!!!) δολοφόνους (δεν μπορούσε να στείλει παραπάνω, οι άλλοι είχαν ρεπό), γίνεται μίνι μάχη, κάπως διαφεύγουν (δεν δείχνει πως) και η αιτιολόγηση από τον πατέρα μετά είναι "τον έναν τον πέτυχα, τον άλλον τον τραυμάτισα λίγο, δεν ξέρω που πήγε"(!!!) (μιλάμε πάντα για μάχη σε ένα δωμάτιο...), και καπάκι ξαναεμφανίζονται δολοφόνοι στο καινούριο κρησφύγετο, αλλά guess what, είναι πάλι μόνο δύο (για Χιώτες τους κόβω...)

Επεξ/σία από swstost
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλά το πήγε, χωρίς να είναι βέβαια σειρά αξιώσεων. Κάποιες ανατροπές, γρήγοροι ρυθμοί και αρκετές αφέλειες που τις έχεις αποδεχτεί από την αρχή. Δεν είναι μια σειρά που θα θυμόμαστε μετά από χρόνια, αλλά για να περάσεις κάποιες διασκεδαστικές ώρες είναι μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...