zncisnikos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα. Έχω το Lenovo S145-15API Laptop (idea pad) Windows 11 home 22H2. Στο σύστημα έχω τον εσωτερικό SSD C και μονιμά σε θέση USB ένα εξωτερικό που έχω ονομάσει R:/. Τελευταία όταν τοποθετώ ένα εξωτερικό στικάκι USB, παίρνει ένα όνομα πχ D. η F. κτλ. αλλά μετα την αφαίρεση του το γράμμα παραμένει στον «υπολογιστή». Υπάρχει κάποιος τρόπος να το σβήσω? Ευχαριστώ Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από zncisnikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δηλαδή κάνεις αποσύνδεση το στικάκι και το γράμμα παραμένει ή απλά το τραβάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lneam Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) error Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από lneam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zncisnikos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, micos000 είπε Δηλαδή κάνεις αποσύνδεση το στικάκι και το γράμμα παραμένει ή απλά το τραβάς; Το τραβάω. Θέλω ξύλο εεε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Όχι, δεν θέλεις, εκτός αν έχεις ενεργοποιήσει καμιά δυνατότητα για επιτάχυνση του συστήματος. Με αποσύνδεση δοκίμασες; Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zncisnikos Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Ναι δοκίμασα. Έβαλα ξανά το USB πηρέ ένα νέο όνομα αλλά όταν έκανα κανονική αποσύνδεση σβήσανε όλα τα γράμματα. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Οπότε κάτι πρέπει να χρησιμοποιεί το στικάκι όταν είναι συνδεμένο και κρατάει το γράμμα ενεργό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lneam Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 η ΑΙ των windows 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα