logokrimenos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Έχω κάνει αίτηση για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μετά απο λίγο καιρό μου έβγαλε την επιλογή να διαλέξω κάποιο ΚΔΒΜ και το πρόγραμμα που με ενδιαφέρει. Έκανα την επιλογή του πανεπιστημίου της περιοχής που μένω σε ένα πρόγραμμα που με ενδιαφέρει. Για την ώρα βγάζει μήνυμα οτι το κέντρο θα επικοινωνήσει μαζί μου, έχει περάσει κανας μήνας απο τότε. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο εγώ? Να αλλάξω κέντρο? Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία?
shodan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στο κέντρο; Εμένα μου στείλανε να επιλέξω θεματικό αντικείμενο πριν από ένα μήνα και συμπληρωματικά λογαριασμό τράπεζας και υπεύθυνη δήλωση ότι δεν ασκώ ελεύθερο επάγγελμα.
andreas4067 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) To πρόγραμμα "Παω μπροστα" πρεπει να λες (διοργάνωση απο ΔΥΠΑ). Είμαι κι εγώ επιτυχών. Εχω μπει και επιλέξει ειδικότητα (ΙΤ Cybersecurity) και φορέα (το ΕΚΠΑ) και μάλιστα σήμερα πήγα και κατέθεσα τα χαρτιά μου και μου είπαν οτι την πρώτη βδομάδα του Απρίλη ξεκινάμε Μαθήματα και τελεταίο μάθημα θα είναι τέλος Μαιου (περίπου). Αναμένουμε τέλος αυτής της βδομάδας να μας στείλουν το πρόγραμμα. Θα πρότεινα να κανεις μια επικοινωνια με το ΚΕΚ να δεις σε τι φάση βρίσκεται. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από andreas4067
DimitrisG10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σας, γνωρίζετε αν οι τελικές εξετάσεις γίνονται στον φορέα υλοποίησης δια ζώσης ή αν γίνονται εξ αποστάσεως;
filipprin Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) στον φορέα υλοποίησης δια ζώσης Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από filipprin
spooker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 1 hour ago, mihawk88 said: Πήρε κανείς χρήματα; ξέρουμε πότε μπαίνουν; εγώ ακόμα περιμένω πάντως
filipprin Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Και εγω στο περίμενε,απλα ηρθαν τα χαρτια της πιστοποίησης
infini Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Σήμερα μου κατέθεσαν τα χρήματα, 305€ αντί για 400€. Πήγα στο εκπαιδευτικό κέντρο να ρωτήσω γιατί κατέθεσαν λιγότερα αλλά ήταν κλειστό. Τα χαρτιά της πιστοποίησης τα δίνουν από το κέντρο όταν περάσεις τις εξετάσεις;
Bitbit Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Υπάρχει παρακράτηση. Οπότε περίμενε του χρόνου με τη φορολογική δήλωση .... Θα τα πάρεις τότε ή θα γίνει συμψηφισμός αν βγει χρεωστικό. Σε κάθε περίπτωση δε τα χάνεις 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, infini είπε Σήμερα μου κατέθεσαν τα χρήματα, 305€ αντί για 400€. Πήγα στο εκπαιδευτικό κέντρο να ρωτήσω γιατί κατέθεσαν λιγότερα αλλά ήταν κλειστό. Τα χαρτιά της πιστοποίησης τα δίνουν από το κέντρο όταν περάσεις τις εξετάσεις; Πότε τελείωσες τις εξετάσεις; Εγώ έδωσα στις 23/7 αλλά ακόμη τιποτε Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2023 από antonis35
infini Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Γύρω στα Τέλη Μάη-αρχές Ιούνη. Επίσης υπάρχει προμήθεια τράπεζας 4€. Αναρωτιέμαι, δεν υπήρχε άλλος τρόπος να τα καταθέσουν και να αποφύγουν την προμήθεια;
logokrimenos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Προφανώς και έχουν κρατήσεις, τα 400€ είναι μικτά οπότε με τις κρατήσεις πάει κάπου εκεί στα 300+. Είχε και καμία απουσία μήπως? Γτ δεν πληρώνουν για τις ώρες που έχασες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα