Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, agipaok είπε

Ουτε καν....αυτο θα εγραφε και καμμια πιπα παραπανω

11 λεπτά πριν, geomrk είπε

chatgpt απαντησεις

Μάλλον πρόκειται για chatGTP

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Κάθε Τρίτη είναι. Ελπίζω να γίνει τπτ και να το ανοίξουν για όλους αύριο. 

Δευτέρα σήμερα έτσι και αλλιώς 

Ναι αλλά ισχύει εδώ και 2 βδομάδες η "προσφορά", και λέω ότι αυτό με το καλάθι δεν πιάνει ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΣ ούτε email ούτε έκπτωση στο checkout κατευθείαν, ούτε αν έχεις το APP ούτε αν τους στείλεις μήνυμα 😋.  Ελπίζω τώρα να είναι λίγο πιο ξεκάθαρο. 

Όταν μιλάμε για προσφορές που ισχύουν την τρίτη η μέρα είναι αυτονόητη δεν νομίζω ότι έπρεπε να το αναφέρω .

• Moderators
Δημοσ.

Την προηγουμενη Τριτη παλι ειχε ανοιξει καποιος θεμα και εκει ειχε γραφτει μετα απο αρκετα σχολια, οτι το -20% ειναι μονο για οσους εχουν λαβει το σχετικο email.

Το να ανοιγετε θεμα για κατι τετοιο, μονο διαφημιστικα λειτουργει στην ουσια, αφου οσοι εχουν λαβει το email το γνωριζουν ηδη, δεν χρειαζονται τοπικ, ενω οσοι δεν το εχουν λαβει δεν εχουν εκπτωση, οποτε δεν υπαρχει προσφορα γι΄ αυτους. Σωστα;

Ετσι λοιπον ειχε διαγραφει εντελως εκεινο το τοπικ, οπως θα διαγραφει και αυτο  σε λιγο και παρακαλω μην ανοιγετε θεμα για προσωποποιημενες προσφορες.

• Like 4
Δημοσ.

Παιδιά επειδή σε κάποιο post διάβασα κάτι που δεν ήταν σαφές και το τσέκαρα με το Skroutz, τους ρώτησα και μου απάντησαν ότι:

"η έκπτωση εφαρμόζεται σε 1 και μόνο παραγγελία ανά χρήστη"

Που σημαίνει ότι δεν παίζει να σπάσει κανείς μια μεγάλη παραγγελία σε 2 μικρότερες (πάνω από €250 η κάθε μια). Η 2η δεν θα γίνει δεκτή.

• Like 1
Δημοσ.
44 minutes ago, vaggospro said:

σκρουτζ με mastercard βγαίνει 416€

image.png

Μόνο για σήμερα

Έχω την εντύπωση πως αυτο με την Mastercard δεν ισχύει για όλους.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Έχω την εντύπωση πως αυτο με την Mastercard δεν ισχύει για όλους.

Ναι έχεις δίκιο, μόλις δοκίμασα με νεο λογαριασμό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vaggospro είπε

σκρουτζ με mastercard βγαίνει 416€

image.png

Μόνο για σήμερα

Αυτό ισχύει εάν είσαι μέλος του skroutz  plus?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, @topos είπε

Νομίζω πως ναι, το οποίο κοστίζει 17€ το χρόνο, άρα αξίζει.

Επεξ/σία από vaggospro
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, @topos είπε

Όχι, είναι προσωποποιημένη προσφορά, ανεξαρτήτως του αν είσαι μέλος skroutz+ ή όχι. Φαίνεται να είναι πραγματικά random η επιλεξιμότητα των χρηστών.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dim_plo είπε

Όχι, είναι προσωποποιημένη προσφορά, ανεξαρτήτως του αν είσαι μέλος skroutz+ ή όχι. Φαίνεται να είναι πραγματικά random η επιλεξιμότητα των χρηστών.

Ναι είναι ραντομ.. Εγώ έχω για δεύτερη σερί εβδομάδα προσφορά, την πρώτη την χρησιμοποίησα, εάν τυχόν ενδιαφέρεται κανείς να αγοράσει τίποτα φθηνότερα π.μ.. Σε σχέση με το κινητό ήθελα να το πάρω, αλλά με χάλασε η curved οθονη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρατήρησα το εξής :

- Έβαλα Τρίτη πρωϊ στο καλάθι 2 προϊόντα ίδια, αξία 399€

- Έφτασα στο τελευταίο βήμα για πληρωμή μέσω Mastercard χωρίς να έχω έκπτωση.

- Τα άφησα στο καλάθι χωρίς να τα σβήσω και το βράδυ όταν το άνοιξα ξανά εμφανίστηκε ως δια μαγίας το -20% με mastercard.

Επεξ/σία από giannakp
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...