yannies82 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, agipaok είπε Ουτε καν....αυτο θα εγραφε και καμμια πιπα παραπανω 11 λεπτά πριν, geomrk είπε chatgpt απαντησεις Μάλλον πρόκειται για chatGTP 1
Billator Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 37 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Κάθε Τρίτη είναι. Ελπίζω να γίνει τπτ και να το ανοίξουν για όλους αύριο. Δευτέρα σήμερα έτσι και αλλιώς Ναι αλλά ισχύει εδώ και 2 βδομάδες η "προσφορά", και λέω ότι αυτό με το καλάθι δεν πιάνει ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΣ ούτε email ούτε έκπτωση στο checkout κατευθείαν, ούτε αν έχεις το APP ούτε αν τους στείλεις μήνυμα 😋. Ελπίζω τώρα να είναι λίγο πιο ξεκάθαρο. Όταν μιλάμε για προσφορές που ισχύουν την τρίτη η μέρα είναι αυτονόητη δεν νομίζω ότι έπρεπε να το αναφέρω .
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Την προηγουμενη Τριτη παλι ειχε ανοιξει καποιος θεμα και εκει ειχε γραφτει μετα απο αρκετα σχολια, οτι το -20% ειναι μονο για οσους εχουν λαβει το σχετικο email. Το να ανοιγετε θεμα για κατι τετοιο, μονο διαφημιστικα λειτουργει στην ουσια, αφου οσοι εχουν λαβει το email το γνωριζουν ηδη, δεν χρειαζονται τοπικ, ενω οσοι δεν το εχουν λαβει δεν εχουν εκπτωση, οποτε δεν υπαρχει προσφορα γι΄ αυτους. Σωστα; Ετσι λοιπον ειχε διαγραφει εντελως εκεινο το τοπικ, οπως θα διαγραφει και αυτο σε λιγο και παρακαλω μην ανοιγετε θεμα για προσωποποιημενες προσφορες. 4
bbbuzzz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Παιδιά επειδή σε κάποιο post διάβασα κάτι που δεν ήταν σαφές και το τσέκαρα με το Skroutz, τους ρώτησα και μου απάντησαν ότι: "η έκπτωση εφαρμόζεται σε 1 και μόνο παραγγελία ανά χρήστη" Που σημαίνει ότι δεν παίζει να σπάσει κανείς μια μεγάλη παραγγελία σε 2 μικρότερες (πάνω από €250 η κάθε μια). Η 2η δεν θα γίνει δεκτή. 1
vaggospro Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 σκρουτζ με mastercard βγαίνει 416€ Μόνο για σήμερα
VonLoutsos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 44 minutes ago, vaggospro said: σκρουτζ με mastercard βγαίνει 416€ Μόνο για σήμερα Έχω την εντύπωση πως αυτο με την Mastercard δεν ισχύει για όλους. 1
vaggospro Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Έχω την εντύπωση πως αυτο με την Mastercard δεν ισχύει για όλους. Ναι έχεις δίκιο, μόλις δοκίμασα με νεο λογαριασμό.
@topos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, vaggospro είπε σκρουτζ με mastercard βγαίνει 416€ Μόνο για σήμερα Αυτό ισχύει εάν είσαι μέλος του skroutz plus?
vaggospro Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, @topos είπε Αυτό ισχύει εάν είσαι μέλος του skroutz plus? Νομίζω πως ναι, το οποίο κοστίζει 17€ το χρόνο, άρα αξίζει. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από vaggospro
dim_plo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 45 λεπτά πριν, @topos είπε Αυτό ισχύει εάν είσαι μέλος του skroutz plus? Όχι, είναι προσωποποιημένη προσφορά, ανεξαρτήτως του αν είσαι μέλος skroutz+ ή όχι. Φαίνεται να είναι πραγματικά random η επιλεξιμότητα των χρηστών.
AwOv Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, dim_plo είπε Όχι, είναι προσωποποιημένη προσφορά, ανεξαρτήτως του αν είσαι μέλος skroutz+ ή όχι. Φαίνεται να είναι πραγματικά random η επιλεξιμότητα των χρηστών. Ναι είναι ραντομ.. Εγώ έχω για δεύτερη σερί εβδομάδα προσφορά, την πρώτη την χρησιμοποίησα, εάν τυχόν ενδιαφέρεται κανείς να αγοράσει τίποτα φθηνότερα π.μ.. Σε σχέση με το κινητό ήθελα να το πάρω, αλλά με χάλασε η curved οθονη
giannakp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Παρατήρησα το εξής : - Έβαλα Τρίτη πρωϊ στο καλάθι 2 προϊόντα ίδια, αξία 399€ - Έφτασα στο τελευταίο βήμα για πληρωμή μέσω Mastercard χωρίς να έχω έκπτωση. - Τα άφησα στο καλάθι χωρίς να τα σβήσω και το βράδυ όταν το άνοιξα ξανά εμφανίστηκε ως δια μαγίας το -20% με mastercard. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από giannakp
Προτεινόμενες αναρτήσεις