Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi10t pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κύριοι δεν ξέρω άμα αυτο είναι το σωστό μέρος για αυτό το ποστ. Έχω ενα Xiaomi mi10t pro αγορασμενο πρώτο χέρι χωρίς επιπλέον εγγύηση. Το θέμα είναι ότι χθες έκανε το ηχείο κάποιους θορύβους παράξενους είπα να το κάνω ένα ρισταρτ και από εκείνη την στιγμή δεν ανοίγει έχοντας κολλήσει η οθόνη στο MIUI. Το έκανε reboot όπως και το fast reboot  αλλά πάλι τα ίδια. Το πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα για επισκευή μου ειπανε τα παιδιά που δουλεύουν εκεί ότι έχουμε βγάλει κάμερες ηχεία όλα έχουμε αφήσει μόνο την πλακέτα και πάλι κάνει ακριβώς το ίδιο. Η ερώτηση μου είναι άμα έχει κάποιος γνώση η είχε αντίστοιχο περιστατικό ώστε να καταλάβουμε τι ακριβώς φταίει και πόσο θα κοστίσει το μαλλί. Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση φίλε μου έχω δει ανταλλακτικά και βλέπω πλακέτα για το κινητό από 5-20 ευρώ , αυτό το πράγμα δεν αλλάζει ( υπενθυμίζω ότι δεν έχω ιδέα)

Δημοσ.

Στο κατάστημα ρώτησες πόσο πάει εάν είναι πλακέτα πόσο θα στοιχίσει?

Το να βρεις πλακέτα με 5-20 € για μένα δεν λέει κάτι .

Δημοσ.

Το λοιπόν, με ενημέρωσαν ότι παρόλο που το κινητό είναι σε άριστη κατάσταση δεν υπάρχει ίχνος γρατσουνιας και μηδέν υγρασία ότι είναι η πλακέτα, στάλθηκε στην Αθήνα με κόστος 100ευρω επιτυχία και 50% πιθανότητες να φτιαχτεί 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, NosMa1993 είπε

Το λοιπόν, με ενημέρωσαν ότι παρόλο που το κινητό είναι σε άριστη κατάσταση δεν υπάρχει ίχνος γρατσουνιας και μηδέν υγρασία ότι είναι η πλακέτα, στάλθηκε στην Αθήνα με κόστος 100ευρω επιτυχία και 50% πιθανότητες να φτιαχτεί 

Άρα δεν αξίζει εφόσον το αποτέλεσμα της επισκευής δεν είναι σίγουρο. Μπορεί να φτιαχτεί αλλά να υπολειτουργεί άρα καλύτερη επιλογή είναι η αγορά νέας συσκευής. Πλακέτα κλπ δύσκολη επισκευή κ το αποτέλεσμα αμφίβολο.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, aces είπε

Άρα δεν αξίζει εφόσον το αποτέλεσμα της επισκευής δεν είναι σίγουρο. Μπορεί να φτιαχτεί αλλά να υπολειτουργεί άρα καλύτερη επιλογή είναι η αγορά νέας συσκευής. Πλακέτα κλπ δύσκολη επισκευή κ το αποτέλεσμα αμφίβολο.

Ξέρεις κάτι? Άμα δεν το φτιάξουν δεν μου κοστίζει τίποτα μόνο 10ευρω οπότε νομίζω συμφέρει να το προσπαθήσω άμα δεν πετύχει 10 ευρώ , άμα πετύχει 100 και το έχω πάλι πίσω. Νομίζω ότι με συμφέρει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον nand flash θα προσπαθησουν να σου αλλαξουν η reball την ιδια. Τον δισκο που εχει το λειτουργικο δλδ....

Για να σου ειπανε 50/50, μαλλον reball τον ιδιο και οχι καινουργιο.

Πλακετα κοστιζει πανω απο 150ε...

Επεξ/σία από Giorgos85thess
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Giorgos85thess είπε

Μαλλον nand flash θα προσπαθησουν να σου αλλαξουν η reball την ιδια. Τον δισκο που εχει το λειτουργικο δλδ....

Για να σου ειπανε 50/50, μαλλον reball τον ιδιο και οχι καινουργιο.

Πλακετα κοστιζει πανω απο 150ε...

Ιδέα δεν έχω μπραταν εγώ ξέρω ότι θα μου βγει ένα πράσινο τώρα πως και τι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...