spirosR7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα αντιμετωπίζω ένα θέμα περίεργο με ένα κατάστημα μου στέλνει πολλά email από παραγγελίες που δεν έχω κάνει ποτέ. Στην αρχή μου ήρθαν δύο email πριν λίγες ημέρες και τα αγνόησα επειδή πίστευα ότι είναι λάθος. Σήμερα μου ήρθαν πάρα πολλά και εννοείται δεν έχω κάνει καμία παραγγελία από αυτό το κατάστημα...Το τηλέφωνο τους κατηλειμενο στο email/facebook δεν απαντάνε. Απάτη; Το κατάστημα βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και αφορά συμπληρώματα διατροφής (πρωτεϊνικά κλπ.) Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από spirosR7
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Κάποιος καταλάθος έδωσε το δικό σου email.Δεν έχει τα στοιχεία παραλήπτη;
rodosf1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Μπέρδεμα με τη δνση email, μάλλον από mistype. Στείλε τους να το διορθώσουν να μη σε πρήζουν. Εμένα μου ήρθε αποτέλεσμα από εξετάσεις κύησης θετικό ενώ είμαι άνδρας και.... με έπιασε μια απορία
Narayan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, rodosf1 είπε Εμένα μου ήρθε αποτέλεσμα από εξετάσεις κύησης θετικό ενώ είμαι άνδρας και.... με έπιασε μια απορία 2023 έχουμε, όλα είναι πιθανά 😏
Haldol Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Καλά, άκου και τ' άλλο κουρ'φαίο. Με λένε Σπύρο Ταδόπουλο. Έχω email της μορφής [email protected]. Εδώ και αρκετά χρόνια, λαμβάνω email από τις παραγγελίες ενός άκυρου, αλλά και ενημερώσεις από ψηφοφορίες συλλόγων κ.λπ, από άλλη πόλη (με ίδιο όνομα + επίθετο φυσικά), ο οποίος μάλλον θεώρησε ότι επειδή τον λένε έτσι, "αυτόματα" του ανήκει και η σχετική διεύθυνση email. Καλό; Παλιότερα είχα μπει στον κόπο να στείλω απάντηση στα μαγαζιά ότι ο κύριος χρησιμοποιεί λάθος διεύθυνση email και να επικοινωνήσουν μαζί του τηλεφωνικώς, αλλά το φαινόμενο δε σταμάτησε. Οπότε, είτε δεν ασχολήθηκαν, ή απλά δε καταλαβαίνει τι του λένε. Ε μετά από κάποιο καιρό βαρέθηκα κι απλά τα σβήνω. 1
Narayan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Haldol είπε Καλά, άκου και τ' άλλο κουρ'φαίο. Με λένε Σπύρο Ταδόπουλο. Έχω email της μορφής [email protected]. Εδώ και αρκετά χρόνια, λαμβάνω email από τις παραγγελίες ενός άκυρου, αλλά και ενημερώσεις από ψηφοφορίες συλλόγων κ.λπ, από άλλη πόλη (με ίδιο όνομα + επίθετο φυσικά), ο οποίος μάλλον θεώρησε ότι επειδή τον λένε έτσι, "αυτόματα" του ανήκει και η σχετική διεύθυνση email. Καλό; Παλιότερα είχα μπει στον κόπο να στείλω απάντηση στα μαγαζιά ότι ο κύριος χρησιμοποιεί λάθος διεύθυνση email και να επικοινωνήσουν μαζί του τηλεφωνικώς, αλλά το φαινόμενο δε σταμάτησε. Οπότε, είτε δεν ασχολήθηκαν, ή απλά δε καταλαβαίνει τι του λένε. Ε μετά από κάποιο καιρό βαρέθηκα κι απλά τα σβήνω. Ο μόνος τρόπος να καταλάβει, είναι να στέλνεις email για ακύρωση των παραγγελιών. 1
rodosf1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Narayan είπε Ο μόνος τρόπος να καταλάβει, είναι να στέλνεις email για ακύρωση των παραγγελιών. καλύτερα τροποποίηση αριθμού, δε θέλω ένα τεμάχιο, θέλω 10, 20 κλπ! Να λιώσει να παραλαμβάνει 10δες ο ταδοπουλος.
SabotazNic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, Narayan είπε Ο μόνος τρόπος να καταλάβει, είναι να στέλνεις email για ακύρωση των παραγγελιών. Βασικα αν σε καποιο εχει πληρωσει με καρτα, μπορει να στειλει "ναι γεια σας, θελω να αλλαξω διευθυνση αποστολης" 2
rodosf1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Πόσο ωραία θα ήτανε αντί για συμπληρώματα διατροφής να παρήγγελνε από sex shop! πόσες ιδέες για να τον... εκπλήξεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα