mp123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 αγόρασα καινούρια μηχανή αλλά η σέλα μετά από 45 λεπτά δεν υποφερετε . Η μόνη λύση είναι να βάλω πρόσθετο gel pad. θα κάνει δουλειά ή τζάμπα τα λεφτά να περιμένω ώσπου να στρώσει; έχει βάλει κανείς gel pad και αν ναι σε πιο μαγαζί να πάω. θέλω σοβαρό μαγαζί και σοβαρή δουλειά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulis_Maritsas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 To pad δεν ξερω αν θα σου λυσει το θεμα, δεν εχω βαλει ποτε. Ισως να φτιαξεις μια ανατομικη σελα στα μετρα σου με τα υλικα που θες? Δυο πολυ καλα μαγαζια για σελες ειναι ΜοτοΚ και motoderma. Κανε μια βολτα και θα σε βοηθησουν πιστευω. https://www.tapetsaries-seles.eu/ https://motok-seats.com/store/global/ Ετσι πληροφοριακα αν θες να πεις ποια μηχανη ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 συμφωνω εκτος απο αλλαγη σελλας, αν μπορεις επενδυσε σε ενα παντελονι (για μηχανες) που θα βοηθησει περισσοτερο απο τα gels Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Κανε μια βολτα απο Καλλιρρόης 37 να σε μετρήσουν και να σου φτιάξουν τη σελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Εγώ στο Tenere 660 που είχα και είχα το ίδιο θέμα είχα κατέβει Αθήνα στο Μοτο Κ. Η σέλα που μου έφτιαξαν με κάλυψε πάρα πολύ. Μου είχαν φτιάξει το σχήμα και μου είχαν βάλει και pad... Η Honda δεν εχει κάτι σε σέλα comfort? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 αναλογα τη μηχανη. σε καποιες πρεπει να μεγαλωσει αρκετα το παχος της σελας και ο πελάτης δεν το θελει. παντως χωρις gel θα δεις μικρη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Σε ενα καινουργιο vstrom εχει φτιαξει κανεις σελα ? Ειναι αθλια η σελα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Εγώ και της δυο μηχανές που πήρα καινούργιες μέσα σε μια βδομάδα πήγα την σέλλα να τον κάνουν ανατομική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα