Προς το περιεχόμενο

Καινούριο κινητό

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από yanis13,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα.

Όντας samsung-ακιας (χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο, ειμαι ως επι το πλειστον ασχετος με αυτα, συνηθεια θα ελεγα), για 2η φορα μεσα σε λιγους μηνες το κινητο κλαταρει ξαφνικα και δε παιρνει μπρος (ουτε φορτιζει ουτε τιποτα) οποτε σκεφτομαι πως ηρθε η ωρα να κανω μπασιμο σε αλλη εταιρεια. Σκεφτομαι να χτυπησω xiaomi, ποια η αποψη σας; Ειναι επειγον οπως καταλαβαινετε, μιας και ειμαι χωρις κινητο, οποτε οποιαδηποτε αποψη για μια πολυ καλη συσκευη (ιδανικα μεχρι 300 ευρω, οχι απαραιτητα xiaomi) μου ειναι ιδιαιτερως πολυτιμη!

Επεξ/σία από yanis13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, yanis13 είπε

Καλησπέρα στην παρέα.

Όντας samsung-ακιας (χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο, ειμαι ως επι το πλειστον ασχετος με αυτα, συνηθεια θα ελεγα), για 2η φορα μεσα σε λιγους μηνες το κινητο κλαταρει ξαφνικα και δε παιρνει μπρος (ουτε φορτιζει ουτε τιποτα) οποτε σκεφτομαι πως ηρθε η ωρα να κανω μπασιμο σε αλλη εταιρεια. Σκεφτομαι να χτυπησω xiaomi, ποια η αποψη σας; Ειναι επειγον οπως καταλαβαινετε, μιας και ειμαι χωρις κινητο, οποτε οποιαδηποτε αποψη για μια πολυ καλη συσκευη (ιδανικα μεχρι 300 ευρω, οχι απαραιτητα xiaomi) μου ειναι ιδιαιτερως πολυτιμη!

καποια χιαομι βγηκαν καλα ...εγω ομως θα σε πηγαινα εδω https://www.bestprice.gr/item/2158390640/motorola-moto-g72-6gb-128gb.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...