markos9 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, vassilis018 είπε Εγώ διάβασα για τις 27/3 βράδυ. Μπορεί να κάνω και λάθος Σήμερα, είναι τελικά. 1
vagdesign Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Είναι διαθέσιμο, τώρα το κατεβάζω στο 13 Pro.
HateMe Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 23 hours ago, markos9 said: Την Τρίτη 28/3/2023 θα δωθεί μετά τις 8:00 μμ. Παραλίγο να πέσεις μέσα
Eloy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Πάντως, αυτό το πράγμα στην φωτογραφία του άρθρου, είναι κατα την γνώμη μου ένα απο τα πιο άσχημα smartphones που έχουν κυκλοφορήσει... Που χωράει τόση ασχήμια - ειδικά στην πλάτη της συσκευής...
ForuMakis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, Eloy είπε Πάντως, αυτό το πράγμα στην φωτογραφία του άρθρου, είναι κατα την γνώμη μου ένα απο τα πιο άσχημα smartphones που έχουν κυκλοφορήσει... Που χωράει τόση ασχήμια - ειδικά στην πλάτη της συσκευής... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ κατα πασα πιθανοτητα επιτηδες το εγραψες για να ζωντανεψεις το θεμα
vassilis018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, vassilis018 είπε Εγώ διάβασα για τις 27/3 βράδυ. Μπορεί να κάνω και λάθος και φυσικά πάλι εγώ ο υπέρτατος έπεσα μέσα στην ημερομηνία. Δίνω και αριθμούς τζόκερ για όποιον ενδιαφέρεται, αλλά με σειρά προτεραιότητας. Ευχαριστώ
Eloy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ForuMakis είπε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ κατα πασα πιθανοτητα επιτηδες το εγραψες για να ζωντανεψεις το θεμα Oχι, πραγματικά το βρίσκω άσχημο... Εσύ δηλαδή - αν κρύψουμε το μήλο - θα το εύρισκες εστω συμπαθητικό ? Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από Eloy
vassilis018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 37 λεπτά πριν, Eloy είπε Oχι, πραγματικά το βρίσκω άσχημο... Εσύ δηλαδή - αν κρύψουμε το μήλο - θα το εύρισκες εστω συμπαθητικό ? έλα πες την αλήθεια αν έγραφε Xiaomi θα είχες ξετρελαθεί
RAZACOOPER Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Spoiler Eπιτέλους αυτο περίμενα τόσα χρόνια για να πάρω ενα iPhone!!!! 🥴😂 Spoiler Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από RAZACOOPER
ForuMakis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Eloy είπε Oχι, πραγματικά το βρίσκω άσχημο... Εσύ δηλαδή - αν κρύψουμε το μήλο - θα το εύρισκες εστω συμπαθητικό ? Μια χαρα μου φαινεται η πλατη, δεν βρισκω κατι ασχημο ή περιεργο. Επισης, να σημειωσω οτι δεν ειχα ποτε iphone και δεν ξερω αν θα εχω στο αμεσο μελλον.
TheLordOne Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Ε φυσικά! Πως θα μιλάνε τα 18χρονα όλα μέσα στο club?
b-boy_steve Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Στις 26/3/2023 στις 11:02 ΜΜ, poulinos είπε λογω bug τελικα θα ειναι voice cancellation αντι για voice isolation αλλα θα διορθωθει σε future update 😛 Μπερδεύτηκες με miui μάλλον… Αν και εκεί δεν τα διορθώνουν καν, σε κάθε update δίνουν απλόχερα τουλάχιστον άλλο ένα bug παραπάνω! 🤣 1
Vasilisxd Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Πααααρα πολύ καλό, το δοκίμασα με Airpods Pro και έχει όντως μεγάλη διαφορά.
EuphangeL Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 27/3/2023 στις 3:45 ΠΜ, dieksodo είπε ρε παιδια voice canselation δεν εχει εδω και 15 χρονια το αιφον? γιαυτο δεν εχει τα 2 μικροφωνα? για να διασταυρωνει τους ηχους Στις 27/3/2023 στις 6:47 ΠΜ, kazantzidis είπε Στο 14 (ίσως και στο 13 δεν θυμάμαι καλά) δεν δουλεύει. Το απενεργοποιήσαν σε ένα update? Κάτι τέτοιο 21 ώρες πριν, warewolf είπε Voice isolation. ? Και γιατί δεν το βάφτιζαν noise cancellation όπως όλοι οι υπόλοιποι. ? Μήπως επειδή ήθελαν να προσδώσουν μια αίσθηση mplempa separation. ? Κλασσικό Insomnia, κλασσικό μπέρδεμα όταν δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς αλλά είσαι πανεπιστήμονας. Beamforming έχουν άπειρα χρόνια τα iPhone, με 3 μικρόφωνα. Και άσε τους Androidάκηδες να κλαίνε. To Voice Isolation δεν είναι αυτό. Από το iPhone 13 και μετά αφαίρεσαν την δυνατότητα να απενεργοποιείς το noise cancellation στο ακουστικό που βάζεις στο αυτί σου για τις κλήσεις. Για αυτά που ακούς. Δεν αφαίρεσαν το noise cancellation. Το έκαναν always on (προφανώς λόγω hardware implementation πλέον και όχι software). Αλλά ναι, αν το λέει το indianexpress.com τότε ναι, είναι αλήθεια. Από την άλλη όποιος έχει την παραμικρή ιδέα τι σημαίνει noise cancellation καταλαβαίνει οτι αν αφαιρούσαν όντως το noise cancellation από το ακουστικό δεν θα μπορούσες να ακούσεις ούτε 1 λέξη αν ήσουν σε δρόμο με κίνηση κλπ. Κάτι που δεν συμβαίνει. Το Voice Isolation είναι Neural Engine accelerated... voice isolation. Κάνει ακριβώς αυτό που λέει δλδ. Από όλα όσα συμβαίνουν γύρω κάνει extract την ομιλία και σε ακούνε πιο καθαρά. Δεν είναι noise cancellation (δεν υφίσταται καν noise cancellation σαν τεχνική στο mic input) Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από EuphangeL 4 1 1
bill_viper Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 @EuphangeL χαρά στην υπομονή σου που κάθεσαι να τους εξηγείς γράφοντας παραγράφους. Βέβαια, αν κρίνω από συντακτικό και ορθογραφία ούτε τώρα πρόκειται να καταλάβουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα