Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dikasths είπε

Επιτέλους, θα σε παίρνει η γυναίκα, από δίπλα θα σου νιαουρίζει η γκομενα αλλά εσύ θα είσαι χαλαρός και θα μιλάς κανονικά 

...εκτός κι αν, καταλάθος, ενεργοποιήσεις το «Ευρύ Φάσμα» (Wide Spectrum) και κοιμηθείς στο πεζοδρόμιο... Μέχρι την επόμενη, όπου θα μιλήσεις με το δικηγόρο της...:D

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

.

Οκ λογικά θα εννοεί «αν θα το βάλουμε προς το παρόν»

πάντως δεν του έβαλε η Apple το μαχαίρι και στο λαιμό! Αν θέλει μένει στη 16.3.1 !😎

Πλέον έτσι όπως είναι τα πράγματα άντε να το καθυστερήσεις 1-2 μήνες. Δεν ξέρω πολλούς που να έχουν μείνει 2-3 updates πίσω. 

Οπότε ρεαλιστικά δεν έχουμε και επιλογές.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να καθυστερήσεις να κάνεις το update. Μόλις βγει συστήνεται να το κάνεις κατευθείαν.

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, PadPoet είπε

Ωραίος, thanks. Άρα θα αναβαθμίσω το 13 Pro από το 15.7.2 στο 16.Χ τότε. Ήρθε η ώρα.

Το 8άρι το έχω ακόμα στην τελευταία έκδοση του 14 και το 11άρι Pro Max σε 15.7.2 και αυτό.

Αναβάθμισε άνθρωπε μου όλα τα τηλέφωνα στην τελευταία έκδοση. Το χειρότερο που μπορείς να πάθεις είναι να έχεις λίγο χειρότερη μπαταρία για 1-2 μέρες και στρώνει μετά. Τι κάθεσαι και αγχώνεσαι; Iphone έχεις όχι xiaomi! 

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 11
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, koutsis είπε

Αναβάθμισε άνθρωπε μου όλα τα τηλέφωνα στην τελευταία έκδοση. Το χειρότερο είναι να έχεις λίγο χειρότερη μπαταρία για 1-2 μέρες και στρώνει μετά. Τι κάθεσαι και αγχώνεσαι; Iphone έχεις όχι xiaomi! 

Γενικά έχεις δίκιο, αλλά ατυχίες συμβαίνουν παντού. Στις αναβαθμίσεις της Apple πολύ σπάνια, αλλά όλα είναι πιθανά. 

Αν θέλει και δεν αισθάνεται μεγάλη ασφάλεια, τότε ας περιμένει πχ 1 βδομάδα και ας αναβαθμίσει μετά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, koutsis είπε

Αναβάθμισε άνθρωπε μου όλα τα τηλέφωνα στην τελευταία έκδοση. Το χειρότερο είναι να έχεις λίγο χειρότερη μπαταρία για 1-2 μέρες και στρώνει μετά. Τι κάθεσαι και αγχώνεσαι; Iphone έχεις όχι xiaomi! 

Έχει τύχει να αναβαθμίσω στο iOS 14 από το 13 νωρίς, και η Ισπανική τράπεζα μου να μην έχει ανανεώσει κατάλληλα το app της και να μην μπορω να κάνω ούτε μια συναλλαγή λόγω του 2FA μέσω του app που δεν λειτουργούσε. Από τότε φυσάω μέχρι και το γιαούρτι. Συνήθως κάνω update στην έκδοση .3 ή .4 καλή ώρα.

Edit: Έκανα update τα δύο iPhone στην έκδοση 16.3.1. Από αυτά που διαβάζω το 16.3.1 διόρθωσε πολλά bug του 16.3. Πάνω στην ώρα, μια χαρά.

Επεξ/σία από PadPoet
  • Like 1
Δημοσ.

Αν δουλευeι τοσο καλα οπως στο facetime που υπαρχει εδω και καιρο ειναι τελειο.Επισης να δουλευει σε ολες τις κλησεις και οχι μονο μεταξυ συσκευων με ιος.

Οσο για την μπαταρια,σε δοκιμες με τις beta που κυκοφορουν εδω και καιρο λενε οτι εχει την καλυτερη διαρκεια μπαταριας ever.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Voice isolation. ?   Και γιατί δεν το βάφτιζαν noise cancellation όπως όλοι οι υπόλοιποι. ?

Μήπως επειδή ήθελαν να προσδώσουν μια αίσθηση mplempa separation. ?

Επεξ/σία από warewolf
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, warewolf είπε

Voice isolation. ?   Και γιατί δεν το βάφτιζαν noise cancellation όπως όλοι οι υπόλοιποι. ?

Μήπως επειδή ήθελαν να προσδώσουν μια αίσθηση mplempa separator. ?

Γιατί δε γράφεις ότι ζηλεύεις που εσύ έχεις noise cancellation, ενώ εμείς έχουμε Voice isolation;

Δεν είναι το ίδιο. Το δεύτερο το φτιάχνει η Apple. Άλλη τεχνολογία. Διαστημική.

• Confused 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, PadPoet είπε

Έχει τύχει να αναβαθμίσω στο iOS 14 από το 13 νωρίς, και η Ισπανική τράπεζα μου να μην έχει ανανεώσει κατάλληλα το app της και να μην μπορω να κάνω ούτε μια συναλλαγή λόγω του 2FA μέσω του app που δεν λειτουργούσε. Από τότε φυσάω μέχρι και το γιαούρτι. Συνήθως κάνω update στην έκδοση .3 ή .4 καλή ώρα.
Edit: Έκανα update τα δύο iPhone στην έκδοση 16.3.1. Από αυτά που διαβάζω το 16.3.1 διόρθωσε πολλά bug του 16.3. Πάνω στην ώρα, μια χαρά.

Δεν γινόταν να μπεις από έναν browser, να κάνεις τις συναλλαγές σου; Και σε λίγες ώρες που θα γινόταν και το update της εφαρμογής θα την χρησιμοποιούσες.

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγω αν γνωρίζει κάποιος; εχω τα airpods pro τα οποία μεγενθύνουν οτι ήχο πιάνουν από εξω και κάνουν την επικοινωνία ανυπόφορη για τον άλλον. Αυτή η αλλαγη θα το επηρεάσει αυτό ή είναιι μόνο για το τηλέφωνο αυτό καθεαυτό;

Δημοσ.

Οι χρήστες iPhone που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους σαν κανονικό… τηλέφωνο (δηλαδή για να απαντούν σε κλήσεις ή να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις)  Δηλαδή υπάρχουν κάποιοι που δίνουν  1500€ και δεν το χρησιμοποιούν σαν κανονικό τηλέφωνο ;;;; Να υποθέσω ότι το έχουν για να μιλάνε μόνο με αλλά iPhone όποτε θεωρούν tres banal να καλούν σε σταθερά ή σε κινητά δίκτυα σε συσκευές Android 

• Like 3
Δημοσ.
15 ώρες πριν, markos9 είπε

Την Τρίτη 28/3/2023 θα δωθεί μετά τις 8:00 μμ. 

Εγώ διάβασα για τις 27/3 βράδυ. Μπορεί να κάνω και λάθος 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, petranthe είπε

Δεν γινόταν να μπεις από έναν browser, να κάνεις τις συναλλαγές σου; Και σε λίγες ώρες που θα γινόταν και το update της εφαρμογής θα την χρησιμοποιούσες.

Ταξίδευα και το update της εφαρμογής έγινε μετά από 10 μέρες. Ισπανοί, μην το ψάχνεις, και λέμε για την Ελλάδα μετά.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, avgoustisp είπε

Οι χρήστες iPhone που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους σαν κανονικό… τηλέφωνο (δηλαδή για να απαντούν σε κλήσεις ή να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις)  Δηλαδή υπάρχουν κάποιοι που δίνουν  1500€ και δεν το χρησιμοποιούν σαν κανονικό τηλέφωνο ;;;; Να υποθέσω ότι το έχουν για να μιλάνε μόνο με αλλά iPhone όποτε θεωρούν tres banal να καλούν σε σταθερά ή σε κινητά δίκτυα σε συσκευές Android 

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...