torero13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σε όλο το forum! Έχω ένα θέμα που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό κ θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας για να μου πείτε την γνώμη σας Έχω στην κατοχή μου το s23 ultra,το οποίο φορτίζω με τον γνήσιο φορτιστη samsung 25 watt super fast charging. Χρησιμοποιώ την προστασία μπαταριας που λέει φορτιση έως 85%.παρατηρώ όμως ότι όταν το κινητό φτάνει στο 70 της φόρτισης,από 70 έως 85 ο φορτιστης αρχίζει και γίνεται αρκετά ζεστός και υπάρχει κ μια αμυδρή ζέστη στην οθόνη λόγω μπαταριας να υποθέσω Μίλησα με το customer support της samsung να τσεκάρουν αν είναι εντάξει ο φορτιστης απομακρυσμενα κ είπαν ότι είναι οκ. Αυτοί μου πρότειναν να το φορτίζω έως 100, μιας κ όταν το φορτίσα στο 100 2φορες έκαιγε λιγότερο ,και ότι δεν παίζει ρόλο το 85 γιατί το πρόσθεσαν στις τελευταίες αναβαθμίσεις λογισμικού και στα τελευταία μοντέλα. Στην ουσία όμως στην φθορά δεν παίζει κανένα ρόλο είτε το φορτίσεις 70 είτε 85 είτε 94 είτε 100 Εσείς τι λέτε?
Stathis Kesidis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Κάτοχος και εγώ s23 ultra εγώ ότι συσκευή είχα πάντα το φορτιζα μέχρι το 100% ποτέ δεν είχα θέμα με την μπαταρία η να τελειώνει ποιο γρήγορα η να χαλάσει 1
aces Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Καλύτερα αφού σου έχει επιλογή το OneUI ενεργοποίησε την προστασία μπαταριας μέχρι 85% για τη φόρτιση, κ κάποιες φορές που το χρειάζεσαι πχ θα λείψεις παραπάνω πχ εκδρομή/ταξίδι κλπ απλά βγαζεις την επιλογή κ το φορτιζεις μέχρι 100%. Φορτιστή original Samsung κ η θερμοκρασία είναι ο νο1 εχθρός της μπαταρίας για τη φθορά της μακροπρόθεσμα. 1
torero13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, aces είπε Καλύτερα αφού σου έχει επιλογή το OneUI ενεργοποίησε την προστασία μπαταριας μέχρι 85% για τη φόρτιση, κ κάποιες φορές που το χρειάζεσαι πχ θα λείψεις παραπάνω πχ εκδρομή/ταξίδι κλπ απλά βγαζεις την επιλογή κ το φορτιζεις μέχρι 100%. Φορτιστή original Samsung κ η θερμοκρασία είναι ο νο1 εχθρός της μπαταρίας για τη φθορά της μακροπρόθεσμα. Γιατί ο φορτιστησ samsung δημιουργεί πρόβλημα θεωρείς?καλύτερα να αγοράσω έναν άλλο?
aces Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 42 λεπτά πριν, torero13 είπε Γιατί ο φορτιστησ samsung δημιουργεί πρόβλημα θεωρείς?καλύτερα να αγοράσω έναν άλλο? Το αντίθετο δε χρειάζεται άλλον ούτε κ πολλά watt καλύτερα με τον 25w της Samsung για αποτελεσματική φόρτιση έως 85% κ όταν χρειαστεί απενεργοποιείς την προστασία κ το πας μέχρι 100%.Δεν έχει κ μεγάλες διάφορες με τους 35/45w.
torero13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Σς ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου.με απασχολούσε το γεγονός ότι με τον φορτιστη αυτόν κ με προστασία μπαταριας,ο φορτιστης λίγο πριν το 85 έκαιγε αρκετά κ με ανησύχησε το γεγονός μην κάνω ζημιά στην μπαταρια 1
aces Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, torero13 είπε Σς ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου.με απασχολούσε το γεγονός ότι με τον φορτιστη αυτόν κ με προστασία μπαταριας,ο φορτιστης λίγο πριν το 85 έκαιγε αρκετά κ με ανησύχησε το γεγονός μην κάνω ζημιά στην μπαταρια Έχουν αναφερθεί προβλήματα με φορτιστές από aftermarket που προκαλούν αυξημένη θερμοκρασία. Καλύτερα αγορά από κάποια αλυσίδα ο kotsovolos τον έχει πάει στα 20€ https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/fortistes-kiniton/223353-samsung-usb-type-c-25w-white έτσι κ αλλιώς είναι ένα προϊόν που θα χρήσιμοποιειται καθημερινά όποτε αξίζει τον κόπο. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από aces
torero13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 26 λεπτά πριν, aces είπε Έχουν αναφερθεί προβλήματα με φορτιστές από aftermarket που προκαλούν αυξημένη θερμοκρασία. Καλύτερα αγορά από κάποια αλυσίδα ο kotsovolos τον έχει πάει στα 20€ https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/fortistes-kiniton/223353-samsung-usb-type-c-25w-white έτσι κ αλλιώς είναι ένα προϊόν που θα χρήσιμοποιειται καθημερινά όποτε αξίζει τον κόπο. Σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοηθεια σου!να είσαι πάντα καλά με υγεία!με βοήθησες αρκετά..πληρώσαμε τόσα λεφτά για το κινητό,μην το καταστρέψουμε από χαζομάρα φορτιστη 1
sattack Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Εσύ, τον ίδιο ακριβως φορτιστή δεν έχεις? Τι σκοπεύεις να κάνεις? Να αγοράσεις έναν ακόμα ιδιο για να δεις αν συμπεριφερεται διαφορετικά? (Δεν λέω οχι. Διευκρινιστικα το ρωτάω. Έτσι κι αλλιώς ένας έξτρα φορτιστής δεν πάει χαμένος).
torero13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Ναι έχω τον ίδιο φορτιστη.κ ναι σκέφτομαι να κάνω αυτό που είπες..είναι πολυ περίεργο ότι ζεσταίνεται έτσι. Φαντάσου ότι το Βάλα πριν για φόρτιση από 60 στο 85 κ λέω αποκλείεται να προλάβει να ζεσταθεί αλλά κ όμως....ζεστάθηκε αρκετά!!! Δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις πως λειτουργούν με ρεύμα αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη μου φαίνεται πολύ περίεργο 1
aces Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, torero13 είπε Ναι έχω τον ίδιο φορτιστη.κ ναι σκέφτομαι να κάνω αυτό που είπες..είναι πολυ περίεργο ότι ζεσταίνεται έτσι. Φαντάσου ότι το Βάλα πριν για φόρτιση από 60 στο 85 κ λέω αποκλείεται να προλάβει να ζεσταθεί αλλά κ όμως....ζεστάθηκε αρκετά!!! Δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις πως λειτουργούν με ρεύμα αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη μου φαίνεται πολύ περίεργο Δοκίμασε αργή φόρτιση κ δες αν ανεβαζει θερμοκρασια Fast charge off Ρυθμίσεις-φροντίδα συσκευης-μπαταρια-αλλες Ρυθμίσεις μπαταρίας κ απενεργοποιηση όλες τις ρυθμίσεις fast charge Θα κάνει παραπάνω ωρα για να φορτισει Από επίσημα αν αγοράστηκε ο φορτιστης δεν θα έχει θεμα. Αλλιώς πάρε από κάποια αλυσιδα ο 25w φτάνει. 1
torero13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 32 λεπτά πριν, aces είπε Δοκίμασε αργή φόρτιση κ δες αν ανεβαζει θερμοκρασια Fast charge off Ρυθμίσεις-φροντίδα συσκευης-μπαταρια-αλλες Ρυθμίσεις μπαταρίας κ απενεργοποιηση όλες τις ρυθμίσεις fast charge Θα κάνει παραπάνω ωρα για να φορτισει Από επίσημα αν αγοράστηκε ο φορτιστης δεν θα έχει θεμα. Αλλιώς πάρε από κάποια αλυσιδα ο 25w φτάνει. Το κάνω μόλις τώρα. Από 80 στο 100 να δω πως θα πάει. Αν δεν ζεσταθεί τι σημαίνει?
aces Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, torero13 είπε Το κάνω μόλις τώρα. Από 80 στο 100 να δω πως θα πάει. Αν δεν ζεσταθεί τι σημαίνει? Ότι δεν έχει θεμα δούλεψε την αργή φόρτιση 2-3 μέρες πρώτα με 1 φορα δεν θα δεις διαφορες κ μετά αν στο κανει κ ζεστενεται υπερβολικα αγόρασε καινούργιο 25w απο επισημο κατ/μα
torero13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Μόλις φορτισε. Καμία σχέση!! Δροσερότατος ο φορτιστης!!! Θα ακολουθήσω τα βήματα σου φίλτατε κ αν δω ότι ζεσταίνεται, ναι θα πράξω αναλόγως. Αν όμως όντως τελικα δεν ζεσταίνεται στην αργη αλλα στην γρηγορη υπερθερμαινεται? Παίζει θέμα με το κινητό?
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 On 27/03/2023 at 23:57, torero13 said: Μόλις φορτισε. Καμία σχέση!! Δροσερότατος ο φορτιστης!!! Θα ακολουθήσω τα βήματα σου φίλτατε κ αν δω ότι ζεσταίνεται, ναι θα πράξω αναλόγως. Αν όμως όντως τελικα δεν ζεσταίνεται στην αργη αλλα στην γρηγορη υπερθερμαινεται? Παίζει θέμα με το κινητό? δυο απλα πραγματα. το fast charge ζοριζει την μπαταρια ασχετα αν την φτασει 85 ή 100.απλα το 100 την ζοριζει περισσοτερο. εγω βαζω αργη φορτιση και μεχρι 85 τοις 100.γρηγορη φορτιση θα βαλω αν βιαζομαι και 100% θα βαλω μονο αν ξερω οτι δεν θα με φτασει μεσα στην ημερα. και εχει και super fast charging. δεν φταιει φορτιστης δεν φταιει κινητο. και αν εχεις θηκη σιγουρα δεν βοηθαει ατην απαγωγη θερμοτητας 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα