Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια, επλυνα με αφρο την πορτα στο αυτοκινητο και φουσκωσε λιγο η ταπετσαρια σε ενα σημειο (2-3 ποντους) οχι κατι ιδιαιτερο, σκεφτομαι να σπρωξω με συριγγα κολλα μεσα απο το υφασμα (ειναι αγριο υφασμα, σκληρο) και να το πατησω στο πανελ να κολλησει. Προκειται για γκρι σκουρο χρωμα ταπετσαρια σε πισω πορτα Skoda fabia.

Εχετε να προτεινετε καμια καλη; Για να μην τα κανω μανταρα!

Επεξ/σία από microngr
Δημοσ.

Βενζινοκολλα, απλη απο το σιδεραδικο

μεσα με συριγγα, απλωσε την οσο το καταφερεις, περιμενε κανα μισαωρο μιας και ειναι δεν ερχεται σε αμεση επαφη με τον αερα και μετα πατα το καλα να κολλησει. κρατα το πατημενο κανα 15

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βάλε βενζινόκολλα, που να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες, ειδική για ταπετσαρία ουρανού αυτοκινήτου

Είναι βασικό να μην μείνει πουθενά κενό με αέρα γιατί θα ξαναξεκολλήσει.  

θα βρείς καλή κόλλα και υφάσματα εδώ

Υφάσματα Ουρανού Αυτοκινήτου Archives | Υλικά Ταπετσαρίας (ylikatapetsarias.gr)

• Like 1
Δημοσ.

Για να σε ξε-στεναχωρήσω λίγο, ίσως και να μη φταις 100% για το ξεκόλλημα, και απλά να το βοήθησες με το πλύσιμο. Δε ξέρω ποια γενιά έχεις, αλλά ήταν πολύ συνηθισμένο στ' αυτοκίνητα του ομίλου μέχρι και τη δεκαετία που μας πέρασε. Οπότε εικάζω ότι μάλλον σιγά - σιγά είχε αρχίσει να εμφανίζεται το γνωστό θεματάκι, και με την υγρασία το βοήθησες...

Άμα σου δείξω πως έχει γίνει ένα Polo (2008) που είχα, θα κλάψεις. Αν το 'χα εγώ ακόμα θα το 'κανα καινούριο, αλλά ο πατέρας μου που τ' οδηγεί, αν δεν εκραγεί κάτι, «όλα καλά δεν έχει τίποτα».

:D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν ειναι σε vag κλασσικό θεμα και τζάμπα το κολλάς έτοιμο ήταν απλά έτυχε...... θέλεις γενικός ολική αλλαγη ταπετσαρίας (θα ξεκολλάει παντού σε λίγο και δεν φταις εσύ) σκεψου εχω δει ακομη και σε golf 2018 να ξεκολλάει ολη 

αν δεν ειναι vag το σιζιταμε

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ.
Στις 26/3/2023 στις 9:23 ΜΜ, microngr είπε

Παιδια, επλυνα με αφρο την πορτα στο αυτοκινητο και φουσκωσε λιγο η ταπετσαρια σε ενα σημειο (2-3 ποντους) οχι κατι ιδιαιτερο, σκεφτομαι να σπρωξω με συριγγα κολλα μεσα απο το υφασμα (ειναι αγριο υφασμα, σκληρο) και να το πατησω στο πανελ να κολλησει. Προκειται για γκρι σκουρο χρωμα ταπετσαρια σε πισω πορτα Skoda fabia.

Εχετε να προτεινετε καμια καλη; Για να μην τα κανω μανταρα!

Οπως είπε φίλος απλά ηρθε η ωρα του και με την υγρασία ενδεχομένως την επιτάχυνες λίγο. Βενζινόκολλα και ότι κρατήσει αλλα δεν πρέπει να ερθει σε αμεση επαφή φιατί δε θα κάνεις τίποτε. Πρέπει να μείνουν ανέπαφες 10 - 15 λεπτά οι επιφάνειες και μετα να τις εφαρμόσεις.

Εμενα opel vectra του 2005 ξεκόλησε το υφασμα του ουρανού από μόνο του πριν 4-5 χρόνια. Πήγα σε ειδικό ταπετσέρη που ασχολείται με τέτοια και εβαλε κανοίργιο υφασμα με κολλα. Νομίζω 120 πήγε η επισκευή.

Δημοσ.
17 hours ago, Black Demis said:

σκεψου εχω δει ακομη και σε golf 2018 να ξεκολλάει ολη

Α ακόμα να το φτιάξουν το θέμα; Ωραία, αναμένω και στο δικό μου κάποια στιγμή :D

Δημοσ.
2 hours ago, Haldol said:

Α ακόμα να το φτιάξουν το θέμα; Ωραία, αναμένω και στο δικό μου κάποια στιγμή :D

Για ποιο λόγο να το φτιάξουν, έτσι και αλλιος το βλέπουμε μόνο εμείς δεύτεροι κάτοχοι η αυτοί που κρατάμε το κινιτο πάνω από κάποια χρόνια λόγο Έλληψη χρημάτων, στην Γερμανία κλπ που τα ξεοετανε μέσα σε 5 χρονάκια και αν δεν του νεάζει καν και για αυτούς αυτά τα οχήματα είναι άψογα

Δημοσ.
52 minutes ago, Black Demis said:

Για ποιο λόγο να το φτιάξουν, έτσι και αλλιος το βλέπουμε μόνο εμείς δεύτεροι κάτοχοι η αυτοί που κρατάμε το κινιτο πάνω από κάποια χρόνια λόγο Έλληψη χρημάτων, στην Γερμανία κλπ που τα ξεοετανε μέσα σε 5 χρονάκια και αν δεν του νεάζει καν και για αυτούς αυτά τα οχήματα είναι άψογα

Βέβαια το «μέσα σε 5 χρονάκια» είναι καρα-υπερβολάκλα. Τ' αυτοκίνητα στη Γερμανία έχουν μέση ηλικία τα 10 έτη (περσινή στατιστική από TÜV). Οκ σίγουρα δεν είναι στο χάλι μας, που κοντεύουμε τα διπλάσια, αλλά πολύ λίγοι είναι που τα διώχνουν πριν την 5-ετία.

Δημοσ.
15 minutes ago, Haldol said:

Βέβαια το «μέσα σε 5 χρονάκια» είναι καρα-υπερβολάκλα. Τ' αυτοκίνητα στη Γερμανία έχουν μέση ηλικία τα 10 έτη (περσινή στατιστική από TÜV). Οκ σίγουρα δεν είναι στο χάλι μας, που κοντεύουμε τα διπλάσια, αλλά πολύ λίγοι είναι που τα διώχνουν πριν την 5-ετία.

Μπα μην το λες τα ακριβά το κρατάνε όντος έως και 10 χρόνια καμία φορά τσ πολύ luxury και παραπάνω αλλα τσ κλασσικά φτηνά τα αλλάζουν σαν πουκάμισα και αυτά τα φτινα έχουν αυτά τα θέματα και πολλά άλλα

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...