micos000 Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Θα πρέπει τότε να προσπαθήσεις να καθαρίσεις τον δίσκο με εντολή. Πάτα επιδιόρθωση στο 2ο βήμα όταν ξεκινάς απο το dvd και άνοιξε γραμμή εντολών. Πρώτα σποσυνδεσε ότι άλλο δίσκο έχεις και δωσε με τη σειρά: diskpart List disk select disk 0 ή οτι νουμερο σου δωση η list Clean Exit Και ξαναδοκίμασε. Επεξ/σία 8 Αυγούστου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonjovi344 Δημοσ. 8 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Ο υπολογιστής μου, ξαφνικά μπήκε κανονικά στα 10άρια, χωρίς κανένα πρόβλημα... Ίσως κάτι μπλόκαρε από την ζέστη... Θα γράψω ξανά, αν υπάρξει κάποιο θέμα... Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια ξανά micos000 ☺️☺️☺️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Μπορεί να έφταιγε και κανένα καλώδιο sata. Το έχω δει να συμβαίνει και μετά την αλλαγή όλα να πάνε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonjovi344 Δημοσ. 8 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, micos000 είπε Μπορεί να έφταιγε και κανένα καλώδιο sata. Το έχω δει να συμβαίνει και μετά την αλλαγή όλα να πάνε καλά. Ένωσα ένα καλώδιο που είχε βγεί, που ένωνε με το τροφοδοτικό, ίσως ήταν αυτό, δεν ξέρω πως βγήκε... (Η εικόνα κάτω, το καλώδιο αριστερά) Απλώς το άνοιξα, και μπήκε... Μακάρι να πάνε όλα καλά... Συγνώμη που σας αναστάτωσα πάλι... Επεξ/σία 8 Αυγούστου από bonjovi344 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου Αυτό που δείχνεις είναι το dvd ή κάνω λάθος; Αν είναι τότε δεν έχει σχέση αυτό το καλώδιο. Στο καλώδιο του δίσκου αναφερόμουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonjovi344 Δημοσ. 9 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, micos000 είπε Αυτό που δείχνεις είναι το dvd ή κάνω λάθος; Αν είναι τότε δεν έχει σχέση αυτό το καλώδιο. Στο καλώδιο του δίσκου αναφερόμουν. Έχεις δίκιο, αυτό είναι... Τα καλώδια του δίσκου, είναι σωστά τοποθετημένα, και καθαρός επίσης από σκόνη... Ίσως μπλόκαρε κάτι από την ζέστη, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, έλεγξα τα καλώδια όλα ένα ένα, είναι όλα εκεί που πρέπει, σπάνια θα πειράξω κάτι κιόλας... Μέχρι στιγμής όλα οκ, χωρίς BSOD κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, bonjovi344 είπε [...] Μέχρι στιγμής όλα οκ, χωρίς BSOD κλπ... Και εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonjovi344 Δημοσ. 9 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 1 ώρα πριν, micos000 είπε Και εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, να είσαι καλά ☺️☺️☺️☺️☺️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kickback Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου @bonjovi344 Διάβασα όλο το thread και είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό θα είσαι πάλι εδώ. Άλλαξε το συντομότερο τον δίσκο όσο είναι καιρός και βάλε έναν SSD. Βρες και μνήμες (2*4GB) έστω και μεταχειρισμένες. Κανονικά είσαι για καινούργιο υπολογιστή αν όντως τον έχεις 14 χρόνια αλλά καταλαβαίνω ότι είσαι οικονομικά στριμωγμένος όπως όλοι μας. Ελπίζω να μην χρειαστεί να τα ξαναπούμε σύντομα και να έχω άδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα