Προς το περιεχόμενο

Όπισθεν χωρίς συμπλέκτη…..

Thanos222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα…σήμερα ήμουν στο αυτοκίνητο , πήγα να αγοράσω κάτι που χρειαζόμουν…μπήκα ξανά στο αυτοκίνητο, έβαλα μπροστά και επειδή μιλούσα στο τηλέφωνο έβαλα όπισθεν χωρίς συμπλέκτη καθώς πατούσα φρένο και μόλις το άφησα Ταρακουνήθηκε το αυτοκίνητο και έσβησε…έπειτα έβαλα ξανά μπρος αφού είχα καταβάλει την μεγάλη πατάτα που έκανα και πήγα πάλι σπίτι… Παίζει να δημιούργησα πουθενά πρόβλημα? Γιατί ποτέ δεν μου είχε τύχει αυτό και δεν δοκίμασα να δω αν μπαίνει κανονικά η όπισθεν μετά από την μ@λακία που έκανα…(Seat Ibiza 1997 Hatchback 1390cc Dream edition)

Επεξ/σία από Thanos222
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1 minute ago, Thanos222 said:

Καλησπέρα στην παρέα…σήμερα ήμουν στο αυτοκίνητο , πήγα να αγοράσω κάτι που χρειαζόμουν…μπήκα ξανά στο αυτοκίνητο, έβαλα μπροστά και επειδή μιλούσα στο τηλέφωνο έβαλα όπισθεν χωρίς συμπλέκτη καθώς πατούσα φρένο και μόλις το άφησα Ταρακουνήθηκε το αυτοκίνητο και έσβησε…έπειτα έβαλα ξανά μπρος αφού είχα καταβάλει την μεγάλη πατάτα που έκανα και πήγα πάλι σπίτι… Παίζει να δημιούργησα πουθενά πρόβλημα? Γιατί ποτέ δεν μου είχε τύχει αυτό και δεν δοκίμασα να δω αν μπαίνει κανονικά η όπισθεν μετά από την μ@λακία που έκανα…

θες να το αναλύσουμε με όμορφο τρόπο σαν ώριμοι άνθρωποι;

sarcastic sarcasm GIF

• Like 2
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι και να πεις έχεις δίκιο..

Αφού ακόμη και τώρα  το σκέφτομαι και με έχει πάρει από κάτω 

Επεξ/σία από Thanos222

Just now, Thanos222 said:

Ότι και να πεις έχεις δίκιο..

ξέρεις πόσα τροχαία λένε "έχεις δίκιο";

έχει καταντήσει αηδία η κατάσταση με τα κινητά προέκταση του χεριού την ώρα της οδήγησης. απλά κόψτε αυτή τη συνήθεια και σεβαστείτε οτι δε γίνεται ταυτόχρονα να κουμαντάρεις 1-1μιση τόνο σίδερα και να κινδυνεύουν οι γύρω σου.

• Like 1

Συγνώμη ξέρεις που βρισκόμουν ?? Σε εξοχή…..ποτέ δεν μιλάω στο τηλέφωνο όταν οδηγάω 

Εγώ άλλο έγραψα και εσυ αλλού αναφέρεσαι 

• Like 2

1 minute ago, Thanos222 said:

Συγνώμη ξέρεις που βρισκόμουν ?? Σε εξοχή…..ποτέ δεν μιλάω στο τηλέφωνο όταν οδηγάω 

Εγώ άλλο έγραψα και εσυ αλλού αναφέρεσαι 

για να βρήκες κάτι να αγοράσεις δεν ήσουν στα χωράφια αλλά σε δημόσιο δρόμο και κάποιο κατάστημα περίπτερο σουπερμαρκετ. μου είναι αδιάφορο.

ποτέ αλλά τελικά μίλαγες αυτή τη 1 φορά. την επόμενη μία που θα ξαναμιλήσεις μπορεί να μην είναι απλά ένα κλώτσημα ταχύτητας.

και όχι δε παθαίνει κάτι το αμάξι σου με 1 φορά που συνέβη αυτό.

θα πάθει ο άλλος όταν θα μιλήσεις 1 φορά στο τηλέφωνο ή θα πάρεις το βλέμμα σου από το δρόμο για να δεις το μήνυμα που έσκασε σε 1 δευτερόλεπτο.

(έστω και 1 το χρόνο).

https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/1065695_sobaro-trohaio-gia-ton-ithopoio-stayro-nikolaidi-konta-sto-spiti-toy

έκανε επτά ράμματα στο κεφάλι, ενώ έσπασε και το μετακάρπιο στο αριστερό του χέρι.

«Δεν ήμουν πιωμένος, ήταν απόγευμα. Ήταν λίγο περίεργο το σημείο και δεν είχα καλή ορατότητα. Τράβηξε την προσοχή μου κάτι στο κινητό για δευτερόλεπτα, ευτυχώς φορούσα ζώνη

Ένα σίδερο πήγα να πάρω ρε άνθρωπε του θεού από ένα σπίτι που ο άνθρωπος το έχει κάνει μαγαζί….στο χωριό των παππούδων μου βρισκόμουν χωρίς κόσμο. Ακόμη και το τηλ στο αθόρυβο το έχω όταν οδηγώ και θα μου πεις εσύ για την στιγμή που πήγα να βάλω μπροστά μέσα στα χόρτα….? Οκ το κατάλαβα σου αρέσει να κρίνεις και να σχολιάζεις αλλά μάλλον το κάνεις με λάθος τρόπο…μακάρι να μην υπήρχαν τηλέφωνα θα πω εγώ και το αφήνω εδώ 

• Like 8

Επισκέπτης

Μα καλά πως πήρε ταχύτητα χωρίς συμπλέκτη; δεν σου έκανε θόρυβο όταν πηγές να κουμπώσει την ταχύτητα; Δεν έβαλες ταχύτητα, απλά προσπάθησες και έσβησε το αμάξι. Υποθέτω είσαι Νέος οδηγός, μάθε λοιπόν ότι όταν έχεις ταχύτητα στο κιβώτιο ο μόνος τρόπος να είσαι σταματημένος είναι να πατάς συμπλέκτη.

1 λεπτό πριν, antonis35 είπε

Μα καλά πως πήρε ταχύτητα χωρίς συμπλέκτη; δεν σου έκανε θόρυβο όταν πηγές να κουμπώσει την ταχύτητα; Δεν έβαλες ταχύτητα, απλά προσπάθησες και έσβησε το αμάξι. Υποθέτω είσαι Νέος οδηγός, μάθε λοιπόν ότι όταν έχεις ταχύτητα στο κιβώτιο ο μόνος τρόπος να είσαι σταματημένος είναι να πατάς συμπλέκτη.

και μένα αυτό μου φένεται περίεργο. Να βγάλεις βγάζεις, να βάλεις δεν βάζεις. Εκτός αν απλά ίσα ίσα που έπιασε κανα δοντάκι και απλά όταν πήγε να ξεκινήσει του κλώτσησε τον λεβιέ έξω και τρόμαξε. Αλλά έτσι, δεν θα έσβηνε.

Παιδιά…..μόλις θυμήθηκα τι έκανα…..είχα συμπλέκτη και επειδή μου αποσπάστηκε η προσοχή από το τηλέφωνο τον άφησα και έσβησε….Μα έσπαγα το κεφάλι μου και έλεγα τι πατάτα έκανα…Ε νέο οδηγό δεν με λες 4 χρόνια το έχω το δίπλωμα και είμαι πραγματικά πολύ προσεκτικός και με την οδήγηση μου και με το αυτοκίνητο που κιας είναι του 1997 το έχω σαν να το αγόρασα τώρα…παιδιά συγνώμη αλλά μυαλό είναι και ξεχνάει 

Μου το θύμισε ο φίλος που είπε για τον ήχο που όλοι έχουμε ακούσει την γειτόνισα να βάζει ταχύτητα και να ακούγεται δυο τετράγωνα πιο κάτω 😂

4 minutes ago, Thanos222 said:

Παιδιά…..μόλις θυμήθηκα τι έκανα…..είχα συμπλέκτη και επειδή μου αποσπάστηκε η προσοχή από το τηλέφωνο τον άφησα και έσβησε….Μα έσπαγα το κεφάλι μου και έλεγα τι πατάτα έκανα…Ε νέο οδηγό δεν με λες 4 χρόνια το έχω το δίπλωμα και είμαι πραγματικά πολύ προσεκτικός και με την οδήγηση μου και με το αυτοκίνητο που κιας είναι του 1997 το έχω σαν να το αγόρασα τώρα…παιδιά συγνώμη αλλά μυαλό είναι και ξεχνάει 

Είσαι τόσο προσεκτικός που χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια για να καταλάβεις τι είδους πατάτα είχες κάνει... δλδ τι ακριβώς προσέχεις όταν οδηγείς;

Αν γράψω τον χαρακτηρισμό που ήρθε στο μυαλό μου, θα πάρω δωράκι τουλάχιστον 3ημερο αποκλεισμό.

Το αυτοκίνητο πάντως, μια και ρώτησες, είναι εντελώς απίθανο να έπαθε κάτι.

57 λεπτά πριν, Thanos222 είπε

Καλησπέρα στην παρέα…σήμερα ήμουν στο αυτοκίνητο , πήγα να αγοράσω κάτι που χρειαζόμουν…μπήκα ξανά στο αυτοκίνητο, έβαλα μπροστά και επειδή μιλούσα στο τηλέφωνο έβαλα όπισθεν χωρίς συμπλέκτη καθώς πατούσα φρένο και μόλις το άφησα Ταρακουνήθηκε το αυτοκίνητο και έσβησε…έπειτα έβαλα ξανά μπρος αφού είχα καταβάλει την μεγάλη πατάτα που έκανα και πήγα πάλι σπίτι… Παίζει να δημιούργησα πουθενά πρόβλημα? Γιατί ποτέ δεν μου είχε τύχει αυτό και δεν δοκίμασα να δω αν μπαίνει κανονικά η όπισθεν μετά από την μ@λακία που έκανα…(Seat Ibiza 1997 Hatchback 1390cc Dream edition)

και γιατί δεν βάζεις τώρα όπισθεν να δεις πως θα μπει;

Κάποια πράγματα δεν έχουν καμιά λογική.

Τους χαρακτηρισμούς καλύτερα κράτησε τους για εσένα φίλτατε 🙂!! Ναι έχεις δίκιο όταν οδηγούμε πρέπει να κάνουμε 15.000 πράγματα ταυτόχρονα είναι η καλύτερη τεχνική. Νομίζω ότι τα καυστικά σχόλια είναι περισσότερα από τις απλές ταπεινές απαντήσεις… ευχαριστώ τουλάχιστον όσους απλά απάντησαν χωρίς να μου την πουν. Ξέρετε πολλές φορές όταν συμβαίνει κάτι και το μυαλό μας είναι αλλού δεν μπορούμε να θυμηθούμε ακριβώς τι συνέβη γιατί σκεφτόμαστε κιαλλα πράγματα εκείνη την ώρα. Τέλος πάντως θυμήθηκα και το θέμα λύθηκε….Ας πω και ένα ευχαριστώ για την φιλικότητα σας…

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Thanos222 είπε

Μου το θύμισε ο φίλος που είπε για τον ήχο που όλοι έχουμε ακούσει την γειτόνισα να βάζει ταχύτητα και να ακούγεται δυο τετράγωνα πιο κάτω 😂

Καλά δεν θυμάσαι τι έκανες, στο κινητό μιλούσες ε χερά δε σε λες κουλό ίσως να ταιριάζει καλύτερα 

Επεξ/σία από jimis_vts

Η όπισθεν δεν θα μπορούσε να κουμπώσει χωρίς πάτημα του συμπλέκτη. Θα ακούγονταν και ανατριχιαστικοί θόρυβοι αν μη τι άλλο.

Όπως είπες και εσύ απλώς άφησες το συμπλέκτη με κουμπωμένη την όπισθεν και απλώς έσβησε. Δεν έπαθε τίποτα.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...