bep1995 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα !! Έχω ένα στικάκι lexar το οποίο δουλεύει μια χαρά στην μητρική της υπογραφής μου όσων αφορά την λειτουργία Flashback/QFlash-Plus (το έχω κάνει 3 φορές). Απλός λόγω του ότι είναι 15 χρονών θα ήθελα να πάρω ένα καινούργιο και κοιτούσα αυτό το kioxia που είναι και made in Japan !! Το στικάκι το θέλω για την λειτουργία που ανέφερα και τίποτε άλλο. Το θέμα είναι θα δουλέψει ή θα το πάρω τζάμπα, διότι ξέρω ότι το Flashback είναι λίγο έως πολύ επιλεκτικό με τα στικάκια και ότι δουλεύουν καλύτερα τα usb 2.0 παρά τα 3.0 και κατά προτίμηση κάτω από 32gb. Το lexar που έχω τα τελευταία 5-10 χρόνια δεν το έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου, αν και έχει φάει πολλά full formats στο παρελθόν. Προς το παρόν δουλεύει τέλεια αλλά έως πότε, δεν ξέρω.... Γι'αυτό ήθελα ένα καινούργιο πιο αξιόπιστο μελλοντικά. ΥΓ. Αν τελικά το πάρω μπορώ να περάσω το ίδιο bios ξανά, μιας δεν υπάρχει νεότερο πέρα από ένα beta ;; Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από bep1995
blitzNikos Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Λογικά θα δουλέψει. Γιατί όμως να ξαναπεράσεις το ίδιο bios, αν λειτουργούν όλα σωστά. Γενικά αποφεύγουμε να περνάμε bios για "ψύλλου πήδημα", το κάνουμε μόνον αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Πολύ περισσότερο δεν περνάμε ποτέ beta εκδόσεις αν δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι για το τι θα συμβεί! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα