Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Στις 30/3/2023 στις 8:48 ΠΜ, ifollowrivers είπε 1. Έστω και έχω ασφάλεια και πάω σε ιδιώτη γιατρό, κερδίζω κάτι; Σε συμβεβλημένους με εοπυυ γιατρούς,και είναι αρκετοί,δεν πληρώνεις σαν ασφαλισμένος την επίσκεψη και εξέταση,εφοσων η επίσκεψη είναι μέσα στις 200 του μήνα.Τουλάχιστον αυτό λέει η νομοθεσία.Το τι γίνεται στην πραγματικότητα είναι άλλο καπέλο.
ant_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Η φοβερη πατεντα που λενε οτι ισχυει εδω και κανα χρονο να μην μπορει πχ ενας κοντινος η γνωστος σου ιδιωτης γιατρος να σε εξυπηρετησει με παραπεμπτικο για εξετασεις αλλα πρεπει απο την αρχη να μπλεχτεις με το δημοσιο δεν ξερω τι νοημα εχει περα απο την ταλαιπωρια Επισης στα νοσοκομεια στην χωρα(εξαιρεσεις θα υπαρχουν σιγουρα) ειναι αρκετα πιθανο να πας απλα για προληπτικες εξετασεις χωρις να εχεις κατι και να αρρωστησεις εκει περα (ετυχε με δικο μου που συνοδεψα) Οποτε αν ειναι χαμηλο το ποσο σχετικα και ειναι να γλιτωσετε λιγα σκεφτειτε το 2 φορες πριν πατε
BlueBlade Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Στις 26/3/2023 στις 6:17 ΜΜ, ifollowrivers είπε Δλδ ρε παιδιά δε θα πληρώσω τίποτα; τσάμπα πάω σε ιδιώτες τα τελευταία χρόνια και με έχουν σκίσει;;;; Καλά τσάμπα δε το λες. Και εγώ που είμαι ασφαλισμένος σε δημόσια πάω μόνο για επείγοντα. Αλλιώς προτιμώ να δώσω το 50αρι αλλά τουλάχιστον να κλείσω ραντεβού ακόμα και την ίδια εβδομάδα παρά να περιμένω μήνες για μια απλή επίσκεψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα