ifollowrivers Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα. Έχω ΑΜΚΑ αλλά έχω χρόνια να δουλέψω και να ανανεώσω την ασφάλεια μου. Από περιέργεια αν πάω στο νοσοκομείο επειδή πχ έχω κάποιο πρόβλημα στο αυτί μου αα πούμε, πόσα θα πληρώσω;
dionisis1925 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 25 λεπτά πριν, ifollowrivers είπε Καλησπέρα. Έχω ΑΜΚΑ αλλά έχω χρόνια να δουλέψω και να ανανεώσω την ασφάλεια μου. Από περιέργεια αν πάω στο νοσοκομείο επειδή πχ έχω κάποιο πρόβλημα στο αυτί μου αα πούμε, πόσα θα πληρώσω; Δεν θα πληρώσεις τίποτα. 2
spooker Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Δεν θα πληρώσεις τίποτα. Στην υγεια των κορόιδων που πληρώνουν. 15 9
The_Judas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Καλυτερα πηγαινε σε κεντρο υγειας-πρωην ικα. Τα νοσοκομεια καλυτερα αστα για επειγοντα περιστατικα.
GodzillaCover Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, spooker είπε Στην υγεια των κορόιδων που πληρώνουν. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Πρέπει να υπάρχει πρόνοια για τους ανασφάλιστους γιατί αλλιώς θα πεθαίνουν στον δρόμο. Ίσως να μην έπρεπε όμως να δικαιούνται την ίδια περίθαλψη με τους υπόλοιπους, παρά μόνο για επείγοντα περιστατικά. Από την άλλη, ξέρω άτομα που έχουν πιστολιάσει τον ΕΦΚΑ, ενώ μπορούν να το πληρώσουν. Αυτοί δε θα έπρεπε να έχουν καμία απολύτως περίθαλψη. Τέλος πάντων, επειδή έφυγα πολύ off topic, ο TS δε θα πληρώσει τίποτα. Αρκεί να μην πάει να γράψει εξετάσεις σε ιδιώτη, γιατί τότε δεν καλύπτεται. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από GodzillaCover 2
ifollowrivers Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δλδ ρε παιδιά δε θα πληρώσω τίποτα; τσάμπα πάω σε ιδιώτες τα τελευταία χρόνια και με έχουν σκίσει;;;;
chrisgav Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ifollowrivers είπε Δλδ ρε παιδιά δε θα πληρώσω τίποτα; τσάμπα πάω σε ιδιώτες τα τελευταία χρόνια και με έχουν σκίσει;;;; Αν θεωρεις τσαμπα οτι κλεινεις ραντεβου σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα και δεν περιμενεις 4-5 ωρες αναμονη (οπως στα νοσοκομεια) για να σε δει ο γιατρος που επελεξες εσυ και οχι ο καθε τυχαιος με διπλωμα (δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι εννοειται - μιλαω για ΙΚΑ), τοτε ναι. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από chrisgav
dionisis1925 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, ifollowrivers είπε Δλδ ρε παιδιά δε θα πληρώσω τίποτα; τσάμπα πάω σε ιδιώτες τα τελευταία χρόνια και με έχουν σκίσει;;;; Υπάρχουν και ιδιωτικές ασφάλειες υγείας, ψάξε λίγο το θέμα, σίγουρα θα βρεις πιο οικονομικές λύσεις.
dollyyy19 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, GodzillaCover είπε Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Πρέπει να υπάρχει πρόνοια για τους ανασφάλιστους γιατί αλλιώς θα πεθαίνουν στον δρόμο. Ίσως να μην έπρεπε όμως να δικαιούνται την ίδια περίθαλψη με τους υπόλοιπους, παρά μόνο για επείγοντα περιστατικά. Από την άλλη, ξέρω άτομα που έχουν πιστολιάσει τον ΕΦΚΑ, ενώ μπορούν να το πληρώσουν. Αυτοί δε θα έπρεπε να έχουν καμία απολύτως περίθαλψη. Τέλος πάντων, επειδή έφυγα πολύ off topic, ο TS δε θα πληρώσει τίποτα. Αρκεί να μην πάει να γράψει εξετάσεις σε ιδιώτη, γιατί τότε δεν καλύπτεται. δεν εχουν την ιδια περιθαλψη.τα περισοτερα φαρμακα αλλά και αλλες παροχες(πχ οπτικα),πλεον δεν διδονται σε ανασφαλιστους...
paylidis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, ifollowrivers είπε Δλδ ρε παιδιά δε θα πληρώσω τίποτα; τσάμπα πάω σε ιδιώτες τα τελευταία χρόνια και με έχουν σκίσει;;;; Δε δικαιούσαι περίθαλψη σε ιδιώτες παρά μόνο σε δημόσιες δομές. Στους ιδιώτες θα φαίνεσαι ανασφάλιστος.
andreaspA Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, GodzillaCover είπε Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Πρέπει να υπάρχει πρόνοια για τους ανασφάλιστους γιατί αλλιώς θα πεθαίνουν στον δρόμο. Ίσως να μην έπρεπε όμως να δικαιούνται την ίδια περίθαλψη με τους υπόλοιπους, παρά μόνο για επείγοντα περιστατικά. Μονο αυτο υπηρχε να κραταει λιγο την μαυρη εργασια. Γνωριζω ολων των ειδικοτητων μαστορες που δεν εχουν καν εναρξη επαγγελματος. Δεν εκαναν ποτέ. 2
JakeKaufman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Πώς το καταφέρατε αυτό (γιατί ομολογουμένως, θέλει λίγη προσπάθεια) ; Τι ασφαλιστική βαθμίδα επιλέξατε; Έχετε και ΕΤΕΑΕΠ; Είμαι σε καθεστώς ΑΠΔ, αρα οι είσφορες μου είναι ανάλογες του εισοδήματος Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από JakeKaufman
teot Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Υπάρχουν και ιδιωτικές ασφάλειες υγείας, ψάξε λίγο το θέμα, σίγουρα θα βρεις πιο οικονομικές λύσεις. Οι ιδιωτικές σε καλύπτουν επικουρικά με την δημόσια ασφάλιση, αν είσαι ανασφάλιστος δεν σε δέχονται η για να σε δεχθούν ζητάνε πολύ υψηλό ασφάλιστρο. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από teot
andreaspA Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, teot είπε Οι ιδιωτικές σε καλύπτουν επικουρικά με την δημόσια ασφάλιση, αν είσαι ανασφάλιστος δεν σε δέχονται η για να σε δεχθούν ζητάνε πολύ υψηλό ασφάλιστρο. που το διαβασες αυτο ? 1
logokrimenos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 20 ώρες πριν, spooker είπε Στην υγεια των κορόιδων που πληρώνουν. 9 στις 10 φορές που ακούγεται μια τέτοια ατάκα είναι σίγουρα απο κάποιον ελευθερο επαγγελματία "επιχειρηματία" που γκρινιαζει για την ασφαλεια που πληρωνει και δεν μπορει να κλέψει όπως κάνει με τις αποδείξεις. 5 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα