PLACEBO_89 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Στις 29/3/2023 στις 9:35 ΜΜ, Danae-Coffee είπε Σ΄ευχαριστώ! Ναι, πιο πολύ προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει -τα υπεραναλύω όλα. 😅 To service είναι δωρεάν τα πρώτα 5 έτη στην αντιπροσωπεία, ήταν παροχή της ΚΙΑ. Διαβασα ενα αρθρο ''Τα 10 πιο φθηνα καινουργια αυτοκινητα''. Συμπεριλαμβανει και το picanto απο 14890ευρω το χιλιαρι!!! Και γω πιο πανω γραφω αυθαιρετα,κατ εκτιμηση για 12-14000ευρω! Οχι μονο δωρεαν service και βενζινες πρεπει να σας βαζουν!!!
andreaspA Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Στις 1/4/2023 στις 6:10 ΠΜ, Zakzam είπε Αν το αμάξι κάθεται ακινητοποιημένο για πάνω από βδομάδα πρέπει να πάρεις φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτου, ακόμη και τα Lidl φέρνουν μερικές φορές, έχω πάρει και δουλεύει άψογα. Θα διαβάσεις τίς οδηγίες του φορτιστή μπαταρίας και θα κάνεις ότι λέει, απλά μην ξεχνάς το (+) του φορτιστή στο (+) της μπαταρίας και το (-) στο (-). Και δεν θα μείνεις ποτέ. Τώρα αν δεν έχεις δυνατότητα να το φορτίσεις έτσι, να το κάνεις μια βόλτα 3-4 χλμ αρκεί, είναι μικρό αμάξι χωρίς τρελές καταναλώσεις και μικρή μπαταρία. Ο κανόνας είναι πως ότι δεν χρησιμοποιείται σαπίζει - χαλάει φθείρεται από το πέρασμα του χρόνου. Αυτό είναι κανόνας απαράβατος, γι'αυτό βλέπεις αμάξια που είναι στο γκαράζ μήνες η χρονια να θέλουν ένα σκασμό λεφτά για να ξαναδουλέψουν. Ενα προβλημα μεγαλο εχει ο φορτιστης του Lidl. Δεν κραταει την ρυθμιση. Μετα απο διακοπη ρευματος, παραμενει σβηστος, αντι να επανελθει στο προγραμμα που ηταν. Αν το εφτιαχναν αυτο... θα σαρωνε! 1
Sorath Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μια χαρά είναι για 20€ που έχει. Πταίσμα είναι αυτό που αναφέρεις φίλε μου, πόσο συχνά έχεις διακοπές ρεύματος; Εξάλλου και να γίνει αυτό, απλά πατάς το κουμπί και συνεχίζει. Το μόνο μείον του, το οποίο είναι και αναμενόμενο/λογικό για την τιμή του, είναι η πολύ αργή ταχύτητα φόρτισης λόγω μικρής ισχύος. Κατα τα αλλα όμως, είναι εξαιρετικό εργαλείο που έχει σώσει καταστάσεις ουκ ολίγες φορές. 2
Haldol Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Στις 29/3/2023 στις 9:50 ΜΜ, PLACEBO_89 είπε Τιποτα δεν ειναι δωρεαν! Τα πληρωνεις και με το παραπανω μεσα στην τιμη αποκτησης!!! Ακριβώς αυτό. Οι πιο πολλοί δε το καταλαβαίνουν. Μας πετάνε τη μαγική λέξη "δωρεάν" και χαιρόμαστε. Το service δεν είναι "δωρεάν", είναι προ-πληρωμένο με την τιμή αγοράς, και μάλιστα είναι ένα πολύ αισχρό τρικ ώστε να υποχρεωθείς να κάνεις τα service στην αντιπροσωπεία (αφού ήδη τα 'χεις πληρώσει, θες - δε θες). Το ίδιο ισχύει και για τις εγγυήσεις. 1
Klausx Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Είναι ανάλογα το αυτοκίνητο δεν παίζει ρόλο η χρονολογία. 3 βδομάδες κρατάει στο 15ετιας χωρίς να έχει μπει κάτι extra πάνω. (Δοκιμασμένο σε δύο ίδια μοντέλα της μάρκας) 6++ μήνες στο 25ετιάς..
andreaspA Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Sorath είπε Μια χαρά είναι για 20€ που έχει. Πταίσμα είναι αυτό που αναφέρεις φίλε μου, πόσο συχνά έχεις διακοπές ρεύματος; Εξάλλου και να γίνει αυτό, απλά πατάς το κουμπί και συνεχίζει. Το μόνο μείον του, το οποίο είναι και αναμενόμενο/λογικό για την τιμή του, είναι η πολύ αργή ταχύτητα φόρτισης λόγω μικρής ισχύος. Κατα τα αλλα όμως, είναι εξαιρετικό εργαλείο που έχει σώσει καταστάσεις ουκ ολίγες φορές. Αν το θες για "συντηρητη μπαταριας" οπως λεει πως ειναι, δεν ειναι πταισμα. Ειναι κακουργημα. Εκτος και αν περνας καθε μερα και τσεκαρεις τον φορτιστη αν δουλευει. Λειπεις απο το σπιτι. Κανει μια μικρη διακοπη ρευματος και ο φορτιστης εχει κλεισει. Πας μετα απο ενα μηνα να παρεις το αμαξι, και δεν εχει μπαταρια. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, andreaspA είπε Αν το θες για "συντηρητη μπαταριας" οπως λεει πως ειναι, δεν ειναι πταισμα. Ειναι κακουργημα. Εκτος και αν περνας καθε μερα και τσεκαρεις τον φορτιστη αν δουλευει. Λειπεις απο το σπιτι. Κανει μια μικρη διακοπη ρευματος και ο φορτιστης εχει κλεισει. Πας μετα απο ενα μηνα να παρεις το αμαξι, και δεν εχει μπαταρια. Oι ακριβοί φορτιστές χειρίζονται την διακοπή διαφορετικά;Πχ οι noco? (Δεν ξέρω,είναι πραγματική η ερώτηση μου και οχι ειρωνεία )
achilles_g_ Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, Sorath είπε Μια χαρά είναι για 20€ που έχει. Πταίσμα είναι αυτό που αναφέρεις φίλε μου, πόσο συχνά έχεις διακοπές ρεύματος; Εξάλλου και να γίνει αυτό, απλά πατάς το κουμπί και συνεχίζει. Το μόνο μείον του, το οποίο είναι και αναμενόμενο/λογικό για την τιμή του, είναι η πολύ αργή ταχύτητα φόρτισης λόγω μικρής ισχύος. Κατα τα αλλα όμως, είναι εξαιρετικό εργαλείο που έχει σώσει καταστάσεις ουκ ολίγες φορές. Βγάζει κι ένα μεγαλύτερο! https://www.lidl.de/p/ultimate-speed-kfz-ladegeraet-ulgd-a1-12-v-und-24-v/p100356349 1
Sorath Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 21 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Βγάζει κι ένα μεγαλύτερο! https://www.lidl.de/p/ultimate-speed-kfz-ladegeraet-ulgd-a1-12-v-und-24-v/p100356349 Καλη φάση, δεν το είχα δει. Μήπως δεν το φέρνουν Ελλάδα;
andreaspA Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Βγάζει κι ένα μεγαλύτερο! https://www.lidl.de/p/ultimate-speed-kfz-ladegeraet-ulgd-a1-12-v-und-24-v/p100356349 Δεν το εχω δει Ελλαδα ποτέ.
PLACEBO_89 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, andreaspA είπε Αν το θες για "συντηρητη μπαταριας" οπως λεει πως ειναι, δεν ειναι πταισμα. Ειναι κακουργημα. Εκτος και αν περνας καθε μερα και τσεκαρεις τον φορτιστη αν δουλευει. Λειπεις απο το σπιτι. Κανει μια μικρη διακοπη ρευματος και ο φορτιστης εχει κλεισει. Πας μετα απο ενα μηνα να παρεις το αμαξι, και δεν εχει μπαταρια. Την φορτιζεις βγαζεις πολο ή αναλογα και την περιπτωση την βαζεις σε κλειστο χωρο αν το αμαξι δεν ειναι σε κλειστο παρκιν.. Αν η μπαταρια δεν ειναι σε καλη κατασταση δεν ειναι λυση η συντηρηση αλλα η αλλαγη της! πχ Μπαταρια 6 ετων εδωσε σημεια κοπωσης... Την φορτισα(φορτιστης lidl). Ε σε 2 μηνες ξαφνικα τελος!!! Μετα την φορτιση μπορουσε να κανει εκκινηση σε αδρανεια ομως μετα απο 3 ωρες νεκρα!!!
achilles_g_ Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Δεν το εχω δει Ελλαδα ποτέ. Το έχει φέρει, το έχω πάρει κι εγώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα