basilis_k6 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Μα γιατί βάζεις μέσα το φαγητό στην τιμή του μπάνιου; Αν δεν πας για μπάνιο δεν θα φας δηλαδή ; το μπάνιο αν είσαι μάγκας μπορεί να κοστίσει ένα 20αρικακι εντός Αττικης και σε καθαρά νερά αμα φτάσεις αλεποχωρι με την οικογενεια δυσκολο να γυρισεις σπιτι να φας. καπου θα αραξεις εξω. λογικο, μια εξοδο κανεις την εβδομαδα, αυτο ελειπε να μην φας. ειπα ομως χωρις φαι ενα 50αρικο. λογικο ειναι μονο με καφε και κατι να τσιμπησεις για πρωινο, κανα νερακι, ενα παγωτο ισως, βενζινη κυριως...Προφανώς μπανιο κανεις και με 8 ευρω με το πουλμαν απο συνταγμα μαζι με τα καπη στην αναβυσσο. η με αστικο στα λιμανακια. τεσπα οφφ τοπικ..
jimis_vts Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, marmagia είπε Ώρες ώρες πιστεύω ότι όλοι οι κριτές για τον οδηγό της Michelin στο insomnia μαζεύονται. Εντάξει, προφανώς υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες σε κάθε τι που αγοράζουμε και η τιμή προφανώς καταδεικνύει σε αρκετές περιπτώσεις την ποιοτητα αλλά αυτό διαφέρει παρασάγγας από το να λέμε άκριτα ότι "πήρε σόλα από πατερίτσα" μόνο και μόνο γιατί δεν πήρε πελαγισιο Ο καθένας όσο μπορεί απλώνει τα πόδια του. Αν είναι να πάρω κάτι λιγότερο απλά δεν τρώω. Πήγαινε σε μαγαζιά τύπου νησί με 13€/άτομο και φάε σαβούρα φτηνότερα θα βγει. Άμα είναι να φάω κάτι ας το φάω κανονικά.
billias7815 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Ρε παιδιά έχετε μπερδέψει τα ψάρια...Ο μπακαλιάρος ο παστός που τρώμε την 25η Μαρτίου είναι άλλο ψάρι από αυτά που ζουν στην ελλάδα.Gadus mordua(Cod) ο παστός ,merluccius merluccius ο ελληνικός .Ο παστός λόγω επεξεργασίας είναι πάντα πιο ακριβός από τον φρέσκο και η τιμή του ήταν πάντα 15-17€.Επίσης ιχθυοκαλλιέργειας εγώ προσωπικά δεν έχω δει πουθενά ,δεν λέω ότι δεν υπάρχει αλλά τουλάχιστον δεν είναι ευρέως διαδεδομένος.Όσο για την απορία του νηματοθέτη,ο παστός με τα 9€ μάλλον είναι Ling το οποίο ποιοτικά είναι υποδεέστερο ψάρι και άλλο είδος. 3
tcktcktck Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, marmagia είπε Ώρες ώρες πιστεύω ότι όλοι οι κριτές για τον οδηγό της Michelin στο insomnia μαζεύονται. Εντάξει, προφανώς υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες σε κάθε τι που αγοράζουμε και η τιμή προφανώς καταδεικνύει σε αρκετές περιπτώσεις την ποιοτητα αλλά αυτό διαφέρει παρασάγγας από το να λέμε άκριτα ότι "πήρε σόλα από πατερίτσα" μόνο και μόνο γιατί δεν πήρε πελαγισιο Το τι ταϊζουν τα ψαρια στις ιχθυοκαλλιέργειες είναι μεγάλη κουβέντα και σε κάποιες περιπτώσεις ίσως είναι καλύτερο να τηγανίσεις σόλα πατερίτσας 1
Black Demis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Είναι κλασσικοί click bait τίτλοι, ουσιαστικά γράφουν τα πάντα αρκεί να ανοίξεις το άρθρο, όπως και με το κοβιδ και γενικός με οτιδιποτε άλλο, μετά τους πολιτικούς η χειρότεροι είναι δημοσιογράφοι
logokrimenos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 O μπακαλιάρος είναι για τους πλούσιους. Ένα προϊον ντελικατέσεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις