Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω ένα θεματακι σε ένα smart forfour. Μέχρι και χθες όταν έβαζα μπρος άναβε κανονικά το ράδιο(μαμά όχι αφτερ) και όταν ξεκινούσα στα τόσα μέτρα κλείδωναν και αυτόματα οι πόρτες.. χθες λοιπόν αργότερα ούτε άναβε το ράδιο αυτόματα έπρεπε να το ανάψω εγώ αλλά ούτε έσβηνε όταν έβγαλα το κλειδί έπρεπε να το σβήσω εγώ ενώ έσβηνε αυτόματα.. και οι πόρτες ξαφνικά δεν κλείδωναν αυτόματα στο ξεκίνημα .. τι παίζει να έπαθε κάποιος που ξέρει παρακαλώ να βοηθήσει..

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε

Γεια σας έχω ένα θεματακι σε ένα smart forfour. Μέχρι και χθες όταν έβαζα μπρος άναβε κανονικά το ράδιο(μαμά όχι αφτερ) και όταν ξεκινούσα στα τόσα μέτρα κλείδωναν και αυτόματα οι πόρτες.. χθες λοιπόν αργότερα ούτε άναβε το ράδιο αυτόματα έπρεπε να το ανάψω εγώ αλλά ούτε έσβηνε όταν έβγαλα το κλειδί έπρεπε να το σβήσω εγώ ενώ έσβηνε αυτόματα.. και οι πόρτες ξαφνικά δεν κλείδωναν αυτόματα στο ξεκίνημα .. τι παίζει να έπαθε κάποιος που ξέρει παρακαλώ να βοηθήσει..

Ευχαριστώ 

Παραξενο 

Μηπως να ρωταγες εδω ?????

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Black Demis είπε

Ασφάλειες κοίταξες? Σε κάποιο διαγωνιστικό το έβαλες στο συνεργείο?

Δεν το πήγα συνεργείο λόγω αργίας.. ασφάλειες όλες καλές..

Δημοσ.
1 minute ago, Dimakos7 said:

Δεν το πήγα συνεργείο λόγω αργίας.. ασφάλειες όλες καλές..

Αν είδες ασφάλειες μια προς μια και είσαι σηγουρος ότι όλα οκ τότε συνεργείο

Δημοσ.

Μήπως η μπαταρία του κλειδιού?

Τα κλειδιά πλέον έχουν προκαθορισμενες λειτουργίες και αν πέσει η μπαταρία της χάνει. Έτσι γίνεται στο δικο μου bmw.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Μήπως η μπαταρία του κλειδιού?

Τα κλειδιά πλέον έχουν προκαθορισμενες λειτουργίες και αν πέσει η μπαταρία της χάνει. Έτσι γίνεται στο δικο μου bmw.

Έχω δοκιμάσει και με τα δύο κλειδιά ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...