Retromaniac Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 18 λεπτά πριν, Snoob είπε Δεν νομίζω ότι, αν η παραγωγικότητα είχε όντως ανέβει ή αν δεν είχαν εντοπίσει όλες αυτές οι εταιρίες προβλήματα με την εξ αποστάσεως εργασία, ότι θα επέμεναν τόσο στην επιστροφή των εργαζομένων. Εντωμεταξύ, αν δει κανείς το αίτημα για συγκέντρωση υπογραφών που δημιουργήθηκε από υπαλλήλους της Amazon (αναφέρεται προς το τέλος του άρθρου), ώστε να μην τους αναγκάζουν να πηγαίνουν στα γραφεία, νομίζω έχει ενδιαφέρον: “We ask Amazon leadership to uphold Amazon's mission to be Earth's Best Employer by creating working policies that increase equity and inclusion for all employees.” Ο,τι να' ναι. Θέλω να πω, προφανώς δεν έχουμε φτάσει σε ιδανική κατάσταση, από την πλευρά των εργοδοτών, αλλά είναι και σημαντική μερίδα των εργαζόμενων...κουκουρούκου. Θα μου πεις, φταίει η εταιρία, γιατί όταν έχεις για "εταιρική αποστολή" μια μπουρδολογία (Earth's Best Employer) προφανώς με μπουρδολογίες θα διεκδικήσουν και οι εργαζόμενοι ό,τι κρίνουν πως πρέπει να διεκδικήσουν... Συμφωνώ εν μέρη μαζί σου αλλά πολλές τεράστιες εταιρείες εξακολουθούν και να χρησιμοποιούν την εξ αποστάσεως εργασία, αλλά και να βλέπουν και βελτίωση στα νούμερα. Και μάλιστα είναι τόσο αποφασισμένες και σίγουρες μερικές που ξενοικιασαν γραφεία και δεν έχουν πια headquarters. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Συμφωνώ εν μέρη μαζί σου αλλά πολλές τεράστιες εταιρείες εξακολουθούν και να χρησιμοποιούν την εξ αποστάσεως εργασία, αλλά και να βλέπουν και βελτίωση στα νούμερα. Και μάλιστα είναι τόσο αποφασισμένες και σίγουρες μερικές που ξενοικιασαν γραφεία και δεν έχουν πια headquarters. Το bottom line είναι φίλε μου πως κάθε εταιρία αποφασίζει μόνη της για το τι είναι καλύτερο για αυτή και δεν μπορεί ο κάθε εργαζόμενος να πάρει τέτοιες αποφάσεις στη θέση της. Είτε μας αρέσει είτε οχι... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από koutsis 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Συμφωνώ εν μέρη μαζί σου αλλά πολλές τεράστιες εταιρείες εξακολουθούν και να χρησιμοποιούν την εξ αποστάσεως εργασία, αλλά και να βλέπουν και βελτίωση στα νούμερα. Και μάλιστα είναι τόσο αποφασισμένες και σίγουρες μερικές που ξενοικιασαν γραφεία και δεν έχουν πια headquarters. Μα και εδώ, από ό,τι κατάλαβα (η Apple τουλάχιστον) δεν τους λέει για συνέχεια, αλλά για κάποιες μέρες. Τώρα, το κάνει γιατί θέλει να κόψει σταδιακά την εξ αποστάσεως, το κάνει γιατί βλέπει κάποια αποτελέσματα (οφέλη για την ίδια) αλλά όχι αρκετά ώστε να το έχει σε μόνιμη βάση, το κάνει γιατί ορισμένες ομάδες δεν μπορεί να δουλεύουν συνέχεια από τα σπίτια τους, δεν ξέρω. Ενδεχομένως να είναι συνδυασμός των παραπάνω. Έχω την αίσθηση, ιδίως σε συνάρτηση με το πρόσωπο που συστηματικά καλλιεργεί η Apple, ότι αν δεν της δημιουργούσε θέματα η εξ αποστάσεως εργασία, δεν θα επέμενε τόσο. Δεν έχω την καλύτερη εικόνα για το συγκεκριμένο κολοσσό, αλλά νομίζω θα ήταν επιπόλαιη ανάγνωση του ζητήματος να το αποδώσουμε σε "ξεροκεφαλιά". 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 ασχετα με το τι θελει η απλ και η καθε απλ, οι μετακινήσεις ανθρώπων απο και προς την δουλεια και η ενεργεια να κρατησεις φωτεινο και ζεστο/κρυο ενα χωρο για 8 (μονο) ωρες ειναι κυριολεκτικα βλακώδης σπαταλη πορων. Πρέπει να το δει και η ΕΕ αυτο γιατι απο εμας αντιγράφουν αρκετα οι αμερικάνοι και να θεσμοθετήσει/νομοθετήσει κανονες υποχρεωτικής wfh εργασίας για συγκεκριμένες κατηγορίες εταιριών/υπαλλήλων. ενα 5% υπαλλήλων απο όλες τις εταιρίες θα μπορούσε να ειναι σπιτι του. Αυτό το μικρο ποσοστό θα μείωνε ΠΑΡΑ πολύ την ενεργεια που καταναλώνουμε σαν σύνολο. Λιγότεροι ανθρωποι σε αμαξια, μεσα μεταφοράς, λιγοτεροι ρύποι, λιγοτερο ρευμα, λιγότερο φυσικο αέριο κτλ. Σκεφτείτε την αθηνα, αν όλοι οσοι εργαζονται μπροστα σε υπολογιστη 8 ώρες, δεν πηγαιναν στο γραφείο μονο 2 μέρες την εβδομάδα. Δεν αναφέρω καν τα έμμεσα οφελή οπως το να επιβλέπεις τα παιδια σου, να μην κάνεις πιο συχνα σερβις (αποβλητα ειναι και αυτα), λιγοτερα τροχαια, χαμηλοτερη μετάδοση ασθενειών κτλ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, Snoob είπε Μα και εδώ, από ό,τι κατάλαβα (η Apple τουλάχιστον) δεν τους λέει για συνέχεια, αλλά για κάποιες μέρες. Τώρα, το κάνει γιατί θέλει να κόψει σταδιακά την εξ αποστάσεως, το κάνει γιατί βλέπει κάποια αποτελέσματα (οφέλη για την ίδια) αλλά όχι αρκετά ώστε να το έχει σε μόνιμη βάση, το κάνει γιατί ορισμένες ομάδες δεν μπορεί να δουλεύουν συνέχεια από τα σπίτια τους, δεν ξέρω. Ενδεχομένως να είναι συνδυασμός των παραπάνω. Έχω την αίσθηση, ιδίως σε συνάρτηση με το πρόσωπο που συστηματικά καλλιεργεί η Apple, ότι αν δεν της δημιουργούσε θέματα η εξ αποστάσεως εργασία, δεν θα επέμενε τόσο. Δεν έχω την καλύτερη εικόνα για το συγκεκριμένο κολοσσό, αλλά νομίζω θα ήταν επιπόλαιη ανάγνωση του ζητήματος να το αποδώσουμε σε "ξεροκεφαλιά". Διάβασε το άρθρο που παρέθεσα για την συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν τον αποδίδω εγώ τον όρο ξεροκεφαλιά γιατί αυτό που έγραψα είναι επειδή έχω διαβάσει την άποψη δεκάδων site πάνω στο θέμα συγκεκριμένα για την apple. Όλοι καταλήγουν, αφήνοντας να εννοηθεί, ότι πρόκειται για ξεροκεφαλιά ή έλλειψη αντίληψης της κατάστασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Διάβασε το άρθρο που παρέθεσα για την συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν τον αποδίδω εγώ τον όρο ξεροκεφαλιά γιατί αυτό που έγραψα είναι επειδή έχω διαβάσει την άποψη δεκάδων site πάνω στο θέμα συγκεκριμένα για την apple. Όλοι καταλήγουν, αφήνοντας να εννοηθεί, ότι πρόκειται για ξεροκεφαλιά ή έλλειψη αντίληψης της κατάστασης. Το ότι ο τύπος στο άρθρο κοτσάρει ένα "it didn't" "it hasn't" πίσω από τα πάντα, δεν συνιστά επιχείρημα. Αν, όπως λέει και ο ίδιος στο άρθρο του, παρέθετε κάποιο στοιχείο γι' αυτά που ισχυρίζεται, ναι, να το λάμβανα υπόψη. Εντωμεταξύ, η θεωρία πως, σε μια περίοδο μαζικών απολύσεων, θα υπάρξει "talent shortage", έχω την αίσθηση πως προσκρούει στην πραγματικότητα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soconium Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Μακάρι. Για να μοιραστεί και ο παγκόσμιος πλούτος καλύτερα. Γιατί μην νομίζεις, το κέρδος είναι στην αρχή, μετά θα ανέβουν και εκεί οι μισθοί. Πάντως μην νομίζεις ότι είναι εφικτό. Γιατί νομίζεις ότι έχουν πάει μόνο τα call center στην Ινδία; Αν μπορούσαν οι εταιρείες να πάνε και τα υπόλοιπα θα το είχαν κάνει. Έχει project Ινδού προγραμματιστή; Καλύτερα να μην δεις. Πόσα λεφτά έχουν χάσει κάποιες εταιρείες που το σκέφτηκαν και πέταξαν λεφτά στο πηγάδι. Ακριβώς αυτό. Δεν ξέρω αν είναι θέμα κουλτούρας, νοοτροπίας η τροπου οργανωσης και εργασιας αλλά δεν ανησυχώ καθόλου για πιθανό ενδεχόμενο να στείλουν τα πάντα Ινδία, Κίνα η Φιλιππινες. Δουλευω καθημερινά με Ινδούς και Κινέζους τα τελευταία 6 χρόνια. Απλα δεν κάνουν για όλες τις δουλειές. Επισης όλες οι εταιρίες κρατάνε τα πιο σημαντικά τμήματα σε Ευρώπη και Αμερική. Ινδια κατά βάση έχουν support και call center. Η ομαδες που υπάρχουν για να στηρίζουν τοπικά της εταιρίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, koutsis είπε Το bottom line είναι φίλε μου πως κάθε εταιρία αποφασίζει μόνη της για το τι είναι καλύτερο για αυτή και δεν μπορεί ο κάθε εργαζόμενος να πάρει τέτοιες αποφάσεις στη θέση της. Είτε μας αρέσει είτε οχι... Στο εργασιακό σύστημα του αιώνα μας ο εργαζόμενος έχει το δικαίωμα και την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ασκήσει πίεση στην εταιρεία με διάφορους τρόπους. Ακόμη και για πράγματα που δεν προβλέπονται από την νομοθεσία ως υποχρέωση του εργοδότη. Έτσι πήγαμε μπροστά και έτσι θα πάμε πιο μπροστά. Και αυτή τη στιγμή ο εργαζόμενος έχει το δικαίωμα και να πιέσει μέσω των σωματείων και να απεργησει και να διαδηλώσει. Όχι μόνο για να ζητήσει τα βασικά αλλά και για βελτιώσει. Αν δεν το αποδέχεσαι αυτό τότε μιλάς με όρους άλλου αιώνα που και τότε όμως ο εργαζόμενος πάλι αγωνίστηκε ενάντια στη νοοτροπία του ότι την τελική απόφαση την έχει ο εργοδότης. Οπότε ίσως πας ακόμη πιο πίσω. 12 λεπτά πριν, Snoob είπε Το ότι ο τύπος στο άρθρο κοτσάρει ένα "it didn't" "it hasn't" πίσω από τα πάντα, δεν συνιστά επιχείρημα. Αν, όπως λέει και ο ίδιος στο άρθρο του, παρέθετε κάποιο στοιχείο γι' αυτά που ισχυρίζεται, ναι, να το λάμβανα υπόψη. Εντωμεταξύ, η θεωρία πως, σε μια περίοδο μαζικών απολύσεων, θα υπάρξει "talent shortage", έχω την αίσθηση πως προσκρούει στην πραγματικότητα. Χρησιμοποιεί την λογική και βασίζει και τα επιχειρήματα του σε διαπιστώσεις ερευνών. Μπορεί να μην τις παραθέτει αλλά έχουν ανακοινωθεί κατά το διάστημα των τελευταίων ετών. Όμως ΔΕΝ είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. ένα Google search θα σου βγάλει πολλά. Όρεξη για διάβασμα να έχεις. Ούτε η apple πάντως έχει δείξει νούμερα πτώσης της παραγωγικότητας και της καινοτομίας. Ίσα ίσα έχει δείξει το αντίθετο. Ας μας δείξει και αυτά κάποια πράγματα για το που βασίζει την εμμονή της, όχι τίποτε άλλο αλλά για τη υστεροφημία της. Επίσης η ο γιαλός είναι στραβος ή στραβά αρμενιζουμε. Δεν μπορεί η πλειοψηφία να λέει το αντίθετο για την apple και την απόδοση των εργαζομένων της καθως και γενικότερα για τα θετικά της εξ αποστάσεως εργασίας, και η apple να έχει δίκιο όταν ανήκει στον νούμερο 1 κλάδο εταιρειών με εργαζόμενους που μπορούν να δουλεύουν 100% εξ αποστάσεως Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από Retromaniac 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 59 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Για όσους δεν κατάλαβαν το νόημα του άρθρου. Καταρχάς ο κύριος λόγος της ύπαρξης των καρτών εισόδου είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά τους, δηλαδή για την είσοδο στα κτήρια. Για να μπορείς να ανοίγεις τις πόρτες δηλαδή για λόγους ασφαλείας. Δεν είναι κάρτες βάρδιας. Το λέω αυτό για αυτούς που κάνουν τα χαζά αστεία για ότι είναι αυτονόητο πως είναι για τον έλεγχο της βάρδιας. Από εκεί και πέρα είναι όντως δικαίωμα του εργοδότη να τις χρησιμοποιήσει και για να ελέγξει αν έρχονται στο γραφείο οι υπάλληλοι. Με την αντίστοιχη προειδοποίηση βέβαια γιατί κάποιος μπορεί να έρθει με συνάδελφο, να μην το ξέρει ότι χρησιμοποιούνται και για αυτό και να αφήσει να ανοίξει την πόρτα ο συνάδελφος και αυτός να μην φανεί. Ο cosmote χρησιμοποιεί τις κάρτες εισόδου και σαν κάρτες βάρδιας πολλά χρόνια τώρα. Πάνω από 6. Γιατί να έχεις διαφορετικες κάρτες ενώ μπορει να έχεις μια για όλες τις δουλειες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, smpt είπε Ο cosmote χρησιμοποιεί τις κάρτες εισόδου και σαν κάρτες βάρδιας πολλά χρόνια τώρα. Πάνω από 6. Γιατί να έχεις διαφορετικες κάρτες ενώ μπορει να έχεις μια για όλες τις δουλειες; Η apple τις χρησιμοποιούσε ΜΟΝΟ για είσοδο και τις άλλαξε για να είναι και για βάρδια σαν μέτρο πίεσης έναντι στο remote working. Αυτό σχολιάζουμε. Επίσης η κάρτα βάρδιας είχε νόημα όταν κάποιος δεν πήγαινε στην δουλειά του με αποτέλεσμα να μη πρόσφερε έργο και για αυτό δεν θα έπρεπε να πληρωθεί. Εδώ δεν μιλάμε για αυτή την περίπτωση αλλά για την περίπτωση που προσφέρεις έργο και με το παραπάνω απλά χωρίς να χτυπάς κάρτα γιατί δεν χρειάζεται να πας εκεί για να προσφέρεις το έργο. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Εντάξει, είναι τραγελαφικό το άρθρο που παρατέθηκε επάνω. Έκανα την καρδιά μου πέτρα και προσπέρασα την τελείως αυθαίρετη "επιχειρηματολογία", όπως και τον φαιδρό ισχυρισμό ότι σε εποχή μαζικών απολύσεων, θα παρατηρηθεί "έλλειμα ταλέντου" και έφτασα στο πώς φαντάζεται ο αρθογράφος ότι πρέπει να λυθεί το θέμα. Και προτείνει ένα καταγέλαστο σύστημα όπου θα πρέπει, ανά περίπτωση, η διοίκηση να αποδεικνύει ότι χρειάζεται ο εργαζόμενος να βρίσκεται εκεί και αυτό, αφού πρώτα συζητηθεί (με τον εργαζόμενο) το θέμα. Ο ορισμός του άσκηση επί χάρτου. Κάθισε καθόλου να σκεφτεί τι θα σημάνει σε ανθρωποώρες, για έναν κολοσσό όπως η Apple, να συζητάνε οι middle managers ανά περίπτωση το αίτημα να πάει ο εργαζόμενος στο γραφείο; Η σκέψη πως ο τύπος πληρώθηκε για να το γράψει αυτό το πράγμα, με κάνει να τον ζηλεύω απίστευτα. Δεν μπουρδολογούν μόνο οι εργαζόμενοι στα petitions και οι εταιρίες στα mission statements. Μπουρδολογούν και οι αρθρογράφοι. 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Snoob είπε Εντάξει, είναι τραγελαφικό το άρθρο που παρατέθηκε επάνω. Έκανα την καρδιά μου πέτρα και προσπέρασα την τελείως αυθαίρετη "επιχειρηματολογία", όπως και τον φαιδρό ισχυρισμό ότι σε εποχή μαζικών απολύσεων, θα παρατηρηθεί "έλλειμα ταλέντου" και έφτασα στο πώς φαντάζεται ο αρθογράφος ότι πρέπει να λυθεί το θέμα. Και προτείνει ένα καταγέλαστο σύστημα όπου θα πρέπει, ανά περίπτωση, η διοίκηση να αποδεικνύει ότι χρειάζεται ο εργαζόμενος να βρίσκεται εκεί και αυτό, αφού πρώτα συζητηθεί (με τον εργαζόμενο) το θέμα. Ο ορισμός του άσκηση επί χάρτου. Κάθισε καθόλου να σκεφτεί τι θα σημάνει σε ανθρωποώρες, για έναν κολοσσό όπως η Apple, να συζητάνε οι middle managers ανά περίπτωση το αίτημα να πάει ο εργαζόμενος στο γραφείο; Η σκέψη πως ο τύπος πληρώθηκε για να το γράψει αυτό το πράγμα, με κάνει να τον ζηλεύω απίστευτα. Δεν μπουρδολογούν μόνο οι εργαζόμενοι στα petitions και οι εταιρίες στα mission statements. Μπουρδολογούν και οι αρθρογράφοι. Γιατί το θεωρείς γελοίο όμως όταν στο job description δεν υπάρχει κάτι που χρειάζεται την φυσική σου παρουσία; Γιατί ναημ είναι το επόμενο βήμα στις εργασιακές σχέσεις; Να μην μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να εργάζεται με φυσική παρουσία αν δεν είναι ανάγκη. Ο πλανήτης το έχει ανάγκη, οι ανθρωποι το έχουν ανάγκη. Γιατί να γίνει και νόμος. Δεν το βρίσκω καθόλου γελοίο. Το βρίσκω φυσική και αναγκαία εξέλιξη. Τώρα μπορεί να το βλέπετε γελοίο και σε ένα αιώνα να λέμε πως ήταν δυνατόν να αφήνουμε να γίνεται τέτοια σπατάλη πόρων και ταλαιπωρία των εργαζομένων. Απλά σκέψου το λίγο με πιο θετική σκοπια. Και αν δεν σε ικανοποιεί αυτό το άρθρο υπάρχουν δεκάδες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 εδώ στο δημόσιο έτσι και αλλιώς έχουν παρόμοιο μοντελο όταν έχει όρεξη πάει ο άλλος για δουλειά και όταν έχει παιρνει τηλέφωνο άλλον να του κτυπήσει τη κάρτα για να μη πάει στην ώρα του...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Γιατί το θεωρείς γελοίο όμως όταν στο job description δεν υπάρχει κάτι που χρειάζεται την φυσική σου παρουσία; Γιατί ναημ είναι το επόμενο βήμα στις εργασιακές σχέσεις; Να μην μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να εργάζεται με φυσική παρουσία αν δεν είναι ανάγκη. Ο πλανήτης το έχει ανάγκη, οι ανθρωποι το έχουν ανάγκη. Γιατί να γίνει και νόμος. Δεν το βρίσκω καθόλου γελοίο. Το βρίσκω φυσική και αναγκαία εξέλιξη. Τώρα μπορεί να το βλέπετε γελοίο και σε ένα αιώνα να λέμε πως ήταν δυνατόν να αφήνουμε να γίνεται τέτοια σπατάλη πόρων και ταλαιπωρία των εργαζομένων. Απλά σκέψου το λίγο με πιο θετική σκοπια. Και αν δεν σε ικανοποιεί αυτό το άρθρο υπάρχουν δεκάδες. Το θεωρώ γελοίο γιατί το σύστημα που σκαρφίστηκε ο αθρογράφος (ενδεχομένως για να πιάσει όριο λέξεων ή απλά του αρέσει να διαβάζει τις αερολογίες του) είναι τελείως φαιδρό, βγαλμένο από τις υγρότερες ονειρώξεις ενός γραφειοκράτη. Θα πρέπει να αποδείξει (σε ποιον, λεπτομέρεια) η εργοδοσία ότι πρέπει ο εργαζόμενος να πάει από τη δουλειά; Πόσο χρόνο θα παίρνει αυτό το πράγμα; Ποιος θα είναι ο κριτής; Για πόσο θα παίζουν την κολοκυθιά; Κι αν διαφωνήσει ο εργαζόμενος, τι θα γίνει; Θα στρίψουν κέρμα; Παράγραφοι επί παραγράφων, ανεφάρμοστες αερολογίες. Κι αυτό, δεν έχει να κάνει με το αν πρέπει να περιορίσουμε τις μετακινήσεις ή αν είναι σπατάλη να πηγαίνεις στη δουλειά. Γράφει "να σας πω πώς θα μπορούσε να κάνει η Apple αυτό που προσπαθεί τώρα με λάθος τρόπο" και τελικά προτείνει κάτι που όχι απλά είναι ανεφάρμοστο, αλλά αν επιχειρούσε κανείς να το εφαρμόσει, η σπατάλη της μετακίνησης μέχρι το γραφείο θα φάνταζε πταίσμα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsarnas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Η apple δεν παρακολουθεί, την παρακολουθούν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα