Rightman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Pricing INTERNXT CLOUD STORAGE REVIEW FOR 2023 Offer valid for one year. Plan will renew at non-discounted price for the following year. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από Rightman
Zengar Zombolt Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tonyz21 είπε Και μετά που πάει στα 107.88€ τι κάνουμε; αν βγάλει προσφορά για υπάρχοντα accounts renew η νεο account με μια παρομοια προσφορα και ξανα upload Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από Zengar Zombolt
tonyz21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε αν βγάλει προσφορά για υπάρχοντα accounts renew η νεο account με μια παρομοια προσφορα και ξανα upload 1) Ποντάρω στο οτι δεν πρόκεται να υπάρξει τέτοια προσφορά. 2) Και στο ενδιάμεσο που τα πάς τα αρχεία; Με το δικό μου Bandwidth θέλω μερικά 24ωρα να κατεβάσω 2ΤΒ και κανα μήνα να τα ανεβάσω. Επίσης https://www.trustpilot.com/review/internxt.com Πάρτε και actual reviews απο trustpilot Πέρα απο το crypto pump and dump που έτρεξε πέρυσι τέτοια εποχή στην ίδια σελίδα, κάποιοι λένε μπήκα μια μέρα και έλειπαν αρχεία, σβήνουν αρχεία με το password reset και το UX τους ακόμα και αν εν τέλει δουλεύει είναι άθλιο. Σε όλα τα σάιτ πέρα απο αυτό που πόσταρε ο TS (που τυχαίνει να είναι το πρώτο αποτέλεσμα) του δίνουν 4 (βαρια 5)/10 σε rating. Keep your 10.79€ και πάρτε μια πίτσα ή βάλτε τα να αγοράσετε κανα Τούρκικο Google One να δει και ο Ερντογαν λίγη χαρά :kappa: TS please κάνε έρευνα και μην κοιτάς μόνο το 1ο google result για όνομα του θεου Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από tonyz21
deukaleionas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Το ίδιο έχω κάνει εγώ στο dropbox... Έβαλα μια συνδρομή 2tb για έναν μήνα μόνο ... Μέσα στον μήνα αυτο ανέβασα όλες τις φωτο μου 1,4tb Και από τοτε τις έχω παντού μαζί μου..!!
agnostos99 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 15 λεπτά πριν, deukaleionas είπε Το ίδιο έχω κάνει εγώ στο dropbox... Έβαλα μια συνδρομή 2tb για έναν μήνα μόνο ... Μέσα στον μήνα αυτο ανέβασα όλες τις φωτο μου 1,4tb Και από τοτε τις έχω παντού μαζί μου..!! με τη ληξη της συνδρομης εχεις μονο read μετα? 1
Bitbit Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με τέτοιες προσφορές. Είχα πάει κι εγω παλιά μια προσφορά για 1TB, είχα ανεβάσει κάποιο υλικό και μετά από κάποιο διάστημα το κόψανε και είπανε τέρμα τα τζάμπα. Βέβαια τότε εγώ το είχα πάρει τελείως τζάμπα. Να καθήσεις να ανεβάσεις τόσο υλικό και μετά τι; αν δεν έχεις σκοπό να πληρώσεις; τζαμπα κόπος Πάντως έχω ακόμα την προσφορά που είχε βάλει πριν χρόνια το mail.ru και έδινε 1TB. το χρησιμοποιώ όλα αυτά τα χρόνια και δεν έχω θέμα. Τώρα αν μου το κόψουν δε ξέρω τι θα κάνω. ίσως αναγκαστώ να το πληρώσω μιας και το έχω γεμίσει και με έχει βολέψει και δε λέει να μεταφέρω τα data αλλού. Βασικά πρέπει να σκεφτόμαστε και το μετά. 2
@topos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Όσοι το ψάχνετε ρίξτε μια ματιά και στο backblaze, ~7/μήνα για απεριόριστο χώρο(αρκεί να έχετε τα αρχεία και σε τοπικούς δίσκους συνδεδεμένους στο PC). Γενικά το Upload είναι ένα θέμα(για την δική μου περίπτωση με 10upload θα μου πάρει περίπου ~2μηνες ακατάπαυστου uploading), αλλά χρειάζετε υπομονή και υπάρχει δυνατότητα να σου στείλουν hdd να τον γεμίσεις και να τον ξαναστείλεις πισω.
manpower Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 ιδια φαση και το idrive που χρησιμοποιω τα τελευταία 2 χρόνια, συχνα βγαζει -90% για τον πρωτο χρονο. Βέβαια καθε υπηρεσία εχει υπερ/κατά αναλογα με τη χρήση που θελει ο καθενας. πάντως για καθαρο backup το idrive φαίνεται οκ και με καλη υποστήριξη οποτε εχω χρειαστεί. Μετα απο τον πρώτο χρονο παει σε κανονική τιμη αλλα δεν μου φαίνονται πολλα ~80-100€ το χρόνο για 5TB backup (+5TB sync, τουλάχιστον στο δικό μου πρόγραμμα). Επισης υπάρχει και φοιτητικό με καλη τιμη. Ανεβάζω backup αρχεια απο πρόγραμμα αφου τα κρυπτογραφησω πρώτα, οποτε το θέλω καθαρα για μακροπρόθεσμη χρήση σε περίπτωση που γίνει κάτι στους σκληρους μου. Άλλωστε αν με βγάλει η υπηρεσία σαν εφεδρεία για τα επόμενα 6-8 χρόνια, μετα σίγουρα μπορεί να υπάρχουν και αλλες εναλλακτικές. 1
Rightman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, tonyz21 είπε Και μετά που πάει στα 107.88€ τι κάνουμε; MultCloud Lifetime Unlimited$189 για 24 ώρες. Και αυτό προσφορά είναι.
deukaleionas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, agnostos99 είπε με τη ληξη της συνδρομης εχεις μονο read μετα? Ναι.. Δεν μπορώ να ανεβάσω κάτι. Αλλά τα βλέπω όλα κανονικα 1 1
Titos301 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, @topos είπε υπάρχει δυνατότητα να σου στείλουν hdd να τον γεμίσεις και να τον ξαναστείλεις πισω. πλαααακα κανεις!! υπαρχει τετοιο πραγμα, μου φαινεται απιστευτο χαχα 5 ώρες πριν, manpower είπε Ανεβάζω backup αρχεια απο πρόγραμμα αφου τα κρυπτογραφησω πρώτα με τι προγραμμα τα κρυπτογραφειτε;
manpower Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 1 hour ago, Titos301 said: με τι προγραμμα τα κρυπτογραφειτε; κάνω backup ότι σημαντικό έχω με το Acronis Cyber Protect Home Office (πρώην True Image). Έχει ενσωματωμένη τοπική κρυπτογράφηση AES-256 με κωδικό (προαιρετικά). Από το pc ανεβάζω μόνο τα κρυπτογραφημένα αρχεία. 1 1
Rightman Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 23 ώρες πριν, manpower είπε ιδια φαση και το idrive που χρησιμοποιω τα τελευταία 2 χρόνια, συχνα βγαζει -90% για τον πρωτο χρονο. Πράγματι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα