anthipitza Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια σας. θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με ένα λαπτοπ TurboX W950TU που εχω με προβλημα στην μητρική. Ψάχνοντας βρήκα μια ιδια μεταχειρισμένη αλλα εχει διαφορετικο κούμπωμα η καλωδιοταινια οθόνης ( . Σε μόνιτορ δουλεύει κανονικά. Επειδή με ενδιαφέρει το λαπτοπ ασχέτος αν είναι TurboX θα ήθελα να μου προτείνετε μια καλωδιοταινια συμβατή. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από anthipitza Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthipitza Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 το κούμπωμα της καλωδιοταινιας πρέπει να είναι 40 pin ενώ της μητρικης30 pin. υπάρχει καμιά λύση να το σώσω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα. Λόγο λοιπόν η μητρική από το W950TU έχει καλώδιο 40 πινς. Αυτή τη μητρική που βρήκες η αγόρασες είναι ναι από το W940TU 14" turbox. λάπτοπ. Το μόνο που μπορείς να κάνεις να πείς στον Άνθρωπο που στην πούλησε η στην έδωσε Να σου δώσει και το καλώδιο οθόνης. Βέβαια έχω να σου δώσω καλώδιο από turbox σαν αυτό που ζητάς ΑΛΛΆ ΕΊΜΑΙ ΑΘΉΝΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris234 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δεν αρκει η αλλαγη καλωδιου. Υπαρχει διαφορα στην οθονη. Το καλωδιο με τα 40 πινς ειναι για LVDS και αυτο με 30 πινς για eDP. Δηλαδη πρεπει να γινει αλλαγη καλωδιου και οθονης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Χρειάζεστε αυτό το καλώδιο. https://postimg.cc/gallery/LJHHv6J Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthipitza Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 σας ευχαριστώ , μίλησα με τον πωλητή της μητρικής και περιμένω να μου βρει την καλωδιοταινια. αν σε περίπτωση δεν βρει θα σας ενοχλήσω Κο kremenarasi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα