Tragogidaros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Ξημερώματα Σαββάτου 18/3 στις 02:47 έρχεται η γυναίκα μου και μου λέει ότι χτύπησε το κουδούνι (δούλευα στο γραφείο που βρίσκεται στην πίσω αυλή). Πηγαίνω στην πόρτα και κοιτάω από το ματάκι και δεν βλέπω κανέναν. Της λέω ότι μάλλον το είδε στον ύπνο της και δεν δίνουμε περισσότερη σημασία. Το σπίτι είναι μονοκατοικία με την κεντρική πόρτα στο πεζοδρόμιο. Χτες στις 02:47 και πάλι και ενώ κοιμόμουν χτυπάει το κουδούνι. Σηκώνομαι, πηγαίνω στην πόρτα και βλέπω στο ματάκι έναν τύπο μπροστά στην πόρτα με τα χέρια στις τσέπες να κοιτάει αριστερά και δεξιά (σε στυλ κοίταζε να δει αν έρχεται κανείς). Επειδή η λάμπα του δρόμου είναι στο απέναντι πεζοδρόμιο δεν μπόρεσα να δω καθαρά τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αλλά το όλο σουλούπι έμοιαζε με οπαδό γνωστής Ιταλικής ομάδας. Ξυπνάω την γυναίκα μου να πάρει το παιδί και να κλειδωθούν στην κρεβατοκάμαρα. Εγώ παίρνω το κινητό και καλώ την αστυνομία ακριβώς πίσω από την πόρτα και δηλώνω το συμβάν δυνατά για να ακούσει ενώ συνεχίζω να κοιτάω από το ματάκι. Ο τύπος έκατσε περίπου 2 λεπτά. Μόλις τον είδα να φεύγει, πηγαίνω στο γραφείο, παίρνω το αεροβόλο και βγαίνω έξω για να τον κυνηγήσω αλλά είχε εξαφανιστεί. Η αστυνομία δεν εμφανίστηκε ποτέ!!! Μετά από αυτό αποφάσισα να βάλω τη Δευτέρα κάμερες και συναγερμό. Έχετε να προτείνετε κάτι αξιόπιστο? 1
Nikcv Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Εγώ θα πρότεινα ότι ειναι να κάνεις να το περιορίσεις εντός της οικείας, stand your ground αλλά ...γενικά μην τους κυνηγάς παρά έξω. 1
G.bar Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, Tragogidaros είπε ……. Μόλις τον είδα να φεύγει, πηγαίνω στο γραφείο, παίρνω το αεροβόλο και βγαίνω έξω για να τον κυνηγήσω αλλά είχε εξαφανιστεί. ….. Το αεροβόλο πάντως είναι χρήσιμο μόνο αν σου επιτεθεί κανένα άδειο κουτάκι αναψυκτικού. Κατά τα αλλα καλύτερα να αποφεύγουμε να κυνηγάμε ανθρώπους με αυτό γιατί δεν θα βγει σε καλό. Καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις με σφεντόνα, και δεν θα σε πάνε και μέσα.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, Tragogidaros είπε Ξημερώματα Σαββάτου 18/3 στις 02:47 έρχεται η γυναίκα μου και μου λέει ότι χτύπησε το κουδούνι (δούλευα στο γραφείο που βρίσκεται στην πίσω αυλή). Πηγαίνω στην πόρτα και κοιτάω από το ματάκι και δεν βλέπω κανέναν. Της λέω ότι μάλλον το είδε στον ύπνο της και δεν δίνουμε περισσότερη σημασία. Το σπίτι είναι μονοκατοικία με την κεντρική πόρτα στο πεζοδρόμιο. Χτες στις 02:47 και πάλι και ενώ κοιμόμουν χτυπάει το κουδούνι. Σηκώνομαι, πηγαίνω στην πόρτα και βλέπω στο ματάκι έναν τύπο μπροστά στην πόρτα με τα χέρια στις τσέπες να κοιτάει αριστερά και δεξιά (σε στυλ κοίταζε να δει αν έρχεται κανείς). Επειδή η λάμπα του δρόμου είναι στο απέναντι πεζοδρόμιο δεν μπόρεσα να δω καθαρά τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αλλά το όλο σουλούπι έμοιαζε με οπαδό γνωστής Ιταλικής ομάδας. Ξυπνάω την γυναίκα μου να πάρει το παιδί και να κλειδωθούν στην κρεβατοκάμαρα. Εγώ παίρνω το κινητό και καλώ την αστυνομία ακριβώς πίσω από την πόρτα και δηλώνω το συμβάν δυνατά για να ακούσει ενώ συνεχίζω να κοιτάω από το ματάκι. Ο τύπος έκατσε περίπου 2 λεπτά. Μόλις τον είδα να φεύγει, πηγαίνω στο γραφείο, παίρνω το αεροβόλο και βγαίνω έξω για να τον κυνηγήσω αλλά είχε εξαφανιστεί. Η αστυνομία δεν εμφανίστηκε ποτέ!!! Μετά από αυτό αποφάσισα να βάλω τη Δευτέρα κάμερες και συναγερμό. Έχετε να προτείνετε κάτι αξιόπιστο? Βγήκες να τον κυνηγήσεις;Με αεροβόλο κιόλας;Δεν σκέφτηκες ότι δεν θα ήταν μόνος του;Πολύ χαζή κίνηση. 1
StamTheMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, Tragogidaros είπε Μόλις τον είδα να φεύγει, πηγαίνω στο γραφείο, παίρνω το αεροβόλο και βγαίνω έξω για να τον κυνηγήσω αλλά είχε εξαφανιστεί. Μην κανετε τετοια ρε παιδια,αν ειναι δυνατον. Μου θυμησες καποτε που ειχα παει με τη μηχανη, βραδυ, σε ενα χωριο, να βρω ενα γκομενακι. Παρκαρα εξω απο κατι σπιτια,μολις με ειδε ενας απο αυτους ετρεξε μεσα και πηρε ενα πιστολι,βγηκε εξω οπλιζοντας το και με ρωτησε αν ηθελα κατι. Ο τυπος δε σκεφτηκε οτι αν ειχα παει για κακο,ακουγοντας τον να οπλιζει,οτι θα τον ειχα κανει σουρωτηρι;
basilis_k6 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, Tragogidaros είπε Η αστυνομία δεν εμφανίστηκε ποτέ!!! Αν δεν πεσουν πιστολιες, χαράματα δεν παίζει να ερθει αστυνομία. Νομίζω ακομη και η ΔΙΑΣ σχολαει 2πμ. 1
ObeyWario! Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, Tragogidaros είπε Χτες στις 02:47 και πάλι και ενώ κοιμόμουν χτυπάει το κουδούνι. Σηκώνομαι, πηγαίνω στην πόρτα και βλέπω στο ματάκι έναν τύπο μπροστά στην πόρτα με τα χέρια στις τσέπες να κοιτάει αριστερά και δεξιά (σε στυλ κοίταζε να δει αν έρχεται κανείς).Επειδή η λάμπα του δρόμου είναι στο απέναντι πεζοδρόμιο δεν μπόρεσα να δω καθαρά τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αλλά το όλο σουλούπι έμοιαζε με οπαδό γνωστής Ιταλικής ομάδας. Το ενδεχόμενο να είχε κάποιο πρόβλημα το δίκτυο της ΔΕΗ γιατί το αποκλείεις;
Maurikycli Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 ^ οπότε προθυμοποιήθηκαν να το λύσουν και ο θεματοθέτης τους κακοχαρακτήρισε 😕
dionisis1925 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε Αν δεν πεσουν πιστολιες, χαράματα δεν παίζει να ερθει αστυνομία. Νομίζω ακομη και η ΔΙΑΣ σχολαει 2πμ. Όχι 24ωρη είναι η ομάδα ΔΙΑΣ.
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Αυτή η πόρτα είναι η μοναδική οδός από την οποία μπορεί να μπει κανείς? Αν ναι τα πράγματα είναι σχετικά απλά Αρχικά βάζεις δίπλα στο κουδούνι κάμερα με φωτοκύτταρο. Βασικά νομίζω υπάρχουν κουδούνια που όταν το πατάς ανάβουν φώτα και ξεκινάει η καταγραφή βίντεο ταυτόχρονα, και έχεις και καθαρή εικόνα για το ποιος είναι. Αυτό λογικά θα αποτρέψει το 99% των διαρρηκτών να ασχοληθούν με το σπίτι σου. Έπειτα, μια καλή πόρτα ασφαλείας. Αν όχι, τότε εγκαθιστάς μερικούς μεγάλους και γερούς πίρους από μέσα που δεν σπάνε εύκολα και θα καταστήσουν την όποια διάρρηξη πολύ δύσκολη και θορυβώδη
Titos301 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Στις 26/3/2023 στις 5:19 ΠΜ, Tragogidaros είπε Ξημερώματα Σαββάτου 18/3 στις 02:47 έρχεται η γυναίκα μου και μου λέει ότι χτύπησε το κουδούνι (δούλευα στο γραφείο που βρίσκεται στην πίσω αυλή). Πηγαίνω στην πόρτα και κοιτάω από το ματάκι και δεν βλέπω κανέναν. Της λέω ότι μάλλον το είδε στον ύπνο της και δεν δίνουμε περισσότερη σημασία. Το σπίτι είναι μονοκατοικία με την κεντρική πόρτα στο πεζοδρόμιο. Χτες στις 02:47 και πάλι και ενώ κοιμόμουν χτυπάει το κουδούνι. Σηκώνομαι, πηγαίνω στην πόρτα και βλέπω στο ματάκι έναν τύπο μπροστά στην πόρτα με τα χέρια στις τσέπες να κοιτάει αριστερά και δεξιά (σε στυλ κοίταζε να δει αν έρχεται κανείς). Επειδή η λάμπα του δρόμου είναι στο απέναντι πεζοδρόμιο δεν μπόρεσα να δω καθαρά τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αλλά το όλο σουλούπι έμοιαζε με οπαδό γνωστής Ιταλικής ομάδας. Ξυπνάω την γυναίκα μου να πάρει το παιδί και να κλειδωθούν στην κρεβατοκάμαρα. Εγώ παίρνω το κινητό και καλώ την αστυνομία ακριβώς πίσω από την πόρτα και δηλώνω το συμβάν δυνατά για να ακούσει ενώ συνεχίζω να κοιτάω από το ματάκι. Ο τύπος έκατσε περίπου 2 λεπτά. Μόλις τον είδα να φεύγει, πηγαίνω στο γραφείο, παίρνω το αεροβόλο και βγαίνω έξω για να τον κυνηγήσω αλλά είχε εξαφανιστεί. Η αστυνομία δεν εμφανίστηκε ποτέ!!! Μετά από αυτό αποφάσισα να βάλω τη Δευτέρα κάμερες και συναγερμό. Έχετε να προτείνετε κάτι αξιόπιστο? αφου δεν υπαρχει καλος φωτισμος στην εισοδο του σπιτιου, φωτοκυταρο με LED φως ειναι μονοδρομος που και γατα να περασει θα φωτιζει το μερος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα