e1995kati Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα......και αυτήν την φορά πλήρος απογοητευμένος με τα δεδομένα της βοντα......και θέλω για ακόμη μια φορά τις πολύτιμες απόψεις σας.....σκεφτούμε για καρτοκινητο λοιπόν wu η f2g.....μάλλον όχι f2g γιατί δεν ξέρω αν στην συσκευή μου υποστηρίζει το vowifi που Μ είναι απαραίτητο και έχω τώρα με την βοντα και παλαιότερα με κοσμοτε.....ενώ έχω δοκιμάσει σιμ νοβα από φίλο και δεν υποστήριζε.......με την βοντα πλέον και σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης χάνετε το σήμα πάει σε e Kai h+ με αποτέλεσμα να σέρνονται η σελίδες και να baferaroyn βιντεάκια.........οπότε θέλω να άκουσε κριτικές για cosmote.....έκανα αίτηση μέσω του site διότι την προηγούμενη φορά δεν έβρισκα σιμ συμβατή όπως λένε και οι ίδιοι για καρτοκινητο.....για κάποιους περίεργους λόγους τα καταστήματα είχαν μόνο για συμβόλαιο :).......επίσης αν γνωρίζει κάποιος θεσσαλονικιος αν μπορώ σε κάποιο κατάστημα να βρω ετοιμοπαραδοτη σιμ για ν επίσπευσω τον χρόνο που απαιτεί η φορητότητα θα είμαι ευγνώμων..........ευχαριστώ εκ των προτερων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα