whiteman7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα με καμια συναλλαγη μου με μελη του insomnia και δεν εχω κανει και λίγες Προσφατα αγόρασα μια 3080 aorus extreme και ολα εξαιρετικα Παντα να ελεγχετε τις αξιολογησεις των μελων, είναι ίσως το πιο σημαντικο στοιχειο στις αγοροπωλησεις σας με μελη φυσικα δε σημαινει οτι δεν συμβαινουν και ατυχη περιστατικα 1
Dj_Seps Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Ούτε και εγώ είχα αντιμετωπίσει προβλήματα με συναλλαγές που έχω κάνει εδώ μέσα μέχρι που έτυχε ο @sot27xx και ξεφόρτωσε την καμένη από το mining καρτά του σε εμένα. Το σπαστικό είναι πως έλεγε στην αγγελία πως δεν έχει κάνει mining και ούτε το παραδέχτηκε ποτέ. Αυτό πέρα από κοροιδία ήταν και παραπληροφόρηση, απάτη όπως θέλετε πείτε το. Τεσπα δεν θα ξανασχοληθώ και εννοείται πως θα συνεχίσω τις συναλλαγές μου εδώ μέσα αν βρώ κάτι που με ενδιαφέρει, απλά θα είμαι περισσότερο καχύποπτος. Επί του thread όλα καλά με την νέα κάρτα έως τώρα, games & benchmarks η κάρτα πετάει. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα