Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Μια χαρά του έκατσε του συμφορουμιτη και θα πάρει new refurbished gpu.

Καλά, το μια χαρά είναι σχετικό. Μια πρώτη ταραχή την έφαγε. Μακάρι να είναι και η μόνη.

2 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου αλλά γιατί δεν βάζει κανείς μέσα το ενδεχόμενο απλώς να προέκυψε πρόβλημα στα χέρια του παιδιού που την αγόρασε;

Δύσκολο. Ο πωλητής είχε πολλές τέτοιες και τις πούλησε/πουλάει.

Παρόλα αυτά ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη κάρτα (3080 full hash rate) δεν έχει κάνει mining. 🤣

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, valantis123 είπε

Αν έχει κακό το RMA στην EVGA είναι ότι βάζεις τα έξοδα να την στείλεις απο όσο ξέρω.

Έτσι λέει ο νόμος, τα έξοδα επιστροφής είναι του πελάτη και αντίστοιχα τα έξοδα αποστολής είναι του πωλητή. 

• Like 2
Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να πάρεις refurbished αλλά έτσι και αλλιώς αυτήν που αγόρασες μεταχειρισμένη ήταν.

Η υποστήριξη και το RMA της EVGA είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν, κρίμα που σταμάτησε την παραγωγή των gpus.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Έτσι λέει ο νόμος, τα έξοδα επιστροφής είναι του πελάτη και αντίστοιχα τα έξοδα αποστολής είναι του πωλητή. 

Ναι εννοείται δίκαιο είναι απλά μπορεί να βγαίνει κάτι παραπάνω που το στέλνεις εξωτερικό (επειδή μας έχει καλομαθει το αμαζον που στα δίνει πίσω) 

Απλά έγραψα αν μπορούμε να βρούμε 1 κακό απο το άψογο support της EVGA μάλλον είναι αυτό, γιατί αν αγοράσεις απο Ελλάδα μάλλον θα μπλέξεις περισσότερο.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά.

Επιστρέφω στο θέμα να ενημερώσω πως η EVGA παρέλαβε την κάρτα στις γιορτές του Πάσχα και έκανε και αντικατάσταση προσθέτωντας τον νέο σειριακό αριθμό στο προφίλ που είχαμε φτιάξει. 

Δεν έχουμε παραλάβει ακόμα την κάρτα για να πώ αν είναι rfr η new, θα ενημερώσω ξανά όταν παραλάβω. Από την χαλασμένη πάντως προτιμώ την rfr.

Και για κάποιον φίλο που είπε για το ενδεχόμενο να την χάλασα εγώ και όχι ο πωλητής θα ήθελα να τον ενημερώσω πως εργάζομαι στον τομέα της πληροφορικής πολλά χρόνια τώρα με αποτέλεσμα να γνωρίζω πως κάνουμε εγκατάσταση μία κάρτα γραφικών.

• Like 3
Δημοσ.

Εντάξει μην το παίρνεις ότι την χαλασες εσύ, ηλεκτρονικά είναι μπορεί να τύχει και στα καλά καθούμενα όντως να δούλευε στον πωλητή.. αλλα οκ σίγουρα ήταν ταλαιπωρειμενη απο mining αλλά γι'αυτό καλό είναι να αγοράζουμε με εγγύηση και όλα καλα. Πόσο μάλλον εγγύηση EVGA.

Πόσο κόστισε να την στείλεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα ασχοληθώ άλλο με τον χρήστη που σχολίασε και μακάρι να μπορούσα να έπαιρνα και πίσω την αξιολόγηση μου στον πωλητή διότι ήταν τυχερός που οι συγκυρίες ήρθαν έτσι ωστέ να την πουλήσει χωρίς έλεγχο ( έλειψη τροφοδοτικού και χρόνου από εμένα ).

Τέλος καλό, όλα καλά πλέον. Εργοστασιακή κάρτα στον δικό μου φίλο/πελάτη με εγγύηση της EVGA και όχι κάποιου random τύπου.

Το κόστος αποστολής ήταν στα 30€ με ACS γιατί το παιδί ήθελε περισσότερη ασφάλεια από τα ΕΛΤΑ. Περιμένουμε το πακετάκι πλέον και θα ενημερώσω ξανά με το αποτέλεσμα.

Επεξ/σία από Dj_Seps
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Να ενημερώσω πως σήμερα παραλάβαμε την νέα κάρτα γραφικών από EVGA ( έκαναν αντικατάσταση ), την βάλαμε στον υπολογιστή και την τεστάρουμε. 

Μέχρι στιγμής δείχνουν όλα οκ, το cyberpunk θα κρίνει το αποτέλεσμα...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η αποστολή έγινε στις

Η αποστολή στην EVGA έγινε, θα ενημερώσω με την πορεία της RMA.

και παραλάβαμε σήμερα όποτε έκανε 16 μέρες, καλά ήταν νομίζω μιάς και ταξίδεψε η κάρτα στην Γερμανία.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/4/2023 στις 1:54 ΠΜ, >>Morpheus>> είπε

H καρτα αντικατασταθηκε με καινουρια ή refurbished ?

Προφανώς με refurbished. Η κάθε κατασκευάστρια εταιρία είναι σε θέση να κάνει επαγγελματική δουλειά και να μη φαίνεται η διαφορά.

Ακόμα και ζελατίνες μπορεί να βάλει παντού.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μετά από έλεγχο της κάρτας δεν παρουσιάζει προβλήματα, η αντικατάσταση έγινε με RFR με συνέχεια εγγύησης εννοείτε.

Προσωπικά προτιμώ την RFR από μία χαλασμένη, επειδή δουλεύω στο τμήμα service γνωστής εταιρείας δικτύων τα RFR είναι επισκευασμένες συσκευές όπου γίνεται. Δηλαδή αν έχει χαλασμένο φανάκι τότε επισκευάζεται και αποστέλεται σαν RFR, αν είναι χαλασμένο το die  όπως στην περίπτωση μου τότε πάει σε ανακύκλωση.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...