FalseShepherd Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, Μετακομίζω σύντομα Αθήνα και ένας γνωστός μου έκανε πρόταση να νοικιάσω ένα από τα διαμερίσματα του. Λόγω των εξωφρενικών τιμών στα ενοίκια και της καλής κατάστασης του σπιτιού το σκέφτομαι πάρα πολύ. Το διαμέρισμα παλιά ήταν ενιαίο μαζί με άλλο ένα διαμέρισμα και όπως καταλαβαίνετε έχουν ένα ρολόι ρεύματος. Θα υπάρξει κάποια δυσκολία στο να βάλω δική μου σύνδεση τηλεφωνίας/ίντερνετ στο διαμέρισμα μου(πχ επειδή χρειάζεται μοναδικός αριθμός παροχής ρεύματος); Μέχρι τώρα το διαμέρισμα δεν είχε ποτέ γραμμή τηλεφωνίας. Επίσης είδα ότι η Cosmote έχει διαθέσιμο FTTH 1Gbps στην διεύθυνση. Δεν έχω και τρελές γνώσεις πάνω στο θέμα αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να φυσηξουν καινούργια γραμμή οπτικής. Η γραμμή αυτή πάει μέχρι το κουτί που έχει το κάθε σπίτι ή μέχρι την πρίζα που θα μπει πάνω το modem/router; Όλες οι απαντήσεις και γνώμες καλοδεχούμενες. Ευχαριστώ!
Λύση bill2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Λύση Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Καλημέρα Συνήθως ζητάνε ενα λογαριασμό δεκο για διασταύρωση διεύθυνσης Λογικά δεν θα παίζει ρόλο σε πιο όνομα ειναι Το καλύτερο είναι να μπεις στο site της cosmote να κάνεις έλεγχο διαθεσιμότητας και να καλέσει στη cosmote η να αφήσεις αίτημα να σε καλέσουν ώστε να σε ενημερόσουν ακριβώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα