Kag1ante Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Fotia είπε Το κοινό της Samsung φαίνεται δεν αγοράζει κινητό μόνο για τον επεξεργαστή . Aν ήταν διαφορετικά θα έβλεπαν πτώση στις πωλήσεις τους εδω και καιρό ,και θα έβαζαν και FM ράδιο . Για εμένα τα A series πουλάνε για κάμερα και λογισμικό ξεκάθαρα. Έχω A52s και ότι το Α54 σε επεξεργαστή κοντράρεται στα ίσα (Snap 778G vs Exynos 1380) είναι τουλάχιστον περίεργο
Giannis_55 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Στις 31/3/2023 στις 1:52 ΜΜ, Kag1ante είπε Αφού είμαστε κλειδωμένοι σε samsung.. Παρότι το έχω το A52s και το λατρεύω πραγματικά, πλέον δεν αξίζει τα λεφτά του καινούριο. Το πήρα 280 και ήταν άψογη τιμή αλλα με όσες αναβαθμίσεις του μένουν δεν αξίζει τα 350+ που πουλιέται επειδή τελειώνει το στοκ. Μονο αν το βρείς κάτω των 300 μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση, αλλιώς περιμένεις λίγο καιρό να πέσει η τιμή του Α53 τώρα που βγήκε το Α54 ή πάς στο Α33. Το έχει η κοπέλα μου και είναι πολύ ευχαριστημένη Ναι θα συμφωνήσω για το Α52s, παρόλο που φαίνεται πολύ δυνατό η τιμή του είναι απαγορευτική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα