Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

ενδιαφέρομαι για την αγορά κινητού εώς 300 ευρώ με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

- 5G

- NFC

- Μεγάλη μπαταρία

- 128gb αποθηκευτικό χώρο

Μέχρι στιγμής έχω καταλήξει στο Samsung Galaxy M33 και στο Samsung Galaxy A33.

Θα προτιμούσα να πάω σε Samsung αντί για Xiaomi ή Realme γιατί προτιμώ το ui τους και τις αναβαθμίσεις τους, εκτός αν κάτι αξίζει υπερβολικά πολύ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, mayrhKaltsa είπε

Καλησπέρα σας,

- 5G

- NFC

- Μεγάλη μπαταρία

- 128gb αποθηκευτικό χώρο

Θα προτιμούσα να πάω σε Samsung αντί για Xiaomi ή Realme γιατί προτιμώ το ui τους και τις αναβαθμίσεις τους, εκτός αν κάτι αξίζει υπερβολικά πολύ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

a52 s 5g ...τρομερος επεξεργαστης ...καλες καμερες και πανω απο ολα στα λεφτα που ψαχνεις ...αν μπεις στο best price ξεκιναει απο τα 308 ευρω ...Και μονο για αυτα που προσφερει ειναι λουκουμι !

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, life is music είπε

a52 s 5g ...τρομερος επεξεργαστης ...καλες καμερες και πανω απο ολα στα λεφτα που ψαχνεις ...αν μπεις στο best price ξεκιναει απο τα 308 ευρω ...Και μονο για αυτα που προσφερει ειναι λουκουμι !

350 ξεκινάει βλέπω τώρα το a52s

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mayrhKaltsa είπε

Καλησπέρα σας,

η σειρα Μ της samsung δεν υποστηριζεται ελλαδα, οποτε αστην εξω

στα 240ευρω νομιζω το Α33 ειναι τελεια επιλογη, μαζι με το poco x5 5g και reno8 lite 

στα 300 εχεις απο ολα

A52s, google pixel 6a, realme gt2, x5 pro 5g nfc, redmi note 11 pro 5g nfc, oppo find x5

σκεψου πιο θελεις να ειναι το budget

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Donalhioy είπε

η σειρα Μ της samsung δεν υποστηριζεται ελλαδα, οποτε αστην εξω

στα 240ευρω νομιζω το Α33 ειναι τελεια επιλογη, μαζι με το poco x5 5g και reno8 lite 

στα 300 εχεις απο ολα

A52s, google pixel 6a, realme gt2, x5 pro 5g nfc, redmi note 11 pro 5g nfc, oppo find x5

σκεψου πιο θελεις να ειναι το budget

Μαζί σου ..εγώ πρότεινα το a52 λόγο Snapdragon ....δεν προτείνω ποτέ κινητά με mediatek γιατί ζεσταίνονται και καταναλώνουν πολύ μπαταρία 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, life is music είπε

Μαζί σου ..εγώ πρότεινα το a52 λόγο Snapdragon ....δεν προτείνω ποτέ κινητά με mediatek γιατί ζεσταίνονται και καταναλώνουν πολύ μπαταρία 

μην συγκρινεις τωρα τις καινουργιες σειρες επεξεργαστων με εκεινες τις φτηνες προ δεκαετιας σαπιλες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Donalhioy είπε

μην συγκρινεις τωρα τις καινουργιες σειρες επεξεργαστων με εκεινες τις φτηνες προ δεκαετιας σαπιλες

Επειδή δεν το ήξερα σύμφωνο μαζί σου !!

Δημοσ.

Μιας που κινούνται κοντά στα ίδια λεφτά, τι προτείνετε μεταξύ A52s και A53? Επίσης τι άποψη έχετε για το A33; Αξίζει η διαφορά με τα A52s-A53?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Giannis_55 είπε

Μιας που κινούνται κοντά στα ίδια λεφτά, τι προτείνετε μεταξύ A52s και A53? Επίσης τι άποψη έχετε για το A33; Αξίζει η διαφορά με τα A52s-A53?

Λογω επεξεργαστη Α52s, τετοιο κινητο ισως να μην ξαναερθει ποτε στην ελλαδα, και δεν ειναι μονο στην μπαταρια η διαφορα snap με exynos, αλλα και σε πολλα αλλα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Giannis_55 είπε

Αφού είμαστε κλειδωμένοι σε samsung..

Παρότι το έχω το A52s και το λατρεύω πραγματικά, πλέον δεν αξίζει τα λεφτά του καινούριο. Το πήρα 280 και ήταν άψογη τιμή αλλα με όσες αναβαθμίσεις του μένουν δεν αξίζει τα 350+ που πουλιέται επειδή τελειώνει το στοκ.

Μονο αν το βρείς κάτω των 300 μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση, αλλιώς περιμένεις λίγο καιρό να πέσει η τιμή του Α53 τώρα που βγήκε το Α54 ή πάς στο Α33. Το έχει η κοπέλα μου και είναι πολύ ευχαριστημένη

Επεξ/σία από Kag1ante
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, life is music είπε

με τα χιλια στο a52s 5g

οταν αποφασησει η samsung να ξαναβαλει snap στην σειρα Α εχει καλως, μεχρι τοτε στην μεσαια κατηγορια θα παει απατη, και την στιγμη που η xiaomi εβγαλε το redmi note 12 turbo με τον gen 7 δυο και μαλιστα σε πολυ καλη τιμη, τοτε πρεπει να αρχιζει να ανησυχει απο τωρα η samsung, τερμα η σαπιλα των exynos που μας σερβιρε εως τωρα, ο λαος απαιτει snap και στην μεσαια κατηγορια, οχι μονο στην σειρα S ( αραγε δεν ειδε την λαμψη των πωλησεων για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια στις πωλησεις του s23 ? ).Ειναι ντροπη να ζηταει 500 ευρω για το Α54 με επεξεργαστη exynos οταν με τοσα λεφτα αγοραζεις το s21 fe,  μεχρι τοτε εμεις σταθερα στο Α52s μεχρι να λιωσει τελειως.

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.

Το κοινό της Samsung φαίνεται δεν αγοράζει κινητό μόνο για τον επεξεργαστή .

Aν ήταν διαφορετικά  θα έβλεπαν πτώση στις πωλήσεις τους εδω και καιρό ,και θα έβαζαν και FM ράδιο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...