Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/3/2023 στις 9:26 ΠΜ, Apos74 είπε

Υπαρχει περιπτωση να εχεις πεσει σε ελατωματικο προΐον. Ολα ειναι πιθανα.

Ναι, δεν μπορώ να το αποκλείσω ούτε και αυτό το ενδεχόμενο, ειδικά μετά από την μεταχείριση του κούριερ, αν και δεν νομίζω ότι είναι προβληματικά. Απλά νομίζω ότι έχουν διαφορετικό ήχο και μάλλον είχα και πολύ πιο ανεβασμένες προσδοκίες με βάση αυτά που διάβαζα παντού. Τώρα, είναι πολύ σχετικά όλα βέβαια και δυστυχώς μη αντικειμενικώς μετρήσιμα από τον average joe από εμάς εκεί έξω. Εκεί είναι το πρόβλημα για εμένα, ότι ουσιαστικά δεν μπορείς να βγάλεις άκρη για το εάν παίζουν με βάση τις δυνατότητες και τις προδιαγραφές τους, δυστυχώς. Σίγουρα θα τα δοκιμάσω εκτενέστερα και με οπτική σύνδεση στην g6 να δούμε κι εκεί.

Να κάνω ένα μικρό update: τα έβαλα ενσύρματα στο pc, δυστυχώς όχι με οπτική γιατί το καλώδιο της g6 δεν κουμπώνει στα ηχεία και κουφάθηκα όταν το είδα. Οπότε αναγκαστικά τα έβαλα με rca. To bt ήταν το θέμα. Ο ήχος ενσύρματα είναι εμφανέστατα διαφορετικός και ποιοτικότερος. Και πάλι τσισάκια δεν κάνω, σε σχέση με τα προηγούμενα πάντως είναι ελαφρώς καλύτερα σε κάποιους συγκεκριμένους ήχους, στους οποίους είχα παράπονο. Διαφορετικός ήχος σε κάθε περίπτωση και αναμενόμενα, πιο γήινος, με λιγότερες φανφάρες. Δεν ξέρω εάν τον προτιμώ πάντα, μάλλον όχι, σίγουρα θέλει συνήθεια. Ομοίως, σίγουρα για εμένα δεν είναι έντονα αισθητή αναβάθμιση σε σχέση με ένα αντίστοιχης τιμής ηχοσύστημα 20ετίας σε θέμα ήχου, παρά μόνο συνδεσιμότητας. Κοντολογίς, 400ρια και 500ρια για εμένα είναι εκτός τόπου και χρόνου ό,τι και να είχες πριν. 200-250 είναι οκ, οπότε πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο που μας γλίτωσε από αέρα!

Επεξ/σία από Bigi444444
  • Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...