devil-ji Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Κι εγω εχω τα Edifier S351DB εδω και 4 μηνες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Τα ειχα παρει στα 240 (νομιζω) αλλα δεν το μετανιωσα καθολου 1
murcielago580 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Τα 350 τα 351 και τωρα τα 360... Απο αποψη καθαρα ποιοτητας ηχου εχουν διαφορα?
panoulhs007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 350 ίδια με τα 351 ηχεία είναι (άλλο χρωμα, άλλο controller) τα 360 έχουν καλύτερο ήχο ίσως λίγο πιο γεμάτο στα μεσαία με περισσότερο impact. Τα είχα όλα αυτά για αυτό το λέω, από εμπειρία. 1
murcielago580 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, panoulhs007 είπε 350 ίδια με τα 351 ηχεία είναι (άλλο χρωμα, άλλο controller) τα 360 έχουν καλύτερο ήχο ίσως λίγο πιο γεμάτο στα μεσαία με περισσότερο impact. Τα είχα όλα αυτά για αυτό το λέω, από εμπειρία. Σε περιπτωση που χρησιμοποιηθουν στο σαλονι στην τηλεοραση για μουσικη και ταινιες, γεμιζουν ενα δωματιο 20 και ισως λιγο παραπανω τ.μ.? η ειναι μικρα? πχ τα logitech z2300 που ονομαστικα ελεγαν 200watt rms δεν το γεμιζαν... κυριως για τα 350 που ειναι στα 240 λεω. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από murcielago580
niar71 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 28/3/2023 στις 8:04 ΠΜ, murcielago580 είπε Σε περιπτωση που χρησιμοποιηθουν στο σαλονι στην τηλεοραση για μουσικη και ταινιες, γεμιζουν ενα δωματιο 20 και ισως λιγο παραπανω τ.μ.? η ειναι μικρα? πχ τα logitech z2300 που ονομαστικά έλεγαν 200watt rms δεν το γέμιζαν... κυρίως για τα 350 που είναι στα 240 λέω. Καταρχήν να ενημερώσω ότι παρέλαβα από ACS όλα άψογα !!!!! Aντικατέστησα τα z2300 που είχα (εδώ και 20 χρόνια αγορασμένα αν δεν κάνω λάθος τον Οκτ του 2004) επειδή τα περιφερειακά τα έπαιξαν οπότε βρήκα αφορμή. Φυσικά τα ηχεία αυτά δεν έχουν σχέση με τα z2300 που αν και κορυφαία στον καιρό τους τώρα φυσικά δεν συγκρίνονται με τα edifier. H ποιότητα των ηχείων είναι HI-FI φοβερή λεπτομέρεια και βάθος. Συνδέθηκαν απροβλημάτιστα μέσω bluetooth με τον Imac. Τζάμπα την φοβήθηκα την ozon .....θα τους έχω στα υπόψιν για μελόντικες αγορές. Και γρήγορη παράδοση αφού τα παράγγειλα ξημερώματα Σαββάτου. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από niar71 2
Bigi444444 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα, όλα καλά! Ευχαριστώ τον νηματοθέτη! Και κυρίως τον ευχαριστώ επειδή με αυτά που διάβαζα κάποια στιγμή θα τα έπαιρνα. Όχι στα 400€ βέβαια, αλλά σε κανα 350ρι φοβάμαι ότι θα την έκανα την ανοησία, οπότε γλίτωσα τη διαφορά! Είναι πολύ νωρίς για να τα κρίνω, αλλά η πρώτη εντύπωση ήταν απογοητευτική θα έλεγα. Θα τους δώσω χρόνο, να συνηθίσω τον ήχο τους, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα αλλάξει κάτι δραματικά. Θα δοκιμάσω και με οπτική σύνδεση στο pc γιατί δοκίμασα μόνο με bt στο κινητό, αλλά και πάλι δεν νομίζω να δω κάποια χαοτική αλλαγή. Ανεξάρτητα από το, υποκειμενικό από ένα σημείο κι έπειτα, ζήτημα του εάν μου έκαναν το κλικ ή όχι, το μόνο σίγουρο για εμένα είναι ότι επ' ουδενί δεν είναι ηχεία που να δικαιολογούν την τωρινή τιμή τους. Δεν ξέρω γιατί έχουν φτάσει στα τωρινά επίπεδα, όπως και να έχει όμως είναι απλά εκτός τόπου και χρόνου η τωρινή τιμή τους. 2
murcielago580 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, niar71 είπε Καταρχήν να ενημερώσω ότι παρέλαβα από ACS όλα άψογα !!!!! Aντικατέστησα τα z2300 που είχα (εδώ και 20 χρόνια αγορασμένα αν δεν κάνω λάθος τον Οκτ του 2004) επειδή τα περιφερειακά τα έπαιξαν οπότε βρήκα αφορμή. Φυσικά τα ηχεία αυτά δεν έχουν σχέση με τα z2300 που αν και κορυφαία στον καιρό τους τώρα φυσικά δεν συγκρίνονται με τα edifier. H ποιότητα των ηχείων είναι HI-FI φοβερή λεπτομέρεια και βάθος. Συνδέθηκαν απροβλημάτιστα μέσω bluetooth με τον Imac. Τζάμπα την φοβήθηκα την ozon .....θα τους έχω στα υπόψιν για μελόντικες αγορές. Και γρήγορη παράδοση αφού τα παράγγειλα ξημερώματα Σαββάτου. Μπορεις να τα χρησιμοποιησεις με οπτικη απο την τηλεοραση για ταινιες σε σαλονι η δεν καλυπτουν τοσα τ.μ.? 38 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Παρέλαβα κι εγώ σήμερα, όλα καλά! Ευχαριστώ τον νηματοθέτη! Και κυρίως τον ευχαριστώ επειδή με αυτά που διάβαζα κάποια στιγμή θα τα έπαιρνα. Όχι στα 400€ βέβαια, αλλά σε κανα 350ρι φοβάμαι ότι θα την έκανα την ανοησία, οπότε γλίτωσα τη διαφορά! Είναι πολύ νωρίς για να τα κρίνω, αλλά η πρώτη εντύπωση ήταν απογοητευτική θα έλεγα. Θα τους δώσω χρόνο, να συνηθίσω τον ήχο τους, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα αλλάξει κάτι δραματικά. Θα δοκιμάσω και με οπτική σύνδεση στο pc γιατί δοκίμασα μόνο με bt στο κινητό, αλλά και πάλι δεν νομίζω να δω κάποια χαοτική αλλαγή. Ανεξάρτητα από το, υποκειμενικό από ένα σημείο κι έπειτα, ζήτημα του εάν μου έκαναν το κλικ ή όχι, το μόνο σίγουρο για εμένα είναι ότι επ' ουδενί δεν είναι ηχεία που να δικαιολογούν την τωρινή τιμή τους. Δεν ξέρω γιατί έχουν φτάσει στα τωρινά επίπεδα, όπως και να έχει όμως είναι απλά εκτός τόπου και χρόνου η τωρινή τιμή τους. Οταν λες απογοητευτικη? απο αποψη ποιοτητας η εντασης? σε τι χωρο τα εχεις?
Bigi444444 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Απο άποψη ποιότητας. Σαν ένταση δεν ξέρω, σε χαμηλή προς μέση ένταση τα έβαλα, δεν θα τα ξεσκίσω και πρώτη φορά, αλλά δεν φαινονται αδύναμα. Απλά μου φάνηκαν πολύ μπουκωμένα, πολύ πνιγμένος ήχος, πώς να πω. Σε χώρο 40 τετραγωνικών τα έβαλα, δεν συζητάμε να μην γεμίζουν τον μισό χώρο. Εξαρτάται βέβαια, τι εννοεί ο καθένας να γεμίζουν τον χώρο. 1
murcielago580 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 47 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Απο άποψη ποιότητας. Σαν ένταση δεν ξέρω, σε χαμηλή προς μέση ένταση τα έβαλα, δεν θα τα ξεσκίσω και πρώτη φορά, αλλά δεν φαινονται αδύναμα. Απλά μου φάνηκαν πολύ μπουκωμένα, πολύ πνιγμένος ήχος, πώς να πω. Σε χώρο 40 τετραγωνικών τα έβαλα, δεν συζητάμε να μην γεμίζουν τον μισό χώρο. Εξαρτάται βέβαια, τι εννοεί ο καθένας να γεμίζουν τον χώρο. Εστειλα μηνυμα.
Ola150 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Παρέλαβα κι εγώ χτες. Αντικατέστησαν τα X-530 που είχα αρκετό καιρό. Μου φαίνεται διαφορετικός ο ήχος, είχα συνηθίσει στα 5.1 είναι η αλήθεια. Σίγουρα πιο δυνατά ηχεία, ίσως και πιο καθαρός ο ήχος πλέον. Τώρα για την τιμή τους, δεν ξέρω αν αξίζουν ή όχι τα 400€ ή τα 265€ αλλά έφυγαν και πολλά καλώδια από την μέση 😂 1
niar71 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Το πως ακούγεται ένα ηχείο έχει σχέση και με την πηγή αλλά και τι ακούς. Να σημειώσω ότι τα συγκεκριμένα ηχεία 2.1 είναι ότι καλύτερο σε 2.1 έχω ακούσει εγώ. Όπως ήταν κορυφαία τα 2.1 της Logitech z2300 που όμως και αυτά νομίζω όταν βγήκαν είχαν 300 εύρω δεν έχω ακούσει κάποια αλλά ηχεία (κι έχω ακούσει πάρα πολλά) που να παίζουν τόσο καλά. Πάντα φυσικά μιλάμε στο όριο χρημάτων και ότι μιλάμε για ηχεία υπολογιστή. Αυτό που διαπίστωσα εγώ ακούγοντας κλασική , ροκ και κάποια house του 90. Τα περιφερειακά είναι εξαιρετικά καθαρά και με πολύ καλό ήχο για μένα. Ως πηγή χρησιμοποίησα FLAC αρχεία καθώς και το Apple Music που έχει lossles αρχεία. Αν θα ήθελα κάτι παραπάνω είναι πιο δυνατό subwoofer. Επίσης η ευκολία του bt που ανέφερε και ο προηγούμενος φίλος είναι φοβερή. 2
Armoral Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 22 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Παρέλαβα κι εγώ σήμερα, όλα καλά! Ευχαριστώ τον νηματοθέτη! Και κυρίως τον ευχαριστώ επειδή με αυτά που διάβαζα κάποια στιγμή θα τα έπαιρνα. Όχι στα 400€ βέβαια, αλλά σε κανα 350ρι φοβάμαι ότι θα την έκανα την ανοησία, οπότε γλίτωσα τη διαφορά! Είναι πολύ νωρίς για να τα κρίνω, αλλά η πρώτη εντύπωση ήταν απογοητευτική θα έλεγα. Θα τους δώσω χρόνο, να συνηθίσω τον ήχο τους, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα αλλάξει κάτι δραματικά. Θα δοκιμάσω και με οπτική σύνδεση στο pc γιατί δοκίμασα μόνο με bt στο κινητό, αλλά και πάλι δεν νομίζω να δω κάποια χαοτική αλλαγή. Ανεξάρτητα από το, υποκειμενικό από ένα σημείο κι έπειτα, ζήτημα του εάν μου έκαναν το κλικ ή όχι, το μόνο σίγουρο για εμένα είναι ότι επ' ουδενί δεν είναι ηχεία που να δικαιολογούν την τωρινή τιμή τους. Δεν ξέρω γιατί έχουν φτάσει στα τωρινά επίπεδα, όπως και να έχει όμως είναι απλά εκτός τόπου και χρόνου η τωρινή τιμή τους. Απογοητευτικά σε σχέση με τι; 1
murcielago580 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, niar71 είπε Το πως ακούγεται ένα ηχείο έχει σχέση και με την πηγή αλλά και τι ακούς. Να σημειώσω ότι τα συγκεκριμένα ηχεία 2.1 είναι ότι καλύτερο σε 2.1 έχω ακούσει εγώ. Όπως ήταν κορυφαία τα 2.1 της Logitech z2300 που όμως και αυτά νομίζω όταν βγήκαν είχαν 300 εύρω δεν έχω ακούσει κάποια αλλά ηχεία (κι έχω ακούσει πάρα πολλά) που να παίζουν τόσο καλά. Πάντα φυσικά μιλάμε στο όριο χρημάτων και ότι μιλάμε για ηχεία υπολογιστή. Αυτό που διαπίστωσα εγώ ακούγοντας κλασική , ροκ και κάποια house του 90. Τα περιφερειακά είναι εξαιρετικά καθαρά και με πολύ καλό ήχο για μένα. Ως πηγή χρησιμοποίησα FLAC αρχεία καθώς και το Apple Music που έχει lossles αρχεία. Αν θα ήθελα κάτι παραπάνω είναι πιο δυνατό subwoofer. Επίσης η ευκολία του bt που ανέφερε και ο προηγούμενος φίλος είναι φοβερή. Ρε σεις καμια αποψη για ταινιες σε σαλονι θα πειτε???😁😁😁 Αν κ νονιζω οτι με το θα ηθελες πιο δυνατο subwoofer με καλυψες... Αν εχεις αποψη ποσο πιο αδυναμο ειναι σε σχεση με το sub των logitech z2300? Γτ τα 2300 ειχαν θεμα με τους δορυφορους, δεν ειχαν την δυναμη αλλα και την καθαροτητα που επρεπε, στο sub ομως ηταν εξαιρετικα. Επισης τα logitech 2300 ειχαν παει κ 129 καποια στιγμη που το πηρα κ εγω οπως και τα z5500 στα 199 αλλα δεν τα πηρα λογω χωρου
Apos74 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 22 ώρες πριν, Bigi444444 είπε Απο άποψη ποιότητας. Σαν ένταση δεν ξέρω, σε χαμηλή προς μέση ένταση τα έβαλα, δεν θα τα ξεσκίσω και πρώτη φορά, αλλά δεν φαινονται αδύναμα. Απλά μου φάνηκαν πολύ μπουκωμένα, πολύ πνιγμένος ήχος, πώς να πω. Σε χώρο 40 τετραγωνικών τα έβαλα, δεν συζητάμε να μην γεμίζουν τον μισό χώρο. Εξαρτάται βέβαια, τι εννοεί ο καθένας να γεμίζουν τον χώρο. Υπαρχει περιπτωση να εχεις πεσει σε ελατωματικο προΐον. Ολα ειναι πιθανα.
niar71 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, murcielago580 είπε Ρε σεις καμια αποψη για ταινιες σε σαλονι θα πειτε???😁😁😁 Αν κ νονιζω οτι με το θα ηθελες πιο δυνατο subwoofer με καλυψες... Αν εχεις αποψη ποσο πιο αδυναμο ειναι σε σχεση με το sub των logitech z2300? Γτ τα 2300 ειχαν θεμα με τους δορυφορους, δεν ειχαν την δυναμη αλλα και την καθαροτητα που επρεπε, στο sub ομως ηταν εξαιρετικα. Επισης τα logitech 2300 ειχαν παει κ 129 κάποια στιγμη που το πηρα κ εγω οπως και τα z5500 στα 199 αλλα δεν τα πηρα λογω χωρου Μου φαίνεται ότι το sub του logitech z2300 είναι λίγο πιο δυνατό. Όμως σου λέω τα περιφερειακά καμιά σχέση. Το ένα ήταν μεγάφωνο αυτό είναι ηχείο HIFI. Επίσης έχει πολύ πιο δυνατό μπάσο οπότε αναπληρώνεται η όποια απώλεια από το sub. Επίσης επειδή το βλέπω συνέχεια τα ηχεία πουλιούνται στην Ελλάδα 499 και όχι 400 που λένε κάποιοι. 400 έχουν φτάσει σχεδόν τα S351DB. Τώρα για το αν αξίζουν τα S360DB τα 500 ευρω που ζητάνε εδώ θα έλεγα μάλλον όχι. Απο την άλλη όμως έψαχνα πολύ καιρό και σε 2.1 δεν υπάρχει κάτι τόσο ποιοτικό σε αυτά τα χρήματα. Και για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για ηχεία στημένα για Η/Υ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα