Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.ozon.gr/product/edifier-s360db/

Παράγγειλα από εδώ και ο θεός βοηθός. Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή και γνωστοί μου που έχουν πάρει παιχνίδια δεν είχαν θέμα.

Επειδή έκοψα και τιμολόγιο μου έγινε η επιστροφή ΦΠΑ. Δωρεάν μεταφορικά - Δωρεάν αντικαταβολή , πλήρωσα  τελικά 259,90.

Στο Skroutz έχουν σταθερά 499 ευρώ. Τεράστια διαφορά.

Ελπίζω μόνο μέσα να μην έχουν βάλει μπανάνες 😃😄 . Ο μεταφορέας είναι η ACS

• Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχεις θέμα. Είχα κάνει παραγγελία πέρυσι κάτι επιτραπέζια και μου είχαν έρθει μια χαρά. Μέσω Speedex είχα παραλάβει εγώ.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, iakwvina είπε

Δεν νομίζω να έχεις θέμα. Είχα κάνει παραγγελία πέρυσι κάτι επιτραπέζια και μου είχαν έρθει μια χαρά. Μέσω Speedex είχα παραλάβει εγώ.

Και μένα το ίδιο μου έχουν πει :-)  Θα ενημερώσω μόλις παραλάβω ....

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, miltgiorg είπε

Μια χαρα ειναι. Εχω παρει και εγω αρκετα πραγματα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Σε ευχαριστώ γιατί την έχω μια αγωνία :-) 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, niar71 είπε

Σε ευχαριστώ γιατί την έχω μια αγωνία :-) 

Οχι οχι εγω οσες φορες πηρα ηταν πολυ καλη. Και στο τηλεφωνο επισης μια χαρα. Πολυ ευχαριστημενος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω το 350DB με οπτική συνδεδεμένο στην TV και καμιά φορά BT από το κινητό. Aν εξαιρέσουμε το χώρο που πιάνει δεν μετανιώνω ποτέ που δεν πήρα ηχόμπαρα. Ο ηχος για γούστα μου είναι απίστευτος (φυσικά όταν έρχομαι από ηχειάκια 10 και 20 W creative και logitech). Για playback μουσικής τα δίνω 10/10 ενώ για ταινίες 9/10 μιας και τα μπάσα δεν είναι τόοοοοσοοοο έντονα αλλά ο ήχος παραμένει καθαρός ακόμη και στην υψηλότερη ένταση. 

Εξαιτίας τους έγινα Edifier fan και την προτείνω στο κόσμο ως την καλύτερη οικονομική λύση μετά από Sony - JBL. Ta 350DB παίξαν στα ~250ευρώ

Επεξ/σία από kamui
  • Like 1
Δημοσ.

Ωωωωωω, τι δώρο ήταν αυτό; Ήθελα τα 351db, ήρθε το μωρό και προφανώς κόπηκε ο οποιοσδήποτε ήχος από ηχεία. Μόλις μεγάλωσε λίγο τα είχαν πάει στα 400 ακατέβατα. 150€ καπέλο δεν ήμουν διατεθειμένος να τους δώσω χωρίς προφανή λόγο και αποφάσισα να περιμένω μέχρι να βρω τιμή κοντά έστω στην παλαιότερη. Έριξα παραγγελία και ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Ευχαριστώ θερμά, όπως και να έχει!

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, niar71 είπε

Επειδή έκοψα και τιμολόγιο μου έγινε η επιστροφή ΦΠΑ. Δωρεάν μεταφορικά - Δωρεάν αντικαταβολή , πλήρωσα  τελικά 259,90.

Πως και έγινε η επιστροφή ΦΠΑ?

Από όσο ξέρω ισχύει μόνο για laptop/κινητά/tablet.

Υ.γ Μήπως έχουν έδρα σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα?

Δημοσ.

Χτύπησα τα S351DB στα 263€, ήθελα να τα πάρω αλλά ήταν πιο ακριβά αλλού. Ευχαριστώ TS.

1 ώρα πριν, @topos είπε

Πως και έγινε η επιστροφή ΦΠΑ?

Από όσο ξέρω ισχύει μόνο για laptop/κινητά/tablet.

Υ.γ Μήπως έχουν έδρα σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα?

image.png.24e22fcf3231c44dfe33c6e605c7fe61.pngH αλήθεια είναι πως ναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφορά χάλια μαύρα είναι τα s350 στα 350€, χρόνια τώρα είχαν 259€ και ξαφνικά εδώ και λίγο καιρό τα πήγαν στα 400€ χωρίς λόγο και αιτία. Ήμαρτον. Ούτε ένα ευρώ δεν τους δίνω παραπάνω.

update : τώρα είδα ότι η τιμή είναι 245€ καλά είναι σε αυτά τα λεφτά 

Επεξ/σία από panoulhs007
  • Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, niar71 είπε

https://www.ozon.gr/product/edifier-s360db/

Παράγγειλα από εδώ και ο θεός βοηθός. Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή και γνωστοί μου που έχουν πάρει παιχνίδια δεν είχαν θέμα.

Στο Skroutz έχουν σταθερά 499 ευρώ. Τεράστια διαφορά.

Ελπίζω μόνο μέσα να μην έχουν βάλει μπανάνες 😃😄 . Ο μεταφορέας είναι η ACS

Μια χαρα ειναι το μαγαζι, παρηγγειλα το καλοκαιρι μαζεμενα επιτραπεζια, παζλ, gamepad και αλλα πραγματα και μου τα εφεραν και στην πολη που ημουν διακοπες κιολας τσακ μπαμ. Ειναι Βουλγαρικη-Ρουμανικη η εταιρεια και συνεργαζονται με Speedex και Acs αν θυμαμαι καλα. εμενα η Speedex μου το εφερε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...