Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Milkofree είπε

Για να σας ''προλάβω'' και το επόμενο... SONY θα είναι!!! χαχα

Sony και καλά να επιμένεις στην ίδια εταιρεία. 😄

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gpgalanis είπε

S9+ από το 2018 ή 19 και όσο και αν προσπαθώ δεν βρίσκω λόγο να το αλλάξω. Έβαλα και καινούργια μπαταρία με 35 ευρώ και είναι σαν καινούργιο!

Απο ενα σημειο και μετα,τα κινητα ειναι τοσο ισχυρα που αν δε χαλασουν,δεν υπαρχει κανενας λογος να τα αλλαξεις.

Αυτοι που αλλαζουν κινητο καθε χρονο,ειναι απλα θυματα,οσο και αν προσπαθουν να το δικαιολογησουν.

Εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις "μεγαλες" εταιριες,απο το 1+1,το redmi σε 2-3 μοντελα,διαφορα iphone,διαφορα sony,αλλα παντα θα με βολευει η samsung.

Τα εχω παρει ολα απο το 1 εως το 9 ( και τα ενδιαμεσα ) ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ,λογω δουλειας τα παιρνω με προβληματακια και τα επισκευαζω,οποτε μου βγαινει σχεδον τσαμπα.Σε καμια περιπτωση δε θα εδινα 200 ευρω για κινητο.

Απο οταν επιασα το s7, δεν το αλλαξα,παρα μονο οταν εσπασε.
Πηγα σε s8,γυρισα σε s7,εσπασε και αυτο,πηγα στο s9,γυρισα παλι στο 7.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/3/2023 στις 5:22 ΜΜ, osalonikios1977 είπε

Δεν είπα ότι θέλω να το συζητήσουμε ούτε ότι δε φταίω. 

Εννοείται πως στραβωσε από δική μου απροσεξία. 

Γενικά δεν είμαι της άποψης να υπηρετώ το τηλέφωνο. 

Δε του φοράω θήκη, δεν έχω τζαμακι, δεν το φορτίζω από το 40 στο 80% ούτε προσέχω μη γρατζουνιστει. 

3 χρόνια μετά έχει κάτι μικρές γραμμές στην πλάτη σαν ιστό αράχνης, τη μπαταρία τη φορτίζω μια φορά τη μέρα και η οθόνη δεν έχει το παραμικρό. 

Αν χαλασει χάλασε. Αν το κόστος επισκευής είναι πάνω από 50€ θα φάει σουτ. 

μας κάλυψες για τυχών μελλοντικές αγγελίες :D 

2016-2020 Ένα le eco le pro 3 ακόμα το έχω για έκτακτη ανάγκη με custom rom από το 2020 ένα 12 pro max , με samsung δεν ξανά μπλέκο γτπ service αλλαγή θύρας σε s21 ultra(γυναικας) και μετά από 3 μήνες πάλι το ίδιο θέμα και καλά πήρε υγρασία αντε την πρώτη φορά να πούμε οκ 1 χρόνο και παραλία πήγαμε κλπ μετά την επισκευή το πάω πάλι και μου λέει εεε γίνετε και σε 1 μέρα μπορεί να το έγλυψε κανά μικρό παιδί (που δεν έχουμε) εντός εγγύησης αλλά δεν καλύπτει την θύρα να το γνωρίζετε. 

ΥΓ. Μεγάλη προσοχή γιατί πέρα από γλ.μου υπάρχει και το γλειφωθύραC .

Επισκέπτης
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Sony και καλά να επιμένεις στην ίδια εταιρεία. 😄

Είχα πάρει κάποια στιγμή ένα Samsung[γύρω στα 200-220€ έκανε] για 2 μήνες αλλά το πούλησα, δεν θυμάμαι καν το μοντέλο, δεν μου άρεσε καθόλου, οπότε μετά στράφηκα πάλι σε SONY. Για κάποιο λόγο και το ντιζάιν του κινητού μου αρέσει, αυτό το ''κλασικό'' με τα bezels. 

Το πρόβλημα στα SONY είναι οι κάμερες, για κάποιο λόγο η εταιρία δεν τις ''φτιάχνει'' και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Αν ήθελε θα είχε τα καλύτερα κινητά μετά από αυτά της Apple.

Δημοσ.

Από τον Ιούνιο του 17 είμαι με το εξαιρετικά τίμιο Honor 8. Έχω αλλάξει μια φορά μπαταρία και ζορίζεται μόνο με βαριά χρήση (πολλές εφαρμογές) καθώς δεν παίζω, ούτε έπαιζα παιχνίδια. Θα το κρατούσα κι άλλο, αλλά πλέον πολλές εφαρμογές δεν υποστηρίζονται από το Android 7 που τρέχει.

Δημοσ.

Από το 2011 που πήρα το πρώτο smartphone μέχρι το 2020 άλλαζα σίγουρα μια φορά τον χρόνο.

Τώρα θεωρώ πως κάθε δύο χρόνια είναι ότι πρέπει για μένα.

Πέρα από τις κάμερες δεν υπάρχει κάποια άλλη βελτίωση που να θεωρείται σημαντική 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, stef157 είπε

Να δω τι θα κάνεις αν κάποιος συγγενείς σου σε χρειάζεται για κάτι επείγον ή αν χτύπα ξύλο χρειαστείς εσύ κάποια βοήθεια. Να φανταστώ δεν θα χρησιμοποιήσεις την "μόδα". Θα κάνεις λιτανίες στον θεό;

Άρα μέχρι το ~1998 που έγιναν ευρέως χρησιμοποιούμενα τα κινητά ο κόσμος ήταν στο έλεος του θεού.

Ή μπορεί να μην υπήρχαν επείγουσες καταστάσεις τότε.

Δημοσ.

Εγώ το αλλάζω μόνο όταν χαλάσει και ποτέ δεν έχω ξοδέψει πάνω από 150€, νομίζω πως η Xiaomi προσφέρει κάτι περισσότερο για τις τιμές που έχει. Τώρα έχω το redmi 6, μικρό, ελαφρύ , σχετικά γρήγορο παραδεκτή κάμερα και με καλό σήμα. Μέτρια η μπαταρία και η φωτεινότητα αλλά κάνει τη δουλειά του.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, KyrGR είπε

Εγώ το αλλάζω μόνο όταν χαλάσει και ποτέ δεν έχω ξοδέψει πάνω από 150€, νομίζω πως η Xiaomi προσφέρει κάτι περισσότερο για τις τιμές που έχει. Τώρα έχω το redmi 6, μικρό, ελαφρύ , σχετικά γρήγορο παραδεκτή κάμερα και με καλό σήμα. Μέτρια η μπαταρία και η φωτεινότητα αλλά κάνει τη δουλειά του.

Κάποτε προσέφερε. Πλέον έχει ακριβυνει και η Xiaomi.

Δημοσ.

Ετσι οπως εχουν παει και θα πανε οι τιμες σε ολους τους κατασκευαστες (ακομη και σε αυτους που τους θεωρουσαμε οικονομικους) πλεον προτεινεται & μια αλλαγη μπαταριας που θα κρατησει τη συσκευη παραπανω παρα αλλαγη συσκευης στη 2ετια ή ακομη και 3ετια εκτος αν μιλαμε για παλαια τεχνολογια.

Καθε 4 έτη πλεον μαλλον δειχνει το ιδανικο αφου και το κοστος ανεβαινει αλλα και για να καταλαβει κανεις διαφορές (απο τη προηγ.συσκευη) αφου πλεον απο γενια σε γενια είναι ελαχιστες βελτιωσεις καθε χρονια/καθε 2-3 χρονια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...