pintourikio Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Nexus 5x αγορασμένο από το 2016 Μακάρι να μην το αλλάξω σύντομα... (στα μακάρι με βλέπω να μένω) Όλα γκουμούτσες και πλέον χρειάζεσαι αρκετά χρήματα για να πάρεις στοκ αντροιντ (pixel), μιας και σταμάτησαν τα android one (mia1, mia2 κτλπ) Μόνο σε asus zenfone 9 και σε pixel 7 θα πήγαινα.. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από pintourikio 1
g8777 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, jimguner said: Huawei Mate 10 Pro εδώ και 5+ χρόνια, από το 2017 και εκτός από το ότι έχει πέσει η μπαταρία και θα πάει για άλλαγμα όπου να ναι δεν έχω σοβαρά παράπονα τόσο καιρό. Και εδώ τα ίδια, αγορασμένο 01/2018, η καλύτερη συσκευή που είχα ποτέ, αν της αλλάξω μπαταρία στο επίσημο σέρβις θα συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμα. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από g8777 1
AntiCambeR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Milkofree είπε Εγώ γενικά παίρνω μόνο Sony. Είχα πάρει το Sony Ericcson W980i το 2008 και χάλασε το 2014[η μπαταρία], όπου πήρα το Sony Z2 και χάλασε το 2020[πάλι η μπαταρία], όπου πήρα το Sony 5 mark ii... γενικά ικανοποιημένος απ'τα Sony όσον αφορά αντοχή και ποιότητα κατασκεύης, κάπου στις κάμερες είναι το θέμα πχ το 5 mark ii μόνο στο Photo Pro τραβάει πολύ καλές φώτο, στο ''αυτόματο'' έχει ένα θεματάκι, καλές μεν αλλά, άλλα κινητά τραβάνε καλύτερες. Και το επόμενο κινητό πάλι Sony θα είναι. Εχω το XZ1 απο τον Νοέμβριο του 2018.Τα Sony έχουν καλή ποιότητα κατασκευής και IP 68, stero speakers και ελαφρύ λειτουργικό με καλή διαχείριση μνήμης, αλλά όχι σε updates.1 android version πήρε το XZ1, απο 8 σε 9 και security patches μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2109, δηλαδή μόνο για 2 χρόνια, τους έκραζε ο κόσμος. 12 ώρες πριν, intruder99 είπε Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διάρκεια που θα κρατήσω ένα κινητό. Το αλλάζω όποτε νιώθω ότι θέλω κάτι διαφορετικό. Μέχρι στιγμής αυτή η αλλαγή συνέβη πάντα μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου έτους. Επί του παρόντος έχω το Realme 9 Pro+, αλλά παλαιότερα είχα με την σειρά: Realme 7 Pro, Xiaomi Mi A3, Xiaomi Redmi Note 4X και Sony Xperia Z. Λειτουργεί απροβλημάτιστα το Realme 9 Pro+ η τρώει σκαλώματα;Έχει αρνητικά; Στις 26/3/2023 στις 9:06 ΠΜ, li@m είπε Ωραίο είναι να τα κρατάμε και να μην πέφτουμε θύματα του marketing αλλά με τα security updates τι γίνεται ; Αν δεν κατεβάζεις εφαρμογές από όπου νά'ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα, οι εφαρμογές του Play Store ενημερώνονται.Επίσης προσέχεις που μπαίνεις στο browsing.Υποτίθεται ότι δεν είναι το ίδιο, γιατί οι ενημερώσεις ασφαλείας κλείνουν κενά ασφαλείας. 9 ώρες πριν, ForuMakis είπε Πως μπορειτε και κρατατε τα κινητα σας πανω απο 3+ χρονια; Δεν εχετε θεμα με την μπαταρια; Εμένα μετά τα 2.5 χρόνια άρχισε να πέφτει σχετικά αισθητά.Το έχω περίπου 4.5 χρόνια με την ίδια μπαταρία.Αν την αλλάξω, θα γίνει όταν πάρω νέο κινητό σε λίγες ημέρες, δεν έχω καμία όρεξη να μείνω χωρίς κινητό. Μετά τα 2.5-3 χρόνια, θέλει φόρτιση 2 φορές την ημέρα, αλλά το φορτίζω σχεδόν πάντα 30-80%.Ουσιαστικά απο το 0-100%, θα έβγαζε όλη μέρα με κανονική χρήση.Και μιλάμε για μπαταρία 2.700mAh.Καλύτερα να ήταν πχ 2 mm μεγαλύτερο σε πάχος και να είχε τουλάχιστον μπαταρία 3.000-3500 mAh. Πρίν το Sony, είχα το S4 mini Plus, πραγματικά compact και ελαφρύ κινητό με αποσπώμενη μπαταρία που την είχα αλλάξει.Το είχα κρατήσει κάπου 3 χρόνια, απροβλημάτιστο σε hardware, αλλά καμία σχέση με το Sony.130€ το Samsung, 229€ το Sony απο 400€.Και τα 2 τα είχα πάρει σε προσφορά. Πρίν απο αυτά τα 2, είχα 1 άθλιο Samsung Wave S7230E με λειτουργικό Bada OS,.Το S4 mini μπροστά του, ήταν πολύ καλύτερο. Παλιά για να πάρεις καλό κινητό, έπρεπε να δώσεις πολλά, πλέον με 200€+ παίρνεις πολύ καλύτερο, καμία σχέση σε θέμα cpu+gpu+ram.Και φυσικά σε ανάλυση και μέγεθος οθόνης και σε λειτουργικό. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από AntiCambeR
stef157 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 23 ώρες πριν, ub40 είπε Αγροτικά. Οι φίλοι και συγγενείς ξέρουν ότι δε θα με βρουν στο κινητό. Και πριν ανθίσουν αυτές οι μόδες πάντως μια χαρά ζούσε και εργαζόταν ο κόσμος. Ιδιωτική ζωή, ηρεμία, ένα σταθερό είχαμε. Και αυτό χρησιμοποιώ. Να δω τι θα κάνεις αν κάποιος συγγενείς σου σε χρειάζεται για κάτι επείγον ή αν χτύπα ξύλο χρειαστείς εσύ κάποια βοήθεια. Να φανταστώ δεν θα χρησιμοποιήσεις την "μόδα". Θα κάνεις λιτανίες στον θεό; Πες μου λίγο την άποψη σου για το 5G να δω κάτι. 1
Bomber-21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Από όταν αγόρασα το iPhone SE 2016 και κόλλησα με τα iPhone, προσπαθώ να τα κρατάω 4-5 χρόνια.
Jlaxy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Ανανεώνω κάθε 4 χρόνια τη συσκευή εκτός απροόπτου.
gpgalanis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 S9+ από το 2018 ή 19 και όσο και αν προσπαθώ δεν βρίσκω λόγο να το αλλάξω. Έβαλα και καινούργια μπαταρία με 35 ευρώ και είναι σαν καινούργιο!
dtk-386 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, pintourikio είπε Nexus 5x αγορασμένο από το 2016 Μακάρι να μην το αλλάξω σύντομα... (στα μακάρι με βλέπω να μένω) Όλα γκουμούτσες και πλέον χρειάζεσαι αρκετά χρήματα για να πάρεις στοκ αντροιντ (pixel), μιας και σταμάτησαν τα android one (mia1, mia2 κτλπ) Μόνο σε asus zenfone 9 και σε pixel 7 θα πήγαινα.. Μακάρι να εισάγονταν επίσημα και να υποστηρίζονταν στην Ελλάδα τα Pixel. Αλλά η Google στην κοσμαρα της.
panos spain Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 11/2019 - 04/2023: Huawei P20 pro, ακόμα κρατάει πολύ καλά, θα κλείσω σίγουρα την 4ετία, και θα το κρατήσω όσο ζήσει, μέχρι να μην παίρνει μπρος. Δεν έχει κολλήματα, και για την χρήση που κάνω είναι άριστο. Δεν συγκρίνεται με τα σύγχρονα κινητά, αλλά δεν με ενδιαφέρει όσο η μπαταρία είναι νορμάλ, και το gps δουλεύει μια χαρά (ακούς Xiaomi?).
nikatapi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Poco F2 Pro - περίπου 2μιση χρόνια. Προς το παρόν δεν βρίσκω λόγο να αλλάξω, η μπαταρία κρατάει πολύ καλά ακόμη (συνηθως προσπαθω να φορτίζω 20% - 80%). Σίγουρα βοήθησε κ η πανδημία που ειμαι σπίτι αρκετές ώρες και δουλεια remote οποτε δεν το χρησιμοποιώ τόσο έντονα, πέρα απο τα ταξίδια. Βλέπω άνετα να το κρατάω καμια διετία ακόμη, ίσως με αλλαγή μπαταρίας αν χρειαστει.
nikos_e34 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stef157 είπε Να δω τι θα κάνεις αν κάποιος συγγενείς σου σε χρειάζεται για κάτι επείγον ή αν χτύπα ξύλο χρειαστείς εσύ κάποια βοήθεια. Να φανταστώ δεν θα χρησιμοποιήσεις την "μόδα". Θα κάνεις λιτανίες στον θεό; Πες μου λίγο την άποψη σου για το 5G να δω κάτι. Τι άποψη να έχει για το 5G και γιατί αμέσως ξεκινάτε με τος τοξικές απαντήσεις ; Πρέπει να το κοιτάξεις αυτό. Αγρότης είναι ο άνθρωπος. Το σβήνει όταν πάει σπίτι και το ανοίγει όταν είναι έξω. Άλλες πι ανάγκες του άλλες οι δικές σου. Ειλικρινά είμαι μέλος στο my phone από εποχές unwired και το επίπεδο πέφτει πολύ τα τελευταία χρόνια. Εμένα σε χωριό πολλά χρόνια μέχρι που μετακόμισα Αθήνα πριν φύγω εξωτερικό. Από μεγάλους έως νέους, το κινητό το είχαν για ομιλία άντε και κανένα μυνημα. Δεν είναι όπως Αθήνα που κοιμούνται δίπλα στο κινητο Έχω αλλάξει 2-3 σμαρτ τα τελευταία 12 χρόνια. Τώρα είμαι πρώτη φορά με iPhone 14 pro max. Μου άρεσε και το αγόρασα. Η χρήση του 90% ομιλία άντε και κάνα χάρτη, εταιρικό mail τραπεζικές εφαρμογές. Social media δεν έχω εδώ και χρόνια. Έβαλα και WhatsApp για συναδέλφους. Αυτό. Μέχρι στιγμής ενθουσιασμένος με τις φωτο που βγάζει. Η γυναίκας νου είχε ένα iPhone 6s Plus το οποίο άφησε μόλις περισυ και της πήρα ένα 12. Η σύζυγος δεν τη νοιάζει καν να έχει ιντερνετ εν κινήσει. 6 χρόνια καλά στην έβγαλε το κινητό. Σκέφτομαι να του αλλάξω μπαταρία και να το κρατήσουμε ως dumb phone. αυτα Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από nikos_e34 2 1
stef157 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 25 λεπτά πριν, nikos_e34 είπε Τι άποψη να έχει για το 5G και γιατί αμέσως ξεκινάτε με τος τοξικές απαντήσεις ; Πρέπει να το κοιτάξεις αυτό. Αγρότης είναι ο άνθρωπος. Το σβήνει όταν πάει σπίτι και το ανοίγει όταν είναι έξω. Άλλες πι ανάγκες του άλλες οι δικές σου. Ειλικρινά είμαι μέλος στο my phone από εποχές unwired και το επίπεδο πέφτει πολύ τα τελευταία χρόνια. Εμένα σε χωριό πολλά χρόνια μέχρι που μετακόμισα Αθήνα πριν φύγω εξωτερικό. Από μεγάλους έως νέους, το κινητό το είχαν για ομιλία άντε και κανένα μυνημα. Δεν είναι όπως Αθήνα που κοιμούνται δίπλα στο κινητο Ενώ η παρακάτω του άποψη για τους όγκους και τη νεολαία δεν είναι τοξική έτσι; Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Στις 25/3/2023 στις 7:24 ΜΜ, ub40 είπε 5 χρόνια ένα honor που παραμένει σαν καινούργιο γιατί δεν το χρησιμοποιώ καν. Το παίρνω μόνο όταν πάω κάπου και το ανοίγω μόνο όταν χρειάζεται. Στο σπίτι είναι παρατημένο κάπου μακριά μου και πάλι κλειστό. Λυπάμαι τη νεολαία που είναι κολλημένη μέρα νύχτα με τις παντόφλες, ακόμα και τα μωρά. Θα θερίσουν οι όγκοι...
lightsout Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Xiaomi Mi 10t αγορασμενο τον Δεκέμβριο του 2020, πάρα πολύ ευχαριστημένος και μάλλον θα βγάλει τετραετία (εκτός απροόπτου). Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από lightsout
godfather0991 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Αυτό που κατηγορείται τους νέους για τα κινητά και την αποχαύνωση ενώ είδαμε και όλους εσάς που δεν είχατε πόσο ωραία τα πήγατε και πόσο όμορφη την φτιάξατε την χώρα, όλο επαναστάσεις ήσασταν 😂 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Για να σας ''προλάβω'' και το επόμενο... SONY θα είναι!!! χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις