Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, troi.g είπε

Δε φαντάζομαι να εννοείς το σταθερό από το απέναντι ψιλικατζιδικο; Χαχαχα...

Οποιοδήποτε σταθερό μας κάνει 😅

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

LG G7 μεταχειρισμένο αγορασμένο προ 3ετιας. Ακόμα κρατάει αξιοπρεπέστατα. Ενδεχομένως το επόμενο να είναι Apple.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, li@m είπε

Ωραίο είναι να τα κρατάμε και να μην πέφτουμε θύματα του marketing αλλά με τα security updates τι γίνεται ;

Δεν το έχω κάνει root το κινητό μου ούτε κατεβάζω εφαρμογές εκτός google play (έχω μόνο το blockada βασικά). Από εκεί και πέρα όλες οι εφαρμογές που έχω στο κινητό μου παίρνουν όλα τα updates από το google play χωρίς κανένα θέμα. Τώρα κάτι google pay ή να πληρώνω με το κινητό μου δεν το κάνω. 

• Confused 1
Δημοσ.

5 χρόνια (από Μάρτιο του 2018) και συνεχίζουμε. Mi A1. Του άλλαξα την μπαταρία πριν 1.5 χρόνο και όλα ΟΚ.

Για 180€ είμαι προφανώς πολύ ικανοποιημένος.

• Like 1
Δημοσ.

Iphone 7 plus απο αρχές Απρίλη 2017. Μπαταρία στο 75%, κατά τα άλλα όπως την πρώτη μέρα. Ρηστάρτ μόνο όταν έχει Ios update, όλα OTA, factory reset ποτέ.

Δημοσ.

Huawei Mate 10 Pro εδώ και 5+ χρόνια, από το 2017 και εκτός από το ότι έχει πέσει η μπαταρία και θα πάει για άλλαγμα όπου να ναι δεν έχω σοβαρά παράπονα τόσο καιρό.

• Like 2
Δημοσ.
3 minutes ago, ForuMakis said:

Πως μπορειτε και κρατατε τα κινητα σας πανω απο 3+ χρονια; Δεν εχετε θεμα με την μπαταρια;

την αλλαζεις. μικρο σχετικα κοστος.

• Like 3
Δημοσ.

Γενικότερα θέλω να εξαντλώ ότι έχει να δώσει ένα κινητό. Αν φτιάχνει με απλά μια μπαταρία η μια οθόνη και δεν το φτιάξω νιώθω ότι πάνε στραφι τα υπόλοιπα που έχει μέσα και δουλεύουν.

Δημοσ.

TCL 10 Pro, από Δεκεμβρίο 2020. Έχουν σταματήσει οι ενημερώσεις το καλοκαίρι που πέρασε αλλά δουλεύει ρολόι χωρίς κολλήματα, χωρίς κανένα προβλήμα. Η μπαταρία κρατάει άνετα μια μέρα με πολύ χρήση. Τηλέφωνα, μυνήματα, social όλη την ώρα και browsing.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Χειροτερος απο Fanboy δλδ.

Δωσε μια ευκαιρια και σε αλλες εταιριες,μπορει να ειναι πιο πολυ στα μετρα σου.

Ε όχι και fanboy ο άνθρωπος, έδωσε στην Sony 1000€ σε 15 χρόνια, ένα fanboy θα τα είχε δώσει με το καλημέρα για ένα καλαμάκι με το λογότυπο επάνω. Ήταν λίγο τυχερός και δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα (υποθέτω) οπότε είχε θετικό user experience και συνεχίζει με μια συνταγή που δουλεύει.

Δημοσ.

-> Πριν το 10 είχα διάφορα δεν θυμάμαι.

2010 -> nokia n97 mini

2012 -> htc desire x 

2014 -> moto g 2nd gen -> Απίθανο ακόμα δουλεύει.

2016  -> Huawei P9 Lite -> Το έχει ακόμα συγκενικό μου πρόσωπο.

2017 -> Xiaomi Redmi 5 -> Αγνοώ την τύχη του ήταν απαράδεκτο.

2018 -> iPhone 8 plus -> Πουλήθηκε.

2019 -> iPhone XS & Xiaomi Redmi 8 pro - Το Redmi πουλήθηκε 5 μήνες αφότου το αγόρασα το Xs θα το είχα άνετα ακόμα αλλά έπαθε βλάβη που δεν άξιζε.

2022 -> iPhone 13 mini - Το πούλησα γιατί μου έπεφτε μικρό.

2022 -> iPhone 13 pro

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jimguner είπε

Ε όχι και fanboy ο άνθρωπος, έδωσε στην Sony 1000€ σε 15 χρόνια, ένα fanboy θα τα είχε δώσει με το καλημέρα για ένα καλαμάκι με το λογότυπο επάνω. Ήταν λίγο τυχερός και δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα (υποθέτω) οπότε είχε θετικό user experience και συνεχίζει με μια συνταγή που δουλεύει.

Λεω χειροτερος σαν αστειο, γιατι δεν μπηκε στον κοπο να δοκιμασει κατι διαφορετικο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την τελευταία 10ετία είχα:
2013 - 2017 : Samsung Galaxy Note 3
2017 - 2020 : Huawei Mate 9
2020 - σήμερα : OnePlus Nord

To OnePlus έχει 12GB μνήμη RAM, ικανοποιητική μπαταρία, προβλέπω να μένω μαζί του για χρόνια ακόμα. Αν σπάσει, no joke, επιστρέφω στο Galaxy Note 3, δε θα τρελαθώ να πάρω καινούριο άμεσα.

Από PC είχα το 2013:
AMD FX 8320 παρέα με την θρυλική Asus Sabertooth 990FX
16GB RAM
GTX 760, το 2015 αναβάθμισα σε GTX 970

Το 2017 πήγα σε
Intel Core i5 8600K σε Asus Z370H
16GB RAM
ξεκίνησα με GTX970 και το 2018 άλλαξα σε GTX 1070

και δεν σκοπεύω να αλλάξω, νιώθω ότι η Coffee Lake βαστάει γερά ακόμα και για τα παιχνίδια που παίζω η 1070 είναι πολύ ΟΚ.

Επεξ/σία από ChimairaX
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...