Jason13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 -20% σε ολα από τι καταλαβα. και συνδιάζει -20% στα κρεβατια μαζι με -20% επιστροφη με eurobank https://www.praktiker.gr/ Έως 27/3 το "δωρο ΦΠΑ" και μέχρι αυριο 26/3 το -20% επιστροφη της Eurobank. 1
Titos301 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 καλη προσφορα γι αυτους που εχουν σταμπαρει κατι δυστυχως το site ειναι παρα πολυ κακο, σερνεται
SabotazNic Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Συμφέρει ο winix zero καθαριστής αέρα. 192 πρακτικερ, 236 σκρουτζ (και τόσο παίζει συνέχεια).
ththeofi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Συμφέρει ο winix zero καθαριστής αέρα. 192 πρακτικερ, 236 σκρουτζ (και τόσο παίζει συνέχεια). Ναι
paylidis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Προσωπικά δε ξαναψωνιζω. Έμπλεξα. Μου έχουν δεσμευμένα ακόμα χρήματα κ δε βγάζω άκρη. Πολύ προσοχή, για εμένα δε λειτουργεί καθόλου καλά το Ηλ. Κατ/μα. 3
staman007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Οι όροι για τους πόντους €πιστροφή φαίνεται να νοούν ότι δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά: Αναφορά σε κείμενο Η Ενέργεια (20% €πιστροφή) δεν ισχύει: Σε συνδυασμό με τη χρήση εκπτωτικών καρτών/κουπονιών ή οποιασδήποτε άλλης έκπτωσης. Οπότε όπως το καταλαβαίνω απλά το 1% θα μπει
geodimis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Στις 25/3/2023 στις 11:20 ΜΜ, paylidis είπε Προσωπικά δε ξαναψωνιζω. Έμπλεξα. Μου έχουν δεσμευμένα ακόμα χρήματα κ δε βγάζω άκρη. Πολύ προσοχή, για εμένα δε λειτουργεί καθόλου καλά το Ηλ. Κατ/μα. Το eshop πράγματι έχει τρελές καθυστερήσεις: για ένα προιόν μη διαθέσιμο πχ σου καθυστερεί όλη την παραγγελία. Αγορές σε μη διαθέσιμα προιόντα μόνο όταν δεν υπάρχει βιασύνη!
paylidis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, geodimis είπε Το eshop πράγματι έχει τρελές καθυστερήσεις: για ένα προιόν μη διαθέσιμο πχ σου καθυστερεί όλη την παραγγελία. Αγορές σε μη διαθέσιμα προιόντα μόνο όταν δεν υπάρχει βιασύνη! Άμεσα διαθέσιμα προϊόντα πήρα. Με τρέλαναν. Ένα μήνα έκαναν να παραδόσουν και μου διπλοδεσμευσαν τα χρήματα κ ακόμα περιμένω… ειλικρινά ούτε να βλέπω διαφήμιση τους δε θέλω με έχουν τρελάνει…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα