Nikos2024 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχω ένα Mac Pro 2009 με Mojave. Παρουσιάζει το εξης προβλημα. Ενω θελω να κατεβασω π. χ ενημερωση καποιου προγραμματος, κάποιο αρχειο ή κάτι άλλο σταματάει η διαδκασία. Τι μπορει να φταίει; η συνδεση μου ειναι οπτικη ινα και εχει γινει ο σχετικος έλεγχος απο τον ΟΤΕ και όλα ήταν ενταξει αφου οι σελιδες στο διαδίκτυο ανοιγουν πολύ γρήγορα. Χρειάζεται να αλλάξω κατι στο hardware; Μου προτείνετε να βαλω μια νεα κάρτα δικτύου; Κάποια άλλη διαδικασία; Ευχαριστώ Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2023 από Nikos2024
atheatos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 51 λεπτά πριν, Nikos2024 είπε Εχω ένα Mac Pro 2009 με Mojave. Παρουσιάζει το εξης προβλημα. Ενω θελω να κατεβασω π. χ ενημερωση καποιου προγραμματος, κάποιο αρχειο ή κάτι άλλο σταματάει η διαδκασία. Τι μπορει να φταίει; η συνδεση μου ειναι οπτικη ινα και εχει γινει ο σχετικος έλεγχος απο τον ΟΤΕ και όλα ήταν ενταξει αφου οι σελιδες στο διαδίκτυο ανοιγουν πολύ γρήγορα. Χρειάζεται να αλλάξω κατι στο hardware; Μου προτείνετε να βαλω μια νεα κάρτα δικτύου; Κάποια άλλη διαδικασία; Ευχαριστώ Καταρχάς Mac Pro 2009 και Mojave νομιζω γίνεται μόνο με hack. Όποτε θα πρέπει να δεις μήπως θέλει κάποιο update το hack. Στη θέση θα κοίταζα να βάλω το big sure.
Nikos2024 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Το ίδιο πρόβλημα έκανε και με το big sure. Θα επιστρεψω αν δεν βρω λύση στο High Sierra Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2023 από Nikos2024
atheatos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Τότε δες τις ρυθμίσεις δικτύου μήπως το DNS θέλει αλλαγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα