Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα κ χρόνια πολλά.

Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει μέλος.

Έχω μια πιστωτική κάρτα όριο 2000.

Είχα οφειλές 1200 ευρώ.εκανα μια αγορά.10 Χ 80.

Κ στον τρέχον λογαριασμό που εκδόθηκε αντί να λέει οφειλές 2000 λέει 1280!!!δλδ έχω αλλά 720 ευρώ για αγορές?

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tzoutzoukos0 είπε

Καλημέρα κ χρόνια πολλά.

Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει μέλος.

Έχω μια πιστωτική κάρτα όριο 2000.

Είχα οφειλές 1200 ευρώ.εκανα μια αγορά.10 Χ 80.

Κ στον τρέχον λογαριασμό που εκδόθηκε αντί να λέει οφειλές 2000 λέει 1280!!!δλδ έχω αλλά 720 ευρώ για αγορές?

Αφού οι 9* 80€ δεν έχουν ωριμάσει ακόμα δεν είναι απαιτητές.Για αυτό και στο οφειλόμενο σου εχει τα 1200+80€.Διαθέσιμο όριο αγορών δεν σου γράφει;

Εγω βλέπω να σου έχει ξεφύγει το πράγμα και εσύ να ψάχνεις να βάλεις και άλλο χρέος. 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλο το όριο άλλο η οφειλή. 

Οχι δεν μπορεις να κάνεις καμιά αγορά εχει κλειδώσει το οριο σου που είναι 2000

Μόλις πληρώσεις τα 1280 ή μερος αυτων τοτε θα μπορείς να αγοράσεις κατι που θα ειναι ίσο με  την πληρωμή που θα κάνεις 

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.

Στο χαρτί που μου ήρθε λέει νέα οφειλή 1280.

Αλλά μέσα στο ebanking μου γράφει κ μελλοντικές δεσμεύσεις 720.

Αλλά στον έντυπο λογαριασμό λέει 1280 οφειλή κ πιστωτικό όριο 2000

Δημοσ.
3 minutes ago, tzoutzoukos0 said:

Στο χαρτί που μου ήρθε λέει νέα οφειλή 1280.

Τόσα πρέπει να πληρώσεις άμεσα, τα 1200 των οφειλών που είχες + την πρώτη δόση από τις 10 των 80.

Που το περίεργο?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Τόσα πρέπει να πληρώσεις άμεσα, τα 1200 των οφειλών που είχες + την πρώτη δόση από τις 10 των 80.

Που το περίεργο?

Ότι μου γράφει στον έντυπο λογαριασμό 2000 πιστωτικό κ οφειλή 1280.δλδ μπορώ να κάνω αγορές αλλά 720?

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι εξωφρενικό εγώ; 

Εφόσον έχεις απορίες για την πιστωτική σου γιατί δεν κάλεσες την τράπεζα σου που θα στις λύσει μέσα σε 5 λεπτά;

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως η κάθε τράπεζα έχει δικιά της μέθοδο διαχείρισης δόσεων. (με χειρότερη την Πειραιώς και καλύτερη την eurobank για μένα. Στην eurobank είναι όλα ξεκάθαρα! 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Panos1987 είπε

Πάντως η κάθε τράπεζα έχει δικιά της μέθοδο διαχείρισης δόσεων. (με χειρότερη την Πειραιώς και καλύτερη την eurobank για μένα. Στην eurobank είναι όλα ξεκάθαρα! 

Με την εθνική έχω μπερδευτεί πολύ.στο τηλ μια κοπέλα μου λέει ότι τα 720 είναι για εφάπαξ αγορές η άλλη μου λέει ότι έχω καλύψει το οριο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην eurobank δεσμεύουν όλο το ποσό από την κάρτα και κάθε μήνα αποδεσμεύουν το ποσό από την πληρωτεα δόση. Στην Πειραιώς δεσμεύουν όλο το ποσό και συν μια δόση και μετά ξεκιναν οι αποδεσμεύσεις 

Επεξ/σία από Panos1987
Δημοσ.
1 hour ago, tzoutzoukos0 said:

Ότι μου γράφει στον έντυπο λογαριασμό 2000 πιστωτικό κ οφειλή 1280.δλδ μπορώ να κάνω αγορές αλλά 720?

Ο έντυπος λογαριασμός μια χαρά τα γράφει, άλλο αν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι άλλο πράγμα είναι το πιστωτικό όριο, άλλο το εφάπαξ όριο αγορών, και άλλο το ποσό πληρωμής του τρέχοντος λογαριασμού.

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ο έντυπος λογαριασμός μια χαρά τα γράφει, άλλο αν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι άλλο πράγμα είναι το πιστωτικό όριο, άλλο το εφάπαξ όριο αγορών, και άλλο το ποσό πληρωμής του τρέχοντος λογαριασμού.

Οπότε αυτά τα 720 διαφορά που προκύπτουν από τον έντυπο λογαριασμό είναι για αγορές με δόσεις η εφάπαξ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω 4 πιστωτικές και βλέπω πως δουλεύει το πράγμα. Γιατί δεσμεύει συν μια δόση και το ποσό η Πειραιώς;Δεσμεύει... Την αφαιρεί από πιστωτικό σου όριο (δεν στην εμφανίζει στον τρέχον λογαριασμό πάρα μόνο την πρώτη προς πληρωμή δοση). Για εφάπαξ δεν μίλησα καθόλου.

Επεξ/σία από Panos1987
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω μπερδευτεί πολύ .

Στο ebanking μου δείχνει

Οφειλόμενο ποσό :1280

πιστωτικό όριο:2000

μελλοντικές δεσμεύσεις :720

ελάχιστη καταβολή 40

Μπόρω να κάνω άλλη αγορά με δόσεις η εφάπαξ?

η την γέμισα ?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tzoutzoukos0 είπε

Μπόρω να κάνω άλλη αγορά με δόσεις η εφάπαξ?

Κύριε Τζουτζούκο μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις μία αγορά και να το διαπιστώσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...