cyber_funky Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 καλημέρα σας και χρόνια πολλά! έχω έναν παλιό προτζεκτορα Hitachi cp-s318 και είδα ότι υπάρχει ανταπτορας που κάνει το vga hdmi. Η ερώτηση μου είναι θα μπορώ να το συνδέσω με chromecast και να βλέπω ότι έχω στο κινητο-λαπτοπ με ηχο κ εικόνα κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzorb Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μπορείς αλλά χωρίς ήχο. Το vga δεν μπορεί να περάσει ήχο. Θέλει κι άλλα βήματα για να πέρεις ήχο ανάλογα με το που θέλεις να στήλεις τον ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_funky Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 αν θέλω πχ να το στείλω σε ένα φορητό ηχειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzorb Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Στις 29/3/2023 στις 8:22 ΜΜ, cyber_funky είπε αν θέλω πχ να το στείλω σε ένα φορητό ηχειο? Αν μιλάμε για google chromecast και bluetooth ηχεία , γίνεται αλλά το πιο πιθανό να ύπαρχει μία καθυστέρηση μετξύ εικόνας και ήχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_funky Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 θα ήθελες να μου προτείνεις μια λύση ώστε να έχω ήχο και να μην υπάρχει καθυστέρηση? αυτή την στιγμή έχω μόνο τον προτζεκτορα και το πανι και ψάχνω να βρω λύση. Σ ευχαριστώ πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα