Blue_veins Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , λοιπόν είμαι 25 σχεδόν έχω δυνατή προϋπηρεσία σε χώρους εστίασης και δεν έχω πάει ποτέ σεζόν σε νησί η ερώτηση μου είναι η εξής τι μισθό παίρνεις ως Α σερβιτόρος εκεί δηλαδή ποσό πάει το φιλοδώρημα το μήνα στη ξεφτίλα μην παω χωρίς λόγο Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2023 από Blue_veins
G.bar Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχεις κανονίσει να πας Α σερβιτόρος στο Ναμος πρώτη φορά σεζόν και δεν ενημερώθηκες τι μισθό θα παίρνεις; Συνήθως πρέπει να έχεις μέσον για αυτή τη θέση. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2023 από G.bar 1
kostasbm Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 απο διαμονή σου είπαν ??? που θα μείνεις ??? αν σου εξασφαλίζουν και διαμονή μετά ρωτά τα υπόλοιπα περί μισθού....
vs_skg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, Blue_veins είπε Καλησπέρα , λοιπόν είμαι 25 σχεδόν έχω δυνατή προϋπηρεσία σε χώρους εστίασης και δεν έχω πάει ποτέ σεζόν σε νησί η ερώτηση μου είναι η εξής τι μισθό παίρνεις ως Α σερβιτόρος εκεί δηλαδή ποσό πάει το φιλοδώρημα το μήνα στη ξεφτίλα μην παω χωρίς λόγο Α ότι θα σε πάρουν Α σερβιτόρο σίγουρα, και θα διαλέξεις εσύ αν θα τους απορρίψεις ή όχι. Καλό Παρασκευοσαββατο
Ntinaras Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, vs_skg είπε Α ότι θα σε πάρουν Α σερβιτόρο σίγουρα, και θα διαλέξεις εσύ αν θα τους απορρίψεις ή όχι. Καλό Παρασκευοσαββατο Εχεις δει ποσες ελλειψεις σε προσωπικο εχουνε?
giorgos04 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Blue_veins είπε Καλησπέρα , λοιπόν είμαι 25 σχεδόν έχω δυνατή προϋπηρεσία σε χώρους εστίασης και δεν έχω πάει ποτέ σεζόν σε νησί η ερώτηση μου είναι η εξής τι μισθό παίρνεις ως Α σερβιτόρος εκεί δηλαδή ποσό πάει το φιλοδώρημα το μήνα στη ξεφτίλα μην παω χωρίς λόγο Μαλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει Νammos. Οταν έκανα σαιζόν στο απέναντι ξενοδοχείο, έπρεπε να έχεις μέσο για να πιάσεις εκεί δουλειά. Σημερα,ίσως να βάζει τους όρους ο υποψήφιος Α' σερβιτόρος. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2023 από giorgos04 1
Joshua21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 3 hours ago, Ntinaras said: Εχεις δει ποσες ελλειψεις σε προσωπικο εχουνε? Στο Nammos? Για δείξε μας.
dionisis1925 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, Blue_veins είπε Καλησπέρα , λοιπόν είμαι 25 σχεδόν έχω δυνατή προϋπηρεσία σε χώρους εστίασης και δεν έχω πάει ποτέ σεζόν σε νησί η ερώτηση μου είναι η εξής τι μισθό παίρνεις ως Α σερβιτόρος εκεί δηλαδή ποσό πάει το φιλοδώρημα το μήνα στη ξεφτίλα μην παω χωρίς λόγο 25 ετών χωρίς προϋπηρεσία σε σεζόν και θες να πας ως Α σερβιτόρος στο nammos?? Έχεις κάποιον γνωστό που σε πρότεινε??
Ntinaras Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Στο Nammos? Για δείξε μας. Να, άδειο είναι.
Joshua21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 19 minutes ago, Ntinaras said: Να, άδειο είναι. Α αυτό εννοούσες όταν έγραψες για "ελλείψεις σε προσωπικό"?
MajinBu Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, Blue_veins είπε Καλησπέρα , λοιπόν είμαι 25 σχεδόν έχω δυνατή προϋπηρεσία σε χώρους εστίασης και δεν έχω πάει ποτέ σεζόν σε νησί η ερώτηση μου είναι η εξής τι μισθό παίρνεις ως Α σερβιτόρος εκεί δηλαδή ποσό πάει το φιλοδώρημα το μήνα στη ξεφτίλα μην παω χωρίς λόγο Στα σοβαρά τώρα. Διαμονή και διατροφή είναι εκ των ων ουκ άνευ για σαιζόν για όποιον έχει μυαλό πόσο μάλλον στην Μύκονο που τα πάντα είναι πανάκριβα. Συγκεκριμένα στο Nammos οι απολαβές μισθός συν φιλοδώρημα κυμαίνονται κατά μέσο όρο τουλάχιστον στις 4.000 το μήνα. Ωστόσο στο τέλος του κάθε μήνα λαμβάνεις μόνο τα φιλοδώρηματα. Τους μισθούς τους παίρνεις όλους μαζί στο τέλος της σαιζόν, τέλη Οκτωβρίου. Αυτό ισχύει ακόμη κι αν πας μόνο για έναν μήνα πχ τον Μάιο, και πάλι τον μισθό του Μαΐου θα τον λάβεις τέλη Οκτωβρίου. Βέβαια όταν τα φιλοδώρηματα είναι 2.000 το μήνα και ακόμη περισσότερα αυτό δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Τώρα οι προλαλήσαντες έχουν απόλυτο δίκιο, χωρίς τον θείο δύσκολο να μπεις ξεκάρφωτος στο nammos. Υπάρχουν εκεί άτομα που δεν θα ξεκολλήσουν μέχρι να πάρουν σύνταξη. Ακόμη κι αν κατά έναν μαγικό τρόπο σε δεχτούν χωρίς μέσον έχε κατά νου πως η πρακτική που ακολουθούν είναι η εξής:προσλαμβάνουν από Απρίλιο ας πούμε 100 άτομα ώστε να έχουν εργατικά χέρια για τα ανοίγματα/καθαρίσματα και με το πέρας του πρώτου μήνα κάνουν το μεγάλο ξεσκαρτάρισμα. Όσοι είναι γκρινιάρηδες, άσχετοι, χωρίς μέσον κλπ απολύονται με συνοπτικές διαδικασίες και παραμένουν οι 50 που χρειάζονται για τις πραγματικές λειτουργικές ανάγκες. Κάπως έτσι λειτουργούν και οι υπόλοιπες γνωστές επιχειρήσεις (σκορπιός, κάβο κλπ κλπ). Αυτά τα ολίγα. Μολοταύτα δεν είναι ανήκουστο να βρεθεί κάτι κάποιος εκεί "από τύχη" οπότε γνωρίζοντας τα παραπάνω αν ακόμη θέλεις να δοκιμάσεις, δεν χάνεις κάτι να στείλεις το βιογραφικό σου. 3 1
atrwtos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Εδώ άλλοι φεύγουν οι περισσότεροι δηλαδη εσυ θα πας;;... δε βλέπεις τι γίνετε;; ...μάθε περι εργασιακών πάνω στον κλάδο...και μετα πηγαινε αν μπορείς...πάρε ένα τηλ την ΠΟΕΕΤ...άλλα θα υπογράψεις άλλα θα ισχύουν...Μαύρες συμφωνίες δηλ...ρεπο 2 το μήνα στην καλύτερη(μπορεί να μην στα δώσουν κιόλας ή να στα δώσουν μαζεμένα ..θα αντέξεις;;;)..μισθός 1500 ελπίζω😅...αν πληρωνεσε στην ώρα οκ...διαμονή σε τρώγλη...στην χειρότερη χωρίς παράθυρο ή aircon..υπερωρίες δεν πληρώνεσαι αν στο πουν σε κοροϊδεύουν ξεκάθαρα σωματικά και ψυχικά θα καταπονηθείς για τα λεφτά αξίζει;;;;...
Ntinaras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, MajinBu είπε Στα σοβαρά τώρα. Διαμονή και διατροφή είναι εκ των ων ουκ άνευ για σαιζόν για όποιον έχει μυαλό πόσο μάλλον στην Μύκονο που τα πάντα είναι πανάκριβα. Συγκεκριμένα στο Nammos οι απολαβές μισθός συν φιλοδώρημα κυμαίνονται κατά μέσο όρο τουλάχιστον στις 4.000 το μήνα. Ωστόσο στο τέλος του κάθε μήνα λαμβάνεις μόνο τα φιλοδώρηματα. Τους μισθούς τους παίρνεις όλους μαζί στο τέλος της σαιζόν, τέλη Οκτωβρίου. Αυτό ισχύει ακόμη κι αν πας μόνο για έναν μήνα πχ τον Μάιο, και πάλι τον μισθό του Μαΐου θα τον λάβεις τέλη Οκτωβρίου. Βέβαια όταν τα φιλοδώρηματα είναι 2.000 το μήνα και ακόμη περισσότερα αυτό δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Τώρα οι προλαλήσαντες έχουν απόλυτο δίκιο, χωρίς τον θείο δύσκολο να μπεις ξεκάρφωτος στο nammos. Υπάρχουν εκεί άτομα που δεν θα ξεκολλήσουν μέχρι να πάρουν σύνταξη. Ακόμη κι αν κατά έναν μαγικό τρόπο σε δεχτούν χωρίς μέσον έχε κατά νου πως η πρακτική που ακολουθούν είναι η εξής:προσλαμβάνουν από Απρίλιο ας πούμε 100 άτομα ώστε να έχουν εργατικά χέρια για τα ανοίγματα/καθαρίσματα και με το πέρας του πρώτου μήνα κάνουν το μεγάλο ξεσκαρτάρισμα. Όσοι είναι γκρινιάρηδες, άσχετοι, χωρίς μέσον κλπ απολύονται με συνοπτικές διαδικασίες και παραμένουν οι 50 που χρειάζονται για τις πραγματικές λειτουργικές ανάγκες. Κάπως έτσι λειτουργούν και οι υπόλοιπες γνωστές επιχειρήσεις (σκορπιός, κάβο κλπ κλπ). Αυτά τα ολίγα. Μολοταύτα δεν είναι ανήκουστο να βρεθεί κάτι κάποιος εκεί "από τύχη" οπότε γνωρίζοντας τα παραπάνω αν ακόμη θέλεις να δοκιμάσεις, δεν χάνεις κάτι να στείλεις το βιογραφικό σου. Παντως εγω που δεν ειχα θειο και βυσμα, ειχα στειλει cv προπερσι, και ειχα περασει στη τελικη φαση για συνεντευξεις (για τελειως ασχετη θεση με σερβις) μετα εφαγα φολα, φανταζομαι επειδη εσκασε η πρωτη καραντινα covid 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα