yperiwn13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σε όλους κ χρόνια πολλά για την αυριανή μέρα!!! Δε ξέρω αν υπάρχει ανάλογο θέμα στο φόρουμ κ γράφω εδώ. Με συγχωρείται προκαταβολικά για αυτό. Εχω ενα Max sum 400.δεν έχει κλειδί έχει τα ηλεκτρονικά κοντρολ με τη μπαταρία. Εχεις πάνω σου το κοντρολ το διαβάζει πατάς το διακόπτη μέσα ανάβει φως κ κάνει μπιπ κ γυρίζεις το διακόπτη δεξιά κ ξεκινά. Ξαφνικά πριν λίγο ενώ πήγα να το βάλω μπρος παταω το διακόπτη κάνει τον ήχο κτλ κανονικά αλλά δε γυρίζει με τίποτα δεξιά.... Είναι σαν κλειδωμένος μπλοκαρισμενος... Προσπαθώ εδώ κ ωρα αλλά τίποτα... Το κοντρολ έχει ενα κουμπί για να κανει ήχο όταν το πατάς για να βρεις το μηχανάκι κ καλά. Το φως του κοντρολ είναι πορτοκαλί... Του άλλαξα μπαταρία αλλά τα ίδια δεν ακούει τίποτα... Επειδή αύριο είναι αργία μετα Κυριακή έχω σαλταρει... Ξέρετε τι μπορεί να είναι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 παίξε λίγο το τιμόνι. ( νομίζω δλδ μπορεί να μπλοκάρει στο κλείδωμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εμένα το Sym που έχω,εχει πάνω στο χειριστήριο και κλειδί. Για κοίτα μήπως το ανοίξεις απο εκεί. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2023 από @pnea1973 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yperiwn13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, mp123 είπε παίξε λίγο το τιμόνι. ( νομίζω δλδ μπορεί να μπλοκάρει στο κλείδωμα). Ευχαριστώ πολύ, είναι ξεκλείδωτο το τιμόνι γυριζει κανονικά...αλλαξα κ μπαταρίες στα μπρελόκ αλλά τίποτε..ενω παττιεται ο διακόπτης κ δίνει φως περιμετρικά κανονικά δηλαδή βλέπει το μπρελόκ δε γυρίζει δεξιά 3 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Εμένα το Sym που έχω,εχει πάνω στο χειριστήριο και κλειδί. Για κοίτα μήπως το ανοίξεις απο εκεί. Ευχαριστώ δε έχει αυτό δυστυχώς το κοίταξα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yperiwn13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Καλημέρα έχει κολλήσει ο διακόπτης κ θέλει αλλαγή όλο αυτό το συστημα εκεί..λένε ότι το βγαζουν αυτό το πρόβλημα αυτοί οι διακόπτες...(εχει εγγύηση βέβαια) κ βλέπουμε τι θα πει κ το συνεργείο μετα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα